reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Kic to kup na allegro :)
U nas jakoś tak nie wiem jak
działam ostro coby odrobic braki jak do pracy wrócę
wszyscy spią ale jaśnie Pan mruczy jak stukam w klawisze i chyba nie będę kusić losu i pójdę też lulu a napiszę jutro
to dobranoc
:)

reklama
Kic ja też na allero kupowałam butelki i smoczki tt, u nas w ogóle po sklepach ich nie widziałam.
Kate a robiłas Antosiowi badania krwi, mocz, żelazo w surowicy, crp. Najszybciej to wyjdzie z takich badań.Co do tego że schudł to jest to taki okres że dzieci zaczynają rosnąć i chudnąć.
Ja jeszcze na twoim miejscu pojechała bym do innego lekarza.
A ja się bawiłam super, była pełna knajpa samych bab, super to wyglądało i nawet tańce były, dicho na całego i to już godzinie 20. Wyszalałyśmy się, jednak warto było iść. A o 24 do domku. Teraz czekamy z Maksiem na pielęgniarke, miała być przed 8 a do tej pory jej nie ma

Kamu, no to super, że się wybawiłaś!

Kicrym, u nas TT bywają w Smyku, ale z rzadka i nie wszystkie rodzaje.

U nas odpukać, trochę lepiej - nie mamy już tak potęnego kataru i z kaszlem lepiej. Mała tryska energią - wstawiła już pranie, a teraz lata ze szczotką po domu i zamiata:-D; ze mną nbieco gorzej, bo jeszcze mega zlecenie robię a po antybiotyku słabiutko, ale grunt, że może w końcu zdrowiejemy?:tak:

Miłego dnia!

Surv...oj zdrowia Wam życzę jak najszybciej tak samo jak innym chorym
Ja właśnie brygadę zagonilam do łóżek na spanie i mam ciut sam na sam, zanim wybiore się na sprzątanie domu i pranie gotowanie i kilka jeszcze pasjonujących rzeczy zaglądam na bb :)
Mrozik dzisiaj konkretny brrrrrrr...już też czekamy na wiosnę.
Ika dzisiaj w bojowym nastroju...jakieś walki o zabawki się zaczęły i zrobiła nam dzisiaj awantur że z Cinkiem garnuszek na klocuszek sobie wzieliśmy...cwaniak mały krzyczy i patrzy jaka jest reakcja...po krótkich negocjacjach w stylu my Ci garnuszek a Ty nam poprzednio z rąk wyrwane autko...przy braku uzgodnionego porozumienia ...zlaliśmy ją sikiem prostym./....i okazało się to skuteczne nadzwyczaj..
oj zacznie sie...no bo prawda garnuszek iki jest i nic to że ona się już prawie nim nie bawi jak nabywa ochoty w miarę jak Cinek się nim zazyna interesować....
Iza...super domek
Madzia....Twój też ładny ale że ja dziecko wychowane tylko w domu to dla mnie mrowisko i ciężko bym zniosła przeprowadzkę :)
Tosika...to ja się już na parapetówę zapisuję :)
i coś jeszcze to chciałam napisać ale już nie wiem co
no i nie mogę za dużo cobyście się nie przyzwyczaiły :)
buźka

acha, Tosika...stronek mam więcej a jakże ale Co Cię będę rozpraszać,,,, jak skończysz to co dziergasz to podeślę
ja aktualnie robię 5 rzeczy naraz..i co jakąś jedną skończę to następną zaczynam....MASAKRA>...

Hej!
dzisiaj tylko wietrzyk robie,bo w pracy zamieszanie,ale fajnie -to lubie,przynajmniej człowiekowi czas szybko leci jak jest co robić:tak:

Post no dobiero się zacznie bitwa o zabawki:sorry2: Aczkolwiek Ika taki aniołeczek wiec jestem pewna,że duzo rzeczy da się polubownie załatwić:tak:
Co do mieszkania,to ci sie nie dziwie,że do mrowiska byś nie chciała,ale ja już chcę obojętnie gdzie byle by najdalej od teściów:-p , a po drugie to narazie mi to nie przeszkadza ,ze będziemy mieszkać w bloku ,a nie w domku,a jak będzie to sie zobaczy;-) Najważniejsze,że sami i na swoim:tak:

Survivor, Pabla zdrówka!

Kamu zazdroszczę ci,żeś się tak wybawiła:tak:

Kate ja bym zrobiła badania małemu,choc to ,że schudł to chyba nic złego ,bo napewno urósł i go wyciągnęło:tak:

Ja wczoraj od Maciuńka dostałam kwiatuszka robionego w żłobku -taki tulipanek na patyku do szaszłyków.Ale mówię wam jak cudnie wyglądał jak do mnie biegł z tym kwiatuszkiem kiedy po niego przyszłam,aż sie rozczuliłam ach.....:blink:

Ja jeszcze dzisiaj do szpitala na odczulanie :baffled: niecierpie tam jeździć,bo godzinę bezczynnie siedze i nie wiem co ze sobą zrobić:sorry2:

Ostatnia edycja:
cześć dziewczynki:-)
a ja dzisiaj ledwo tomna, tak mnie główka napitala, że szok:szok: chyba migrenowce na stare lata sie zrobilam:no:
Kamu alez miałaś wczoraj fajoski wieczór;-) zazdroszczę baaardzo;-) a powiedz mi pielęgniarka przyszła robic zastrzyki Maksiowi? i macie takie cuś u Was w przychodni? czy prywatnie zamowilaś?

Post plissss wyślij:cool2: pstrykne dzisiaj fotk tuniczki, ze już zrobilam oki? jeszcze mi zostaly trzy nieskończone sweterki:-p no i pararpetowa musowo-obowiązkowa;-)

Pabla, Surv zdróweczka:tak:

Madzia zaczepisty ten Wasz blok:tak: baaardzo mi się podoba takie rozwiazanie:tak:

Kic Ty to agentka jesteś:-D:-D:-D:-D:-D kurcze, aż żaluje, ze Ty w Olsztynie nie mieszkasz:-p to by mi obroty wzrosly:-p

Kate a moze Antooś wymiotuje, bo ma dużo flegmy (bo u nas tak bylo)? no i rzeczywiscie idź do innego dr, tak dla świętego spokoju:tak: bo Ty taka panikara jak ja:-p

Haszi oj biedulek ten Twoj mały:-( no i ja caly czas trzymam kciuki a co by Zinka w brzuszku była:-p

u nas też dzisiaj ciąg dalszy zimy:dry: teraz nawet śnieg pada:wściekła/y: a ja dzwonilam dzisiaj do projektantek i się wstępnie umawiałam, i wwyobraźcie sobie, że dziewczyny maja wolne terminy dopiero na wakacje:szok: fakt, są niezłe (zaraz wam linka pokażę, co potrafią) ale zagadałam je (pochodzą ze stron mojego M więc skojarzyly trochę nazwisko i się w poniedziałek spotykamy na wstępne rozmowy;-) Projektowanie wnetrz Olsztyn - V-projekt

Tosika...no to jak tuniczkę wkleisz to jak najbardziej a tak poważnie to w wolnej chwili :)
Tosika mnie sie podoba to mieszkanie dwupoziomowe w Olsztynie...:) ...fajne pomysły.....my się przymierzamy do robienia salonu wkońcu :)
sle wiecie co najpierw??? tak tak podłoga i znowu będzie Rumunownia..tym razem w sypialni no ale to tak może z końcem kwietnia wymogę odrywanie tej podłog na M :)
to na zachętę
masz
Robótki Zdzichy - Onet.pl Blog
reszta później
a może założymy taki osobny wątek na nasze Handmadowe rzeczy co?? :)

Post u nas krztyki i bojki na porzadku dziennym hehe
Tosika fajne projekty, bedziesz miala sliczny dopmk!
Madzia ja tak samo reaguje :) od razu lzy w oczach itp
Surv oby bylo coraz lepiej
Kamu super,ze sie wybawilas
a moej dzieci kichaja i Oskar kaszle,znowu ech

reklama
Do góry