reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

Witajcie u nas też już wiosennie, do południa to było bardzo fajnie cieplutko.
Kic ale miałaś wczesną pobudkę, a ja marudziłam że MAks o 7 wstał. Chociaż jeszcze poleżeliśmy z D do 9 a Maks się bawił.
Kasia i Iza zdróweczka dla dzieciaczków, och te choroby nie chcą odpuścić.
Kaja szkoda, że nie możesz się z m dogadać, ale faceci czasem to takie tępe masy.
My wczoraj byliśmy na "Neonówce" super było , uśmiałam się jak nie wiem.
Tosika a co się stało, moze jak się wygadasz będzie lepiej. Oby humorek się poprawił

reklama
Witam Mamy lipcowe:) dzieci porosły,mamy wyładniały:))
chciałam sie z Wami podzielic nowiną,wczoraj zrobiłam test i pojawiły sie dwie kreseczki:) takze Radek chyba bedzie miał rodzeństwo:) pozdrawiam serdecznie

Rudka, wielkie gratulacje! To nas się grono powiększa ;-)
Tosika, głowa do góry!!! No, dzieciaki szaleja, czyli Oldze lepiej ;-) oby tak już było, a nie to, że nurofen zadziałał. Chodzą z czapkami na głowach, z jakimiś torbami/pudełkami i mówią, że chodzą do przedszkola i wrzeszczą "pa, pa" Oszaleć można ;-)

Witam wieczorkiem:happy2:
Mały dzisiaj pobił rekord w popołudniowym spaniu-spał od 11 (zasnął w wózku) do 14.30:szok::szok:ja byłam na studiach ale mama mówiła że patrzała czy jeszcze żyje:-p
Izabelka Kuba tv w ogóle nie ogląda a ciastek nie je ze względu na alergię:-p:cool2: sęk w tym że on nie woła bo jak go posadzę to 99% zrobi:tak:
Kasia widzę że u Was też wczesne wstawanie:-p
Tosika dawaj my tu ci opracujemy plan działania z M:-p
Kamu fajnie macie z tymi kabaretami, ja jakoś nigdy nie umiem trafić:cool2:
Rudka gratulacje!
Pabla oby Lence nic nie było i zaczęła dobrą passę złobkową:tak:
lecę do wanny i lulu bo jutro na 6:dry:
spokojnej nocki

My po wizycie u teściów.
Przysięgam, babcia jest jak 10 x tymek tylko czzęściej się wywraca, w ogóle nie uśmiecha i nie jest słodka. Podziwiam teściową, że to wytrzymuje. Ja wróciłam zmęczona jak po robotach w kamieniołomie.
rudka gratki! Będą nas miliony, oj będą!
tosika pamiętaj to tylko chłop- istota niższa.
Madzia super dzień mieliście. A ja sił nie znajduje, wiecznie cos mam do tylu:-p
kaja ja też kocham te cholerne słodycze ale i tak cud, ze nie tyje skoro potrafie wpitolic na raz tabliczkę czekolady lub 2 pączki. A m cóż...to są wstrętni faceci. Pomęcz go, pomęcz. Pewnie nie wie o co chodzi ale się zastanawia...
Ja jakoś nie mam problemów z nocnymi wyjściami, on się pyta- ja mówię nie i jest ok. Ale jak ten raz do roku wyjdzie to zawsze ma wrócić o 23 wraca o 2 i mam podstawe do odmawiania :p Za to wkurza mnie częstym, wieczornym jeżdżeniem na kawę. Co prawdę tak na 1,5 h ale często.
kasia super, że lepiej. I tak twoje maluchy chyba nie najwięcej chorują.

Dobra pass. już nie myślę.To był ciężki dzień. Ja chce piffffoooooooo buuu

Dzień dobry
Ale się czuję do d... z nosa mi się leje, oczy swędzą... To są te ciemne strony wiosny...
A poza tym Z Olga chyba nie lepiej, bo znów była cieplutka w nocy. Idę z nia do lekarza, bo przestało mi się to podobać :-/

A co się dzieje z naszą Liwus?

Miłego dnia!

Hej!
Kasia zdrówka dla ciebie i Olgi!
Pabla jak tam Lenka? Mam nadzieje,że dobrze i do żłobka poszła:tak: Ja własnie zaczęłam czytać "zaginiony symbol".
Iza dla was też zdrówka zyczę!

Kasia,Pabla ,Kicrym
to witajcie w klubie:sorry2: u nas pobudka o 5.30 czy o 6 to standard juz od jakiegos czasu:sorry2::baffled: w tamtym tygodniu jak byłam z nim w domu to pospał do 6.30 i to był wielki sukces:-p

Tosika mam nadzieję,że juz ci lepiej.Wygadaj się to ci ulzy

Kaja
ja czasem też mam taką metodę na ignorowanie,ale ,ze chłopy to mało kumate to i tak sie często kończy tym,że wprost mu wygarniam o co mam pretensje:sorry2:

Rudka gratulacje! no grono nam sie poszerza:tak::-D
to jak dobrze liczę jest Rudka,Julia,Haszi i Kiwaczka:-)

Nam weekend fajnie minął,ale z pociągiem nam nie wyszło:sorry2: Bo popołudniami padało.Za to rano cieplusio było wczoraj aż miło:tak:
Ja juz tez wiosenny sezon zaczęłam i dzisiaj półbuty załozyłam:tak:
Miłego dnia kobitki!

Ostatnia edycja:
reklama
U nas dziś pobudka ok 6, a chciał się już ok 5 budzić, masakra. Wiem czemu on się tak budzi , ma widno w pokoju, rolety nic nie dają, dziś kupię gruby szary papier i na noc zakleję okna, może będzie ciemniej.
Kasia, też się zastanawiałam co z Liwus i Andulą dawno się nie odzywały.
Lepiej idź z Olgą do lekarza , tyle tych okropnych wirusów teraz krąży.Tobie też zdróweczka życzę

Do góry