reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

hej
ale sie stesknilam za wami, jeszcze tydzien i bede miala fferie;-)
Surv nie przemeczaj sie tak kochana
Kate gratulacje zdanego egzaminu!!!

juz macie plany na wakacje? ale wam fajnie :tak:
my w ferie jedziemy w odwiedziny do kuzynow, dziewczynki fajnie byloby sie spiknac chociaz na kawe :-);-);-);-)
malutka juz zdrowa, bylismy wczoraj kaczki karmic :-) Wercia zachwycona, pojechalismy na pizze, wykorzystalismy czas na maksa
dzisiaj mielismy kolede dopiero! a jak Wera wstanie jedziemy z dziecmi i kuzynami do malpiego gaju-Weronika pierwszy raz, ciekawe jak bedzie hehe
poczytam nareszcie co u was, mam nadzieje,ze nie chorujecie :tak:

Aga witaj!!! :) troszke czasu i nas ogarniesz, nie wzystkie piszemy codziennie, jest nas ponad 20 :)
Tosika zaszalalas, ale czasami trzeba sie wyrwac;
co do tej dziewczynki to rodzice postawili to i stala; szkoda tylko kregoslupa malej...

Ostatnia edycja:
reklama
Hej, hej!
Dziś leżałam do 8:szok: I zastanawiałam się co się z Olgą stało;-)Ale czad tak wstawać:tak:
Tosika, wiedziałam, że można na Ciebie liczyć;-) Na pewno świetnie się już czujesz:tak::-)
Izabelka, opuszczasz się! Nieźle, Ty będziesz miała ferie a u nas już tydzień po. Super, że dzieciaczki zdrowe:tak:

wiesz chyba cos w powoetrzu bylo,bo moja tez do 8 spala, miodzio :tak:
bylismy dzisiaj w malpim gaju, Weronika plywala pierwszy raz w kuleczkach, szalala i ryczala jak wychodzilismy ;-)
mialam popsutego kompa :-( ale juz dziala :-p

ja przynajmniej na jedno nie mogę narzekać... na wstawania, bo u nas 8 to najwcześniejsza godzina, a zdarzała się nawet 9:30 :sorry2: ale to jak zasypiała o 22 ;-)

Hejka!

Ja dziś mam nocne imprezowanie,panna E coś się kręci, zapodałam nuorefen i zobaczymy ale i tak nie mogę spać bo mnie mój brat nieziemsko wk......niech mi tylko w łapy wpadnie:wściekła/y:

Izabelka świetnie spędziliście czas

Pabla fajnie wybrałaś.a tak ogólne to jestem zdziwiona,że już takie obłożenie

Aga no to masz nieciekawie ,u nas ząbkowanie też w bólach,melisal miałam ale nie dawałam

Tosika właśnie pomyśl o internetowej przy takiej promocj brzmi kuuusząącoo

Surv obyś się uporała ze wszystkim i znalazła chwilkę dla siebie

witam
pospalam do 7, miodzio :tak: syenk zrobil mi niespodzianke i sam bez proszenia sie caly ubral; zawsze marudzenie ;-) takze mily poczatek dnia
dzisiaj zrobimy sobie ciasto, maz jedzie na ryby, po obiedzie chce mame odwiedzic, bo miesiac u nich nie bylam :confused: przez te choroby

hejka,
u nas weekand leniwie mija..
wczoraj do 15:00 siedziałyśmy same, potem M wrócił z meczu, pojechaliśmy do smyka na kulki i plac zabaw, obkupiłam trochę swoje i siostry dzieci, bo fajne przeceny są, potem kawka i ciacho i do domku.
Dziś chyba też pojedziemy przed południem tam na kulki, a po południu może do takiej knajpki gdzie mają plac zabaw dla dzieci.
Kasia- ale sobie pospałaś! lena wczoraj wstała o 07:30 a dziś o 07:00, ale nocki super ostatnio są, bez kręcenia i wstawania.
Ale coś dziąsła podpuchniete, chyba ostatnia 2 jej idzie i czwórki na dole.

Witajcie kochane;-) W konću sumiennie poczytałam co u Was i widzę, że już o wakacjach myślicie:szok: My pewnie jak zwykle nie pojedziemy nigdzie, co najwyżej ja na porodówkę do Drezna:-D

Pabla, fajne miejsce wybraliście:tak: Kaja, byłam w Czeskim Raju parę razy i bardzo mi się podobało. myslę, że Zosia nei powinna się tam nudzić:tak:

Aga, witaj - dopiero teraz doczytałam, że do nas dołączyłaś:-) ale jako seniorka lipcowego BB mam prawo do przeoczeń, sklerozy i początków Alzheimera:-D

U mnie zasuw dalej ciężki, tak to jest jak jest się jedynym żywicielem, który się przejmuje z czego zapłacimy rachunki:-p:baffled: No ale to bardziej temat na zamknięty, wiec sobie odpuszczę narzekanie;-) W czwartek i piątek robię kiermasz walentynkowy, i może w końcu uda się przelamać złą karmę...

Dodatkowo wkurza mnie brak efektów diety....ja chyba ma w losie zapisane bycie grubą:-( 9 dni sumiennie jem tylko to co trzeba, zero słodyczy, słodzik zamiast cukru, a waga stoi w miejscu:wściekła/y: No przecież choćby ze 2 kg wody powinnam zgubić a tu nic....równie dobrze mogłam wiadrami bigos i czekoladę wsuwać.... pomęczę się jeszcze chwilę, bo szkoda tych 9 dni wyrzeczeń, ale smutno to widzę...czas się pogodzić z losem i zostać optymistycznym grubasem:-p

A i jeszcze się pochwalę, że Flo zrobiła w żłobku siku do nocnika:szok: W domu są protesty i wrzaski a w żłobku bez żadnego ryku usiadła i już....ja ją chyba przekażę żłobkowi do adpocji, bo tam i rozwija się błyskawicznie i nikt na nią nie krzyczy, jak jest zmęczony...lepiej jej bedzie niż ze wstrętną matką:-p

Dobra spadam do kieraciku, dziś i tak luźniej bo wczoraj sie zawzięłam i 90% firmowych papieruchów na prostą wyprowadziłam...nienawidzę tego robić:wściekła/y: Więc może dziś w nagrodę, oprócz pracy będzie jakieś szycie?:-D Miłego dnia!

witam
właśnie gotuję rosołek, małe wreszcie padło (oglądał Pudziana i się chyba zmęczył patrząc jak dźwigają takie ciężary;-)) M pojechał pooglądać jak chłopaki się w Tychach ścigają
oj normalnie nadal 0 pomocy z jego strony
kurcze mam takiego nerwa na niego, że mam ochotę wsiąść w auto i bez słowa wyjechać na kilka dni, ten remont tylko wisi nade mną i jak ja zniknę to wszystko stanie w martwym punkcie:confused:

surv może ta dieta wcale nie dla Ciebie? też mi ona nie leży;-)
ja na dzien dzisiejszy z Dukana to wzięłam sobie do serca jedzenie mięska z warzywami bez ziemniorów itp
choć ostatnio kasze wprowadzam:happy2:
Pabla w szoku jestem, że tak wcześnie rezerwacje trzeba robić:baffled: super, że wam się udało znaleźć miejsce i w całkiem atrakcyjnej cenie:tak:
Tosika jak będzie sklepik internetowy to na wyprzedażach BB będzie plądrowało półki:-D
ok zmykam do garów
miłej niedzieli

reklama
Witam!

Obiadek dochodzi ( przygotowany wspólnymi siłami) pachnie bosko więc muszę zająć myśli czymś innym

Iza ja swoich rodziców też ostatnio zaniedbuję ale pod telefonem non stop.Twój m naprawdę zapalony rybak,jedyny plus zimy to że się na motor nie można wybrać to mój przy niedzieli w domku

Surv może faktycznie to nie twoja dietka ,spróbuj czegoś innego

Jak Emilka pójdzie spać to i ja kimnę po nocnej imrezce

Miłej niedzieli

Do góry