reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Hej Babaeczki!
Jestem, ale sporo roboty, więc same rozumiecie ;-)
Surv, niezłą masz pomoc domową ;-)
Madzia, moi znajomi maja w łazience fototapetę - super to wygląda (akurat pomysł projektantki ;-))

Oj, robota goni. Pa!

reklama
Tosika pytałas mnie o pielęgniarkę, przychodzi do nas do domu, jednak kase wzięła tylko w weekend, przychodnia nie ma podpisanej umowy na zastrzyki w domu, także to jest tylko jej dobra wola , że przychodzi. Inspiracje super na tej stroni, moi rodzic teraz będą przeprowadzali remont w mieszkaniu i dziś będziemy oglądać z mamą tą stronkę jak wróce z pracy.
Madzia cieszcie się że będziecie mieszkanie, resztę z czasem zrobbicie. My wprowadziliśmy się tego samego dnia co dali klucze, woda w kranach jeszcze była zimna, prąd z klatki ciągneliśmy przez 3 dni. Na ścianach wykładziny. Mój D miał już dosyć mieszkania z moimi rodzicami i nie chciał zostać już tam ani dnia dłużej. Remonty robiliśmy jak już meiszkaliśmy.
Surv dobrze, że już lepiej u was ze zdrókeim. U nas też ogrom dzieci i dorosłych chorych na zapalenie oskrzeli.
Post mojego kuzyna synek miał kolki 6 miesięc po czym jak mu przeszły to się zaczęły jazdy z zębami. Ale teraz to cudowny chłopczyk.
A my mieiśmy dziś jazde w nocy Maks się budził kilka razy, ok 4.30 dosyć mocno krzyczał więc poszłam do niego i siadłam obok łóżeczka, zaczął krzyczeć jeszcze bardziej, wstał i zaczłą się szarbać z łóżeczko i tak jakos przerzucił ręce że by mi wypadł, w ostatniej chwili go złapałam, aż mi się płakać chciało tak się wystraszyłam, po czym się uspokił, nie wem czy to te zęby czy mu się śniły te zastrzyki, krzyk był straszny.
Renia tobie też zdróweczka życzę.

Hej witam i ja

Surv ale Ci pomocnica rośnie :tak: Moja wikusia to chodzi i wszystko do kosza wyrzuca, mówić przy tym bam:-D

Post ale Cinek rośnie, śliczny chłopak :tak: A te stronki piękne, ale ja mam 2 lewe ręce do takich prac :sorry2:

Tosika fajna ta stronka, ale znając Cię odrobinkę, to ty fajniejsze rzeczy sama zrobisz ;-)

Wszystkim chorowitkom dużo zdrowia.

A moja Wiki wysypana i wczoraj cały dzień gorączka ok 39, dziś tylko 37 więc lepiej.

Hej!
Doczytalam wszystko co sie u Was dzialo ale obie tylko wiatr i musze wstawic pranie:tak:
U nas wszyscy zdrowi:tak:Mala spi, a ja zrobilam obiad. Wczoraj i w poniedz bylam w pracy i nie chcialo mi sie wlaczac kompa. A dzis jestem padnieta. Ide bo pranie wola;-)
ZDROWKA DLA CHORYCH!

hejka
dzisiaj jestem u mamy, bo zaprosila nas na kolacje i piffko z okazji dnia faceta hehe dzisiaj kiepsko sie czuje; a jutro jade z klasa do schroniska dla zwierzat i do Multikina :) Oskar mi kaszle, dziekuje za zyczenia zdrowia dla dzieci; Weronika zaczela mowic MISIO I NÓŻ; codziennie doklada po dwa slowa
zmykam narazie
pozdrowionka

Witam wieczorkiem:happy2:
Ja tak znowu na szybko:dry:jutro mam na 6 więc chce wczesnije iśc lulu:-p
Izabelka na co idziecie do Multi??
Sylcia Kuba też nosi to śmietnika:dry:
Surv super Flo sprząta:-D
Madzia fototapeta..hmm...może byc super sprawa:tak:
Post też bym chciała taki prysznic:-Dale łazienka za mała:dry:

M mi telefon nowy kupił:tak::-D:-Ducieszona jestem nową zabawką:-p
spokojnej nocki!

ja przelotem...
u nas lepiej zdrowotnie moim zdaniem, jutro kontrol to się zobaczy jak jest naprawdę.
zjechana jestem strasznie pracą i wszystkim innym..
zdrowka wszystkim i spokojnej nocki!!!

na Alicje w Krainie czarow w 3D ; nie moge sie doczekac
obym sie tylko w pieseczku nie zakochala;bo jeszcze adoptuje ze schroniska ihihi
ide odpoczac,maluszki w lozkach
ide opijac dzisiaj moje czerwone dni :d

reklama
Witam;-)
Surv widzę, że Ci sprzątaczka rośnie:-D:-D:-D:-D oj jak ja uwielbiam te małe pomagające rączki:szok::-p
Post ja jakbym miała takiego Klocuszka też by mi ręce nie wyrabiały;-) szacun:-D
super, że wszyscy zdrowieją:-):-):-):-)
u nas sprawa wygląda następująco - byliśmy u lekarza no i mój Syn to wręcz okaz zdrowia - nie licząc kataru:szok::szok::szok::szok: lekarka patrzyła na mnie jak na ufo jak opowiadałam o wymiotach i kupkach, a po osłuchaniu stwierdziła, że "wszystko jest krystalicznie czyste" a to że Małemu charczy w klatce to przez spływający katar:baffled: ale wracając do tych kupek i wymiotów to stwierdziła, że Antek jest w takim wieku, że mógł coś zjeść z podłogi i mogło Mu zwyczajnie zaszkodzić:baffled: stwierdziła, że mam nie panikować i nie szukać dziecku choroby:sorry2: wkurzyła mnie, ale stwierdziłam, że daję spokój skoro Mały zdrowy i będę Go bacznie obserwować:tak: poza tym Syn zrobił się straszny żarłoczek i ciągle woła "Mama am" dziś rano wypił najpierw 210 ml mleka zawołał jeszcze am zrobiłam 150ml mleka i też wypił:szok: jak M mi mówił, że Mały tak dużo pije mleka to Mu nie wierzyłam, a tu szok:-p
tak więc wychodzę na panikarę, ale cóż taka moja natura:-p z dobrych wieści muszę się pochwalić, że w końcu dzisiaj była ładna pogoda i użyliśmy spacerów:-D miłej nocy;-)

Do góry