Aaa dziewczyny nie rajcujcie mnie tak...Zinka...za chiny nie mogę sobie przypomnieć kiedy przy Tymku wiedziałam bo przy Pysiu nie wiedziałam prawe do końca
.
Cóż poczekamy. Ale tam nie ma chyba nic jednak, a chłopaki raczej meli dość mocno widoczne organa ...wstawiła bym aż zdjęcie ale tak niewyraźne, e po zrobieniu jego zdjęcia nie widać nic. Usg chyba będe mała co wizyte więc prędzej czy później się dowiem. Acha na sn nie mam szans- planowana cc będzie.
Fakt po usg humor lepszy no i podjęliśmy dośćtrudne ale konieczne decyzje kasogenne
, trzymajcie kciuki i proszę o czary, żeby tym razem poświęcenia przyniosły zamierzone skutki.
kiwaczka w ciąży hihihi gratki! Będzie nas miliony!
renia nie dziwie się, ja ym sobie pewnie nad tymi drobinkami złotymi pochlipała. Ale wiesz, może one okażą się praktyczniejsze...np śladów po herbacie tak widać nie będzie.
madzia 16 stopni aaaa ja poproszę też. Pewnie jutro 1 spacerek po chorobie zrobimy. Trzymam kciuki i czzaruje za twojego m. Przy waszej dobrej karmie hih to pewne.
kasia buu piątek. Jutro przyjacióła mi na pół roku do usa leci. Czwartkowe sabaty papa...
post a ja @ nieee mam
Może się skusisz hehe
Kubeczki menstruacyjne - Nasze Dziecko
dorka u nas jeździk to ukochana, zdewastowana zabawka z odlamanym siedzonkem- nadal na chodzie ale przzy tej eksploatacji to już niedługo.
pabla eee szkoda, że nie do nowego Miasta w Rzeszzwie hehe
Surv no to rzeczywiście. 8 h i nie chudniesz... może ty za mało jesz...wiesz organizm przestawił się na czas głodu i oszczędza. Spróbuj wtryniać duże śniadania może...A może to twoja waga optymalna
i niepotrzebnie się odchudzasz. jakie masz bmi? Albo to ta słynna faza na przestawienie przy której się nie chudnie a potem zziuuum.
ahhh też bym chciała na jakieś warsztaty, eee tam zamotam niedługo porządnie szkodnika to trochę wolności odzyskam.
No kurcze nikt nie ma ochoty/checi/możliwości się pajacykiem zająć. Teściowa by była chętna ale z 2 chorym babciami to jej pomoc jest potrzebna...
kic twarda jesteś. I ty tego twixa nie tknęłaś? Dla mnue to by był masochizm. efekty super.
tosika i jak nosek. bratowa też takie coś przed ślubem
usuwała teraz nie ma śladu
znikam. do pracy rodacy