reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

reklama
o Jezusie...surv....domyślam się jaki sajgon masz..obyście szybko do zdrowia wrócili
ja mam bóe nadgrarstków a w jednym mi wręcz chrobocze. ograniczyłam dźwiganie do min i w opaskach jakoś jest
Kasia a to można czymś smarować???
Muszę się kiedyś wybrać do ortopedy no ale on mi powie nie nosić pewnie :)

Survivor trzymajcie się!

33n94z7.gif

Ostatnia edycja:
Dziewczynki przepraszam , że teraz wszytki nie odpiszę ale niestety brak czasu. Mam do was prośbę , mojej mamie przyznali kasę na rozkręcenie działalności i trzeba wymyślić nazwę firmy będzie to produkcja i sprzedaż bluzek , koszul będą to bluzki na ten styl FIGL - odzież damska, moda damska, bluzki, sukienki oczywiście inne modele ale w podobnym stylu. Nam do głowy nic nie przychodzi.
My idziemy an 14 do kontroli trzymajcie kciuki za Maksa

Surv, jeśli farmaceutka nie zrobiła mnie w jajo, to można. Moja mama poleciała mi coś kupić, bo ruszyć się nie mogłam i zaznaczyła że karmię. Napiszę z domu cóż to za specyfik. Do tego łyknęłam apap i mi przeszło.

Wirus się rozprzestrzenia dalej- u mnie oba chłopaki już chore. Antybiotyku nie dostaliśmy tylko przciwwirusowy. Z tymim mam meksyk przy podawaniu lekarstw- przeciwgorączkowo tylko czopki da się zapodać.
surv trzymaj się, minie :tak:
dorka ja też chce kręgle...
post u nas wszyscy w rodzinie są regularnie postrzykani, nawet Pyś już zalczył. Najlepsze jest nacieranie amolem ale masci też nic nie zaszkodzą. Do lekarza warto się przejść,a nóż da ci masaże....:-D
kasia u mnie czwartkowy sabat się zbliża, tylkp nie wiem czy się tym razem uda, bo coś nam po kolei wyskakuje. ploty są ważne:-D
madzia dasz radę, ale jestes święta
toska projekty fajne, ale zgadzam się, że twoja inwencja też zdziała cuda. hehe a najgorszy do przejścia to bedzie pokój syna-ciekawe co wymysli.:-D
renia zdrówka i snu
izabelka super postępy w słownictwie
kic gratuluje nabytku
kate lepiej panikować niż zaniedbać, fajnie że spełnisz marzenie o aparacie, ja nosiłam taki wyjmowany pół dzieciństwa, stale s,a 100 razy lepsze. Ze znajomych ktorzy mieli wszyscy mega zadowoleni.
Ja tak sobie już od rana tego jednego posta pisze i napisałam :)
Dzidzia ne daje sie dzisiaj we znaki, za to noc ciężka i chłopaki jak to zwykle bywa przy siedzeniu w domu - nieznośni bałaganiarze. Wczoraj mi nawet doniczkę z kwiatkiem rozbili.
Nic to, damy radę. Ehh marzy mi się weeakend w bieszczadach. Tjaaa może w końcu do kina uda nam się wybrać...
Małż zalatany ale powoli wszystko rusza. Jak żółw ociężale jak to zwykle bywa jak kasy brakuje. Niech się tylko rozkręci, ja tam wierze w tarota- ciąża jest, totek był, prosperity też będzie.

kamu coś osobistego by się przydało, za szeroka branża, może kamu? :p Amu, jakies imię jak dla łódki hehe Vanette, trzeba pomyśleć.
aaa tak jeszcze podrzucę, że jest straszny problem ze znalezieniem bluzek koszulowych dla takich babek jak ja- z dużą różnica w biuście i pod biustem
Albo w biuście guziki trzeszczą albo w pasie powiewa. jest całe forum o tym :) może warto uderzyć? Ooo Lobby Odzieżowe - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl

Kamu, ja też bym stawiała na nazwę niezwiązaną z branżą - ja osobiście nie lubię nazw typu koszulex, czy spodniex:-p Może coś od imienia Mamy, albo od ulubionej ksiażki (ja taką wybrałam:tak:)?
Ja zarzuciłam przecibólowy - to jakaś pochodna ketonalu - i na razie pomogło. Flo na znak protestu odmówiła dziś spania w dzień i na zmianę wyuję u mojej nogi albo podczytuje gazetki dla młodych mam mojej siostry:-D Uwielbia zdjęcia niemowląt więc siedzi, wali palcem w gazetę i wykrzykuje "o, dzidzia!":-p

Hashi, zdrówka dla chłopaków i łączę się w bólu w kwestii bałaganiarstwa. Jedna Flo robi taki sajgon, że nie wyobrażams obie tego w podwójnej dawce...ja nie sprzątam, bo się nei schylę, więc sobie żyjemy w radosnym syfie...tylko domofonu nie otwieram, żeby jak parę dni temu nie stanęła mi u drzwi klientka, co jej się wydawało, że sklep jest nie wirtualny ale normalny:-D

Idę podjąć ponowną próbę uśpienia Potwornickiej, która przechadza się po domu w osobiście skomponowanym stroju: spódniczka na gołe nogi, do tego kozaki, kamizelka włożona tył na przód i nonszalancko przewieszony szal...:-)

Survi ale Ci te wirusy kraza w organizmie i nie chca wyjas:-( Zdrowka dla Ciebie i Flo:tak:
Haszi dla babli zdrowka. Tylko zebys Ty nie zlapala przeziebienia:tak:
Kamu trzymam kciuki za Maksia:tak: A co nazwy firmy to pomysle bo narazie nic nie przychodzi do glowy.
Ja juz mam obiad zrobiony(fasolka ze sloika:-D). Mala zjadla od wczoraj spagetti:tak:
Teraz czekamy na G.

reklama
hej wrocilam juz; malutka spi-zasnela dopiero po 12-szok!
Alicja bardzo fajna, polecam, efekty fajne i fabula; ze schorniska chcialam ze 3 szczeniaki wyniesc i moze 2 wieksze piesiaczki,az sie serce kraje normalnie:( zostawilismy jedzonko i koce stare, na troszke im starczy; mysle,ze co roku bedziemy jezdzic; dzieci troszke sie naucza

Surv zdrowia kofana,nie rozsypuj sie!!!
Dorka zakwasy hihhi pamietam jak gralam; mnie tylek bolal,ale od wywrotki-pacnelam z calej sily,ze juz przestalam grac
jak wstanie ksiezniczka to pojdziemy na dwor-piekne slonko

Do góry