reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Dzięki Dziewczyny za rady...
teraz młoda padła spać już z pieluchą, do tego czasu wciąż sikała w majtki i kupę też już robiła w powietrzu ale ją złapałam na nocnik...
no nic, damy sobie czas w tym tyg, jak nie będzie widoczniej poprawy to znaczy ze jeszcze nie czas i kolejne próby za jakiś mc.
Haszi - jakie leki przeciwwirusowe dajesz chłopakom?? zdrówka dla Tymiego!
Madziu - zdroweczka też dla Maciusia, oby szybko przeszło...a teściów współczuję, ja też mam na swoich zawsze nerwa i każde wizyty mi ciśnienie podniosą. Ale już niedługo będziecie na swoim i sami!!
też o Mondzi dziś pomyślałam własnie...
Surv -ja też mialam dziś do Ikei jechać po stoliczek i krzesełko dla młodej ale wciąż brak towaru:-( w łodzi jest cały czas ten na który poluje, a u mnie nie ma:no: no ale do łodzi nie pojadę tylko po stoliczek...

reklama
Pabla...kurcze ale masz refleks z tym nocnikiem :)
Jeśli chodzi o jedzenie to u nas ostatnio tak samo jak u Was...tyle jest ciekawszych rzeczy od jedzenia...o np. Cnka można zbudzić po co ma spać

Hej dziewczynki!
Madzia - zdrówka dla małego:tak:
MamaBiN - współczuję:no:
Wczoraj byliśmy u 1,5 tygodniowej Hani! Taka malutka, aż się wierzyć nie chce, ze Zosia taka była!
U nas z jedzeniem ogólnie ok, ale z mleczkiem problem... Nie chce pić... Udaje, że pije, a w butelce nic nie ubywa... Szukam teraz na necie, co w takich sytuacjach robić, może można w jakieś potrawie przemycić?
Miłej soboty!!! Pogoda do d...:baffled:

łapy mnie swędzą z masy solnej więc mam brejka.
dobrze, że stwierdziłam, że podłoga będzie myta potem, mimo zabezpieczeń masa jest wszędzie.
buu prasowanie czeka.
mlody jeszcze śpi, jak wstanie będzie sajgon.
Małż obywatel na robotach ciężkich (mniam alez mu pięknie bary rosną i brzuszek się robi takiii).
kaja ładna numerantka z tym udawaniem:-D. Tymi przez kilka mc nie dał sobie mleka ani kaszy wcisnąć, teraz znowu pije.
Zastanawiam się jaki ja szok będe miała jak maleństwo po moich chłopakach zobacę:-D
pabla piękny masz refleks:-D u nas niestety kupa zwykle nie trafia tam gdzie trzeba:zawstydzona/y:
Daje Isoprinosine lub Gripo-costam (musze sprawdzić) zdarzalo mi się tym choroby stłumić w zarodku, mam wrażenie, że przebieg tez nieraz jest dużo lżejszy, choć chyba zdania o skuteczności wśród lekarzy są podzielone. Tylko drogie cholerstwo.
Madzia twój nie zrozumie, bo przecież mu dobrze, wszystkie swoje kobiety ma dookoła:-p
trzymaj się. Ja tam z teściową mogła bym mieszkać, moja mamusia jest gorsza. Podziwiam mojegoo męża nieraz. A jej się wydaje, że jest aniołem.:sorry2:
Dobra syn już sfkustriwany, ze mu biedronka nie wychodzi, mamusia reskjuti

Witam,znowu tylko wiatr robie.Mala niedawno wstala i tylko na rekach:-(
MamaBiN trzymajcie sie bedzie dobrze. Tule:tak:
Pabla u Misi tak samo czesciej wola jak ma pampersa niz jak ma same majtki:baffled:
Tosika nie mart sie ostatnio w telewizji mowili ze dzieci same sie nie zaglodza. Widocznie malej tyle wystarcza:tak:
I to na tyle bo mala juz jeczy:-(Milej soboty

Post a ja myślałam , że Ika chętna do jedzenia jest raczej.
Pabla my czasami stosujemy przeciw wirusowo groprinoksin ( chyba tak to się nazywa) ale ja jak zwykle za późno to podaje.
Jastem padnięta, zrobiłam dziś paszteciki, barszczyk czerwony, sałatkę z tuńczyka i nawet nie mam siły tego jeść, część zawiozę jutr rodzicom. Mamcia ma jutro urodziny.
Zrobiłam jej dziś piękny komplet kolczyki i naszyjnik, brąz z turkusem oczywiście juz go jej dałam ale jak będę miała chwilkę to cyknę fotkę.
No idę oglądać "usta usta"

Kamu...tak na ogół je chętnie ale ostatnio ma jakiś kociokwik i na jedzenie czasu ni ma
ale pije dużo

uff jestem
Tatuś z Cinkiem co to obudzony jak przed imprezą
popłakałam się na usta usta :)

starszak śpi....ale dzisiaj miała fazę...normalnie owsiki albo co????
Teraz mogę z czystym sumieniem poprzerzucać troszkę oczek :)

Ostatnia edycja:
Hej babeczki!
Madzia, to piękną robotę odwaliłaś z samego rańca:tak:Zdrówka dla Maciusia! Miki coś zaczął dzis kaszleć, ale zapodałam syropki i zobaczymy co z tego wyjdzie - a całe 3 tygodnie chodził do przedszkola.
Kamu, koniecznie pochwal się tym co zrobiłaś. Wiesz, że ja mam siupa na punkcie bizuterii;-)
Post, mówisz, że usta dobre? Zaraz sobie zapodaję. Nie dałam rady oglądnąć wtedy jak lecia, bo Olga łaskawie poszła spać przed 21:dry:
Kic, ja widze, że mój m pomału wymięka... (i co chwilę się waży:-p)

I nie wiem co miałam jeszcze pisać. Pa!

Post - ja też się popłakałam :)
bardzo mi się podoba ten serial.
U mnie też młoda dopiero padła.
i ja do niej zaraz dołączę!
miłej nocki!!

reklama
mamabin tulimy mocno
to czekanie łatwe nie będzie ale musimy być dobrej myśli - w Zabrzu jedni z lepszych specjalistów
Tosika u nas z apetytem też kiepsko - ale wina choroby
ale jak jest głodny to nawet katar nie przeszkadza
pewnie jak już wróci zdolność swobodnego oddychania od talerzy nie odejdzie;-):tak:
haszi co tam lepisz z masy??? ale masz powera kobieto:tak:
surv ja dziś zaliczyłam Ike - pogoda taka, że psa bym nie wypuściła a ludzi tłumy
najbardziej przerażona byłam widokiem maleństw z rodzicami (w ich obecności starałam się nie kaszleć:baffled:)
Madzia zdróka dla Maćka. Normalnie to zapalenie oskrzeli mnie przeraża - a już było dobrze
No i ty bidulo cierpisz podwójnie. Nie dość, że dziecko chore to jeszcze teściowa 24h na dobę:baffled:
Obyście jak najprędzej dostali swoje, zrobili kuchnię i łazienkę i się wprowadzili:tak:
Pabla no stres z tym odpieluchowywaniem - kiedyś się nauczy:-D:-D:-D

idę łyknąc pifka i popatrzę z beztroską na bałagan:-p(wcale nie chodzi o film;-))
dobrej nocy

Do góry