reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Izabelka słonko? u mnie śnieg pada... A dzieciaki do schroniska brać warto.
surv hehe wyobraziłam sobie strój, widać, że ci lepiej- humor trochę wraca. :) Odpoczywaj przeceż bałagan nie zając...niestety nie ucieknie....
dorka dzięki, na razie faszeruje się czosnkiem i chyba jest ok
kamu eee Arachne to ze skojarzeń bo Dejanira tak nie ten teges. Z kraweckich Haftka, guziczek, Kokardka, z nowoczesnych 4UBabe, NoSaute, NonSaute (nie wiem jak po ichniejszemu jest nie), może cos od cech tych ubrań... z nazwiska, eee jeszcze pomyślimy

Już wiem po czym jest mi niedobrze- jak surv podłogi sprzątać nie mogę... a tu tona klocków wywalona przez małego to znaczy że podstaw prawnych do zagonienia Patryka do ich sprzątania nie mam a przekupić się nie dał. A po schylaniu jest bulk. Ale przynajmniej w związku z mdłościam przysługuje mi przerwa.
a wiecie na co ostatnio mam straszliwa ochotę- zupki chińskie z vifona. Normalnie aż m kupić kazałam 3 i pochłaniam to świństwo oO
Juz dobrze, klockiii nadchdze

reklama
Już jestesmy, koniec zastrzyków!!! Tylko jeszcze przez 4 dni syrop.
Surv dziś w radiu podawali , że we Wrocławiu brakuje miejsc w szpitalach na oddziałach pediatrycznych, nasza lekarka mówiła że w cz-wie to samo tyle dzieci jest chorych na zapalenie płuc i oskrzeli. Ale cię ta choroba rozbiera, tragedia. Życzę ci szybkiego powrotu do zdrowia.
Jeśli chodzi o nazwe to ja też nie lubię takich związanych z branżą.
Haszi o mnie to się spodobały te twoje propozycje a w ogóle to bardzo mi się spodobała nazwa waszej łódki i już sprawdzałam nawet domena nie jest zajęta.:-p
Madzia domyślam się że mieszkanie odbieracie w stanie surowym , zleci nawet nie wiadomo kiedy jak będziecie na swoim.

Surv - zdrówka życzę, koniec chorób:tak:
Tosika - a co z motywem przewodnim nowego domku? Bo była zebra, tak:-D
Izabelka - fajna wycieczka z dzieciakami:tak:
Moi wyszli, a ja zamiast odpoczywać - sprzątam:baffled: Ale nie mogę, codziennie myjemy podłogi, ale teraz myslałam że M. pomył i wczoraj nie były myte, a poznalam po skarpetkach M. Szlag mnie trafia, bo to wszystko przez psa:no: Sciany też do 1/4 czarne gdzie śpi:wściekła/y: I d... zmyć sie nie da, choć producenci farb twierdzą inaczej:baffled:
Kamu - nic mi do głowy nie przychodzi:no: Coś kobiecego?

dziewczyny, ja na momencik bo ostatnio przy lenie nic nie mogę siedzieć przy kompie :-(
u nas po kontroli cud, miód - czyściutko w oskrzelach, zdrowa jak ryba, ale jeszcze tydzień posiedzimy w domku żeby po antybiotyku trochę się wzmocnić. Ja też już ok.
Surv- u Ciebie normalnie kiepściutko :-(( zdróweczka dla Was!
odezwę się jak młoda już kimnie....

Tosika - a co z motywem przewodnim nowego domku? Bo była zebra, tak:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D a wiesz, że nie pomyślałam jeszcze o tym:-p:-p:-p:-p ale biorąc pod uwagę fakt, iż się starzeję i gusta jakoś mi lagodnieją, to może w jakieś rózyczki?:cool2:;-):-D:-D:-D:-D

kurcze Kaja mój M to nie wie co to szmata do podlogi:sorry2: o pralce nie wspomnę:dry: a jak byliśmy mlodzi i nie dzieciaci to i podlogi pomył i pranie wstawil (fakt, pottrafil i pofarbować i zmniejszyć ubranko:-p) ale nic co ludzkie nie było mu obce:-p a teraz normalnie amnezja:baffled::wściekła/y:

Kamu ja to pomysła nie mam, mam jakąś pustkę normalnie:no: ale Haszi ma tyle pomysłów, ze zastanawiam się czemu zawodowo PR się nie zajmuje:tak: a moze tak teraz myślę coś od imienia Maksia i ciebie - KaMa;-)

Surv jako dobra koleżanka nie chcę abyś sama męczyła się z choróbskiem i w pełni dołączam do Ciebie;-) normalnie leci mi z noska, wszystko pozatykane:nerd: och jak ja nie lubię choroby:no: jutro moja pracownica ma podrzucić mi tajemnicza miksturę swojej teściowej:-p niewiem co to jest, ale głównym skladnikiem jest spir:-D:-p

Dorka ja też planuję nakladkę kupić na deskę:tak: aczkolwiek jak czytam, iż Misia potrafi tyle na niej siedzieć to już przeraża mnie myś, co to u nas będzie (bo Kornel potraafi min. 40 min spędzić na tronie:-D:-D:-D:-D:-D)

Post do lekarza koniecznie iść, to już nie przelewki:no:

a mnie mąż uraczył teraz grzańcem:-p ależ mi dobrze;-)
a jak znajdę w necie projekt tego domku to Wam wkleję;-)

witam wieczorkiem
moje małe już śpi - dalej męka z kaszlem i katarem
byliśmy dziś na wizycie i czysto w oskrzelach - dołączył tylko eurespal i jakiś nowy psikacz do nosa
no nic na razie czekam na polepszenie zdrówka i tego samego życzę wszystkim zakatarzonym:tak:

Surv oj niezły szpital - a porządkami nie ma co się martwić:-)
Haszi pilnuj się i ładuj czosnku ile wlezie;-)
Madzia ja sama walczyłam ze wszystkim tzn. materiał, ekipy, hurtownie itp.
urządzanie wnętrza też jest na mojej głowie
jedyna łazienka to owoc wspólnych kompromisów z architektem:tak:
no i ostatnio jak przyszedł to stwierdził, że mu się podoba (nie tylko łazienka;-))
Dorka super tak mieć zakwasy :-D

mój mężyk wlaśnie pojechał na kosza - oby załapał bakcyla i zamiast wieczorkiem pić piwko niech biega za piłką:cool:
ja powinnam poprasować - 2 kosze się uzbierały ale jakoś weny brak:-p
dobrej nocki

no to poczytałam chwilkę, mloda padła spać i mam troszki czasu ( chociaż jak zwykle przysnęłam z nią:sorry2: )
Tosika - no właśnie byłam ciekawa czy też zebra będzie w nowym domku:-)
zdróweczka Kochana!!
Kamu, Surv - u nas w wawie też masakra z chorobami takimi, w złobku u Leny w grupie 8 dzieci aktualnie chodzi, reszta ma zapalenie płuc lub oskrzeli, masakra:no:
Kamu - super że koniec z zasrzykami, najważniejsze że Maksiu doszedł do siebie!
Renia - cholercia i do Was dotarło? zdrówka dla Tymusia!
Haszi - Ty dbaj o siebie i odpoczywaj, chociaż domyślam się że przy urwisach ciężko bardzo! i zdrówka dla chłopców.
Dorka - fajnie że Misia sobie ladnie radzi z nakładką na sedes. Ja w przyszłym tyg zaczynam akcje odpieluchowania, bo widzę że Lena już wie o co kaman, tylko teraz sie zafiksowała na ten nocnik na maksa i co pięc - dziesięć minut zdejmuje spodnie i pieluche i woła sisi lub kupa i siada na nocnik a rzadko coś tam zrobi:sorry2::dry:
Iza - super że wypad do kina udany! Ja chcę iść na autora widmo, no ale to nierealne, bo nie ma kim Leny zostawić:dry:

jutro moja pracownica ma podrzucić mi tajemnicza miksturę swojej teściowej:-p niewiem co to jest, ale głównym skladnikiem jest spir:-D:-p

Tosika, Ty lepiej Kochana uważaj, bo jak teściowa koleżanki swoją synową tak potajemnie podtruwa?;-)Żeby Tobie nie odbiło się rykoszetem:-D
Zdróweczka!!!

mój mężyk wlaśnie pojechał na kosza - oby załapał bakcyla i zamiast wieczorkiem pić piwko niech biega za piłką:cool:

Renia, oby nie fikał jak mój, który czwarty tydzień na zwolnieniu, bo kostka skręcona na koszu. Sport to zdrowie:sorry2:

Ja chwilką na BB i przed tv oglądać wczorajsze YCD a potem chwilkę wampirków łyknę;-)

Aaaa, Post, ja miałam takie cóś http://www.nokaut.pl/leki-przeciwbolowe/dicloziaja-1-zel-100-g.html

reklama
Hej

Wpadam na chwilke bo oczywiscie czasu mam jak na lekarstwo. Teraz powinnam pisac raport do pracy, a nie babyboomowac.:-D

Wszystkim chorym dzieciaczkom zycze duuuzo zdrowa, cos sie dzieje, ze tyle dzieci ma zapalenie oskrzeli i pluc?:szok: Za 3 tygodnie jade do Polski na 2 tyg. wiec mam nadzieje, ze Zainab niczego nie zlapie, zwlaszcza, ze jej pluca w tamtym roku przeszly swoje.

Surv- korzonki:szok:, bidulko, jak ty w ogole chodzisz? Moja znajoma czesto miewa problemy z korzonkami, ale wtedy jest przykluta do lozka. Zdrowiej!

Kamu- z nazwa dla bizmesu mamy nie pomoge bo jestem malo tworcza, ale bluzki beda piekne jesli eda podobne do tych z linka, ktorego wkleilas. Uwielbiam taki styl, bede pierwsza klientka. Kto je bedzie szyl???

Do góry