reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

Izabelka słonko? u mnie śnieg pada... A dzieciaki do schroniska brać warto.
surv hehe wyobraziłam sobie strój, widać, że ci lepiej- humor trochę wraca. :) Odpoczywaj przeceż bałagan nie zając...niestety nie ucieknie....
dorka dzięki, na razie faszeruje się czosnkiem i chyba jest ok
kamu eee Arachne to ze skojarzeń bo Dejanira tak nie ten teges. Z kraweckich Haftka, guziczek, Kokardka, z nowoczesnych 4UBabe, NoSaute, NonSaute (nie wiem jak po ichniejszemu jest nie), może cos od cech tych ubrań... z nazwiska, eee jeszcze pomyślimy

Już wiem po czym jest mi niedobrze- jak surv podłogi sprzątać nie mogę... a tu tona klocków wywalona przez małego to znaczy że podstaw prawnych do zagonienia Patryka do ich sprzątania nie mam a przekupić się nie dał. A po schylaniu jest bulk. Ale przynajmniej w związku z mdłościam przysługuje mi przerwa.
a wiecie na co ostatnio mam straszliwa ochotę- zupki chińskie z vifona. Normalnie aż m kupić kazałam 3 i pochłaniam to świństwo oO
Juz dobrze, klockiii nadchdze

reklama
Już jestesmy, koniec zastrzyków!!! Tylko jeszcze przez 4 dni syrop.
Surv dziś w radiu podawali , że we Wrocławiu brakuje miejsc w szpitalach na oddziałach pediatrycznych, nasza lekarka mówiła że w cz-wie to samo tyle dzieci jest chorych na zapalenie płuc i oskrzeli. Ale cię ta choroba rozbiera, tragedia. Życzę ci szybkiego powrotu do zdrowia.
Jeśli chodzi o nazwe to ja też nie lubię takich związanych z branżą.
Haszi o mnie to się spodobały te twoje propozycje a w ogóle to bardzo mi się spodobała nazwa waszej łódki i już sprawdzałam nawet domena nie jest zajęta.:-p
Madzia domyślam się że mieszkanie odbieracie w stanie surowym , zleci nawet nie wiadomo kiedy jak będziecie na swoim.

Surv - zdrówka życzę, koniec chorób:tak:
Tosika - a co z motywem przewodnim nowego domku? Bo była zebra, tak:-D
Izabelka - fajna wycieczka z dzieciakami:tak:
Moi wyszli, a ja zamiast odpoczywać - sprzątam:baffled: Ale nie mogę, codziennie myjemy podłogi, ale teraz myslałam że M. pomył i wczoraj nie były myte, a poznalam po skarpetkach M. Szlag mnie trafia, bo to wszystko przez psa:no: Sciany też do 1/4 czarne gdzie śpi:wściekła/y: I d... zmyć sie nie da, choć producenci farb twierdzą inaczej:baffled:
Kamu - nic mi do głowy nie przychodzi:no: Coś kobiecego?

dziewczyny, ja na momencik bo ostatnio przy lenie nic nie mogę siedzieć przy kompie :-(
u nas po kontroli cud, miód - czyściutko w oskrzelach, zdrowa jak ryba, ale jeszcze tydzień posiedzimy w domku żeby po antybiotyku trochę się wzmocnić. Ja też już ok.
Surv- u Ciebie normalnie kiepściutko :-(( zdróweczka dla Was!
odezwę się jak młoda już kimnie....

Tosika - a co z motywem przewodnim nowego domku? Bo była zebra, tak:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D a wiesz, że nie pomyślałam jeszcze o tym:-p:-p:-p:-p ale biorąc pod uwagę fakt, iż się starzeję i gusta jakoś mi lagodnieją, to może w jakieś rózyczki?:cool2:;-):-D:-D:-D:-D

kurcze Kaja mój M to nie wie co to szmata do podlogi:sorry2: o pralce nie wspomnę:dry: a jak byliśmy mlodzi i nie dzieciaci to i podlogi pomył i pranie wstawil (fakt, pottrafil i pofarbować i zmniejszyć ubranko:-p) ale nic co ludzkie nie było mu obce:-p a teraz normalnie amnezja:baffled::wściekła/y:

Kamu ja to pomysła nie mam, mam jakąś pustkę normalnie:no: ale Haszi ma tyle pomysłów, ze zastanawiam się czemu zawodowo PR się nie zajmuje:tak: a moze tak teraz myślę coś od imienia Maksia i ciebie - KaMa;-)

Surv jako dobra koleżanka nie chcę abyś sama męczyła się z choróbskiem i w pełni dołączam do Ciebie;-) normalnie leci mi z noska, wszystko pozatykane:nerd: och jak ja nie lubię choroby:no: jutro moja pracownica ma podrzucić mi tajemnicza miksturę swojej teściowej:-p niewiem co to jest, ale głównym skladnikiem jest spir:-D:-p

Dorka ja też planuję nakladkę kupić na deskę:tak: aczkolwiek jak czytam, iż Misia potrafi tyle na niej siedzieć to już przeraża mnie myś, co to u nas będzie (bo Kornel potraafi min. 40 min spędzić na tronie:-D:-D:-D:-D:-D)

Post do lekarza koniecznie iść, to już nie przelewki:no:

a mnie mąż uraczył teraz grzańcem:-p ależ mi dobrze;-)
a jak znajdę w necie projekt tego domku to Wam wkleję;-)

witam wieczorkiem
moje małe już śpi - dalej męka z kaszlem i katarem
byliśmy dziś na wizycie i czysto w oskrzelach - dołączył tylko eurespal i jakiś nowy psikacz do nosa
no nic na razie czekam na polepszenie zdrówka i tego samego życzę wszystkim zakatarzonym:tak:

Surv oj niezły szpital - a porządkami nie ma co się martwić:-)
Haszi pilnuj się i ładuj czosnku ile wlezie;-)
Madzia ja sama walczyłam ze wszystkim tzn. materiał, ekipy, hurtownie itp.
urządzanie wnętrza też jest na mojej głowie
jedyna łazienka to owoc wspólnych kompromisów z architektem:tak:
no i ostatnio jak przyszedł to stwierdził, że mu się podoba (nie tylko łazienka;-))
Dorka super tak mieć zakwasy :-D

mój mężyk wlaśnie pojechał na kosza - oby załapał bakcyla i zamiast wieczorkiem pić piwko niech biega za piłką:cool:
ja powinnam poprasować - 2 kosze się uzbierały ale jakoś weny brak:-p
dobrej nocki

no to poczytałam chwilkę, mloda padła spać i mam troszki czasu ( chociaż jak zwykle przysnęłam z nią:sorry2: )
Tosika - no właśnie byłam ciekawa czy też zebra będzie w nowym domku:-)
zdróweczka Kochana!!
Kamu, Surv - u nas w wawie też masakra z chorobami takimi, w złobku u Leny w grupie 8 dzieci aktualnie chodzi, reszta ma zapalenie płuc lub oskrzeli, masakra:no:
Kamu - super że koniec z zasrzykami, najważniejsze że Maksiu doszedł do siebie!
Renia - cholercia i do Was dotarło? zdrówka dla Tymusia!
Haszi - Ty dbaj o siebie i odpoczywaj, chociaż domyślam się że przy urwisach ciężko bardzo! i zdrówka dla chłopców.
Dorka - fajnie że Misia sobie ladnie radzi z nakładką na sedes. Ja w przyszłym tyg zaczynam akcje odpieluchowania, bo widzę że Lena już wie o co kaman, tylko teraz sie zafiksowała na ten nocnik na maksa i co pięc - dziesięć minut zdejmuje spodnie i pieluche i woła sisi lub kupa i siada na nocnik a rzadko coś tam zrobi:sorry2::dry:
Iza - super że wypad do kina udany! Ja chcę iść na autora widmo, no ale to nierealne, bo nie ma kim Leny zostawić:dry:

jutro moja pracownica ma podrzucić mi tajemnicza miksturę swojej teściowej:-p niewiem co to jest, ale głównym skladnikiem jest spir:-D:-p

Tosika, Ty lepiej Kochana uważaj, bo jak teściowa koleżanki swoją synową tak potajemnie podtruwa?;-)Żeby Tobie nie odbiło się rykoszetem:-D
Zdróweczka!!!

mój mężyk wlaśnie pojechał na kosza - oby załapał bakcyla i zamiast wieczorkiem pić piwko niech biega za piłką:cool:

Renia, oby nie fikał jak mój, który czwarty tydzień na zwolnieniu, bo kostka skręcona na koszu. Sport to zdrowie:sorry2:

Ja chwilką na BB i przed tv oglądać wczorajsze YCD a potem chwilkę wampirków łyknę;-)

Aaaa, Post, ja miałam takie cóś http://www.nokaut.pl/leki-przeciwbolowe/dicloziaja-1-zel-100-g.html

reklama
Hej

Wpadam na chwilke bo oczywiscie czasu mam jak na lekarstwo. Teraz powinnam pisac raport do pracy, a nie babyboomowac.:-D

Wszystkim chorym dzieciaczkom zycze duuuzo zdrowa, cos sie dzieje, ze tyle dzieci ma zapalenie oskrzeli i pluc?:szok: Za 3 tygodnie jade do Polski na 2 tyg. wiec mam nadzieje, ze Zainab niczego nie zlapie, zwlaszcza, ze jej pluca w tamtym roku przeszly swoje.

Surv- korzonki:szok:, bidulko, jak ty w ogole chodzisz? Moja znajoma czesto miewa problemy z korzonkami, ale wtedy jest przykluta do lozka. Zdrowiej!

Kamu- z nazwa dla bizmesu mamy nie pomoge bo jestem malo tworcza, ale bluzki beda piekne jesli eda podobne do tych z linka, ktorego wkleilas. Uwielbiam taki styl, bede pierwsza klientka. Kto je bedzie szyl???

Do góry