reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

aga&niki - super malutka:tak::tak::tak: Zosia też rozgadana:tak: I też trochę liczy - trzy, pięć, osiem:-D
Tosika - no to nieźle z synkiem:-D:-D:-D Ma powodzenie:tak:
A moja koleżanka, chyba wam to opowiadałam, stwierdziła, że niedługo może zostać babcią... Jej córa ma 15 lat, a ona zaszła w ciążę mając 18:-) A rocznikowo młodziutka jak my:-D ;-);-)I babcia:szok:
Post - aż niewiarygodne:szok: Doczytałam dalej, że ustawili ja tylko do zdjęcia... Bo to bardzo niebezpieczne:no:

reklama
witam
a ja uśpiłam smoka i mam luzik:-)

dziś się nabiegałam a raczej najeździłam - oczywiście budowlanka na topie;-)
mam new ekipę i się uwijają:-) kurcze obym tylko nie zapeszyła:-p
fama się rozeszła szybciutko jaka ja to jestem okropna zołza więc szansa jest, że będą czuć respekt:cool:

Tosika nie dziwię się, że Kornel ma branie bo przystojniaczek rośnie że hoho
jedynie co mnie dziwi, że nadejszly czasy, że to dziewczyny proponują chłopcom "chodzenie" - normalnie świat stanął na głowie
Aga jeżeli regularnie będziesz tu zaglądała to zaraz nas wszystkie spokojnie poznasz:-)
zdrówka dla zakatarzonych
a co do nocnika to dziś moje małe podeszło sobie z soczkiem, wlało kilka kropel do środzeczka i zawołało "o o":-D czyli kuma o co biega;-)

Witam:happy2:
ja znowu przelotem:baffled:
o 19 wróciłam z warsztatów:confused:położyłam małego spać, zjadłam ogranęłam sajgon bo M nie widzi że syf w domu totalny:wściekła/y:nowy aparat mu przyszedł to sie bawili z Kubusiem:wściekła/y:
Tak na szybko...
KATE gratulacje!
Post dla mnie to nie natrualne zeby tak małe dziecko stało, no ale cóż, dla mnie robione na pokaz:dry:
Renia i bardzo dobrze z budowlańcami trezba ostro:-)
Aga super masz malutką:tak:

U nas pogoda rewelacja, byłam dzisiaj z dziecmi na dworze, tak zjeżdzalismy z górek że miałam majtki mokre:szok:ale super było, dzieciaki zadowolone:happy2:
spokojnej nocki!

witam sie i ja:-) w końcu jestem;-)
ależ zrobilam przecenę w dzieciowym:baffled: prawie wszystko mam po 19 zł:-p

Post ale jaja z tą dziewczynką:szok::baffled: moja Antonina jak miala 7 m-cy to dopiero siedziała;-) ale jedna mama dobrze napisła tam, ze to baaardzo niebezpieczne dla kręgosłupa:-( no i kochana Ty normalnie za dużo nam tu imprezujesz:-p:-p:-p:-p:cool2::cool2::cool2: przywołuję Was tu do porządku;-);-);-)
Mondzi nie dzwońcie jeszcze, lepiej chwile poczekać:tak: no i odżyjesz w marcu jak do ludzia pójdziesz;-) ale wtedy mniej czaasu będziesz mieć dla nas:-(
Renia- zołzo:-p ale masz kombinatora małego:-D:-D:-D:-D:-D
Aga&Niki trochę z nami pobędziesz i szybko załapiesz who is who;-);-)
Kicrym skąd ja to znam:sorry2: moj M jak dostanie "nową" zabawkę to też świata po za nią nie widzi:dry: i ogólnie masz rację, chlop balagan totanie nie przeszkadza:wściekła/y: wręcz czują przy nim luz i bezpieczenstwo;-)
Madzia na moje oko to pewnie zęby:tak:
a ja jutro idę na imprezę;-) koleżanka robi imieniny:-) takie babskie:-) i zapowiedziała, ze cel przewodni imprezy- urżnąć się:cool2::-p szczegolnie jak chlopy nie widzą (to ma być w lokalu zamkniętym na cztery spusty);-) tylko najgorsze jesst to, że mi się tak nie chce:sorry2:
dobra idę bo chata prawie wolna (mała smacznie śpi) to tatuś obiecal masaż:szok::szok::szok: tak sam z siebie:baffled:;-) pewnie coś chce:cool2::-D:-D:-D:-D

Kaja1978 To jeszcze nic, w rozmowach w toku była kiedyś 28-letnia babcia bliźniaków :szok: ona urodziła córkę mając 14 lat, a jej córka tak samo tylko że bliźniaki:szok::baffled:to jest szok...

tosika jak ja marzę o wyjściu na taką imprezkę :zawstydzona/y: ech... mój też bezinteresownych masaży nie robi;-):-)

kicrym zazdroszczę szaleństwa śnieżnego... my już 3 tygodnie jesteśmy więźniami domowymi :baffled: katar bakteryjny którego nie możemy się pozbyć:wściekła/y: ale mam nadzieję że jeszcze pogoda na szaleństwa dopisze w lutym;-)

wiem, wiem... powoli dojdę tu do ładu z wszystkim ;-) a przy tak miłym przyjęciu aż chce się pisać :cool2:

Tosika...no wiesz faceci lubią imprezy a Cinek mnie jakoś zawsze przekona że warto:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no dziewczynka owszem postawiona ale że stoi to szok:szok: bo przecież dzieciakom się nóźki zginają i gibią się na boki a ona ni hu hu..

spróbuję się położyć..może tym razem imprezy nie będzie:-):-):-)

obiecuję że jak z młodym wejdziemy w okres postu i przystopujemy z imprezami to popiszę normalnie bo teraz muszę się dżemnąć bo nie wiem ile mi zaplanował spania:tak::tak::tak:

buziaczki

Pierwsza:-D

Post no my tak od urodzenia imprezujemy:sorry2::cool2:Nie no było kilka nocek,że sobie odpuścilismy,ale generalnie noc bez impry to noc stracona, z tym,że może wy bardziej balujecie;-)
Aga ja jeszcze nie miałam okazji oglądnąć filmiku,bo w pracy nie mam głośników,a w domu to już mi sie kompa nie chce włączać i omijam go szerokim łukiem-8 godzin w pracy przed mionitorem mi starczy:sorry2:No,ale z tego co piszecie,to masz niezłą artystke:szok::szok::szok: Widac to czytanie bajek duzo dało,ale cóz mam zrobic jak mój nie usiedzi i w spokoju bajeczki nie wysłucha,chyba że jak jest chory to jakąś krótką da rade mu przeczytać:sorry2:
Renia oby fachowcy tym razem poważnie podeszli do sprawy:tak:
Mondzi no to został ci jeszcze miesiąc,szybko zleci,ale zobaczysz,może troche odetchniesz jak wrócisz do pracy.W moim przypadku przynajmniej tak się stało.A i ja bym chyba zadzwoniła w sprawie tej pracy,może zapomnieli to trza sie przypomnieć.
Tosika to miłej imprezy! ja sie w sumie też wstępnie na jutro umówiłam z laska z bb,ale też ochoty nie mam:sorry2:Tylko,że wiesz,jak sie nie chce to później najlepsze imprezy wychodzą,więc chyba warto:tak:
Kicrym szalona jesteś!:-D a co do m to ja tez się za to niezmiernie wkurzam,ale do tych chłopów nie dociera.Ja nie wiem czy oni aby przypadkiem nie maja ubytku w mózgownicy i im tam zbytnio potrzeba zachowania porządku nie hula:baffled:

Mój akrobata poszedł wczoraj spać przed 19:szok: Nie dało sie go dłużej przetrzymac,bo znów go gorączka brała:baffled:O 21 go jeszcze przebierałam na śpocha,bo cały mokry był,a o 3.15 stwierdziła,że się już wyspał:szok::wściekła/y::no: Do 4.30 żesmy się usypiali,a o 5.30 budzik zadzwonił:baffled::wściekła/y::sorry2:taka impreza:dry:
Rano rześki jak skowronek latał i goraczki nie miał,więc do żłobka poszedł,ale dzisiaj stresa mam mniejszego,bo teściowa w domu to go najwyżej odbierze,w razie czego.W prawdzie mógł z nia zostać,ale ja tam wole jak do żłobka idzie niż jak w domu sie rozpuszcza:dry::sorry2:

Druga:-)
Madzia, ale impra nocna:sorry2:Nie lubię takich;-)U mnie Olga drugą noc z rzędu się przebudza i mnie woła. Myślę, że to przez rosnące zęby (trójki na górze). Zobaczymy
U nas z czytaniem Oldze książek też kiepsko - nie chce. Ale Miki był taki sam, a teraz bardzo lubi:tak:
Post, straszny imprezowicz z Cinka. I kto by pomyślał jak to jakie kochane i grzeczne dziecko;-)
Kicrym, ale dzieciaki mają z Tobą ubaw. Ciekawe kto lepiej się bawił;-):-D
Renia, ostra z Ciebie Babka;-)Tak trzymać - z chłopaki a zwłaszcza robotnikami, trzeba krótko:tak:

Znów nam słonko świeci - czaaad. I na dodatek piątek - żyć nie umierać!

hejka,
Tosika- udanej imprezki!! Urżnij się porządnie:-):-)
Madzia -ale nocka, współczuję.....u nas praktycznie od urodzenia żadnych baletów nie było i odpukać nie ma. Dziś nocka przespana bez pobudki od 21:00 do 07:00 rano.
Kasia - oby szybciutko te trójki wyszły!!
Renia - musisz trzymac robotników w garści bo nic nie zrobią!
Kicrym - mam nadzieję że lenka w przedszkolu trafi na Pania z takim zacięciem pedagogicznym jak Ty!!
ja wcinam sniadanko, młoda już w żłobku, m w pracy. zaraz lecę po odbiór paszportu a potem do pracy. jejku, jak dobrze ze dziś piątek:-D:-D

reklama
Do góry