reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

Hej, zdrówka Kochane bo widzę, że znowu jest nam potrzebne;-)
u nas lekka poprawa:tak: jeszcze w piątek na kontroli nie było żadnej zmiany, ale dziś powiedziała, że jest nieciekawie, ale widać światełko w tunelu:-p na szczęście koniec zastrzyków, Mały już coraz gorzej je znosił, nie wspomnę o sobie:zawstydzona/y: mamy teraz antybiotyk Zinnat, pewnie zaraz będzie sraka, ale chyba już to wolę, niż te zastrzyki:baffled: w piątek znowu kontrola:baffled: zmykam bo jestem masakrycznie zmęczona, a jutro mam ranną zmianę:szok: na szczęście od środy będzie trochę wolnego, więc nadrobię wszelkie zaległości;-) buziaki i jeszcze raz zdrówka:-)

reklama
Ja tylko na moment..
zdrowka dla wszystkich chorowitków!
Młoda do żlobka poszła, narazie wszystko ok.
dziś jakieś dziwne akcje z kupką miała, jakieś zatwardzenie czy coś takiego.
ale już śpi, ja padnięta zaraz dołączę do niej.

Witam z pracy:happy2:
U nas dość chłodno,ale mam nadzieję że się wypogodzi:tak:
Izabelka oj nie fajnie z tym domkiem, a może ponakręcaj gościa na kilka stów więcej:dry:
Pabla a może to od tych syropów Lene tak "przytrzymało"
Kasia no to spoko że bez antybiotyku:tak:
KATE biedny Antoś, zdrówka:tak:

Miłego dnia!

Witam!
Kic, nadajesz z przedszkola? :-)
Musiałam skrobać szyby:dry:Ale szybko poszło, a teraz słoneczko mocno świeci.
A, wczoraj u Mikusia palili Marzannę - nie topili (rzeczka daleko) :-) I relacja syna "najpierw odpadła głowa, potem cała reszta":baffled:
Miłego dnia!

O ! myślałam,że będe pierwsza,a tu Kic mnie wyprzedziła:sorry2: o i Kasia jeszcze

Kasia dobrze,ze antybiotyku nie macie i zdrówka dla Olgi!
Kate dla Antosia równiez zdróweczka życzę! dobrze,ze skończyliście już zastrzyki:tak:
Iza ty tez się nie rozkładaj:no:, a z tym domkiem to niefajnie gosciu się zachował:baffled: Nic się nie martw znjadziecie lepszy:tak:

A mysmy dzisiaj pobudkę mieli o 5.15:baffled::baffled::baffled: Młody co prawda jeszcze się po naszym łóżku "kulał" i przed 6 zasnął,ale ja już wstawać musiałam ,bo to i tak już na tyle późno było,że się pomalować nie zdążyłam ,to i on się przebudził i tyle spania:baffled:

Kawę sobie własnie strzeliłam taką ,ze hej-chyba potrójną,ale tak to jest jak się ekspresu obsłuzyc nie potrafi:sorry2:,a może to i dobrze,bo odpalam zaraz motorek i do roboty,a mam co robić:tak:

Miłego dnia! u nas już słoneczko świeci,aczkolwiek dość zimno rano było.

Ostatnia edycja:
U nas też zimno, ale słoneczko daje ostro, więc na pewno będzie cieplej...a prognoza onetowa twierdzi, że w weekend 19 stopni:szok:

Flo w żłobie, tym razem w końcu tatuś zawiózł, więc mogę się posnuć w piżamie do południa:-p

Kasia, dobrze, że obyło się bez antybiotyku! A Twoje zdrówko jak - lepiej?

Kate, super, że mały w końcu lepiej....Flo po Zinnacie nei miała większych problemów żołądkowych, więc moze nie będzie tak źle?:tak:

Madzia, no toś nie pospała... u nas dziś luksy, pobudka dopiero o 6:-p

Izabelka, a nie mieliście żadnej umowy podpisanej, żeby móc facetowi pogrozić? niefajnie bardzo zrobił...ale może znajdziecie w zamian co innego?

Dobra też idę po potrójną kawę, bo mam roboty huk:baffled: Miłego dnia!

Hejka Wam!

A ja nie przytomna. Dopadło i mnie na dobre. W niedziele byłam na pogotowiu z kaszlem i okazało się, że mam zapalenei oskrzeli. Nie chciała mi nic innego przepisac tylko dała Bioparox... no ale zamiast coraz lepiej to ze mną coraz gorzej. W nocy temperatura, doszedł katar jak dzwon i nie mam siły ruszyć ręką... już nie powiem o zabawie z Zu i innych ważnych obowiązkach... ehhh... zaraz mykam znowu do lekarza może da coś innego co nie zaszkodzi dzidzi i postawi mnie szybko na nogi...

Czesc i czolem:-D dzis pobudka o 7.30:tak:
Iza ale niefajnie z tym domkiem:-( Zdrowka dla Werci i dla Ciebie:tak:
Julia zdrowia, trzymam kciuki zeby lekarstwa pomogly:tak:
Survi to masz spokoj w domu,bedzie sie lepiej pracowac:-)
Madzia to ja juz nie narzekam na szybkie wstawanie Misi:baffled: Wspolczuje tego szybkiego wstawania:-(
Kasia dobrze ze z Olga nie ma zadnego zapalenia i obejdzie sie bez antybiotyku:tak:
KATE dobrze ze z Prezesem juz lepiej:tak:
Kic ja jutro ide na 6:tak:Nie lubie tak szybko wstawac:no:
Pabla no wlasnie moze to po lekarstwach ja tak zatwardzilo:tak:

A ja obudzilam sie z bolacym gardlem,ale narazie sie dobrze czuje:tak:Ledwo przelykam:baffled:
Mala juz lepiej, prawie nie kaszle ale katar nadale leci z nosa:tak:
U nas szaro i buro na dworze:baffled: i jest 5 stopni.

reklama
Ja na sekundę, zmitrężyłam mój czas wolny i młody mi ściąga skarpetkę.
U nas sloneczko popiitala, zaraz idziemy na spacerek. Wczoraj mały z 2 km na nogach zrobił ale za to padł mi w chuście jak wracaliśmy.
Jesteśmy na etapie ostrego odpieluchowywania. Lata w wielo albo bez, woła jak mu się chce i zwykle przynajmnie połowa siku do nocnika trafia:-D No ale teraz siedzi na swoim tygrysie i mam lęki czy aby futerko nie zamoknie.
Po południu do dentystki lecimy.

zdrowia dla chorowitków i chorych mam:-( Już wiosna i będzie lepiej.
izzabelkaprzykroo mi z domkiem, cóż, to było takie piekne, wiesz jak to jest. a nie da się nic prawnie zrobić, przecież zaliczka od czegoś jest...

Ostatnia edycja:
Do góry