reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

Witam i ja:happy2:
mam kilka minut do wyjścia do pracy więc zaglądam na szybko:happy2:

no my tak od urodzenia imprezujemy:sorry2::cool2:Nie no było kilka nocek,że sobie odpuścilismy,ale generalnie noc bez impry to noc stracona, z tym,że może wy bardziej balujecie;-)
u nas identyko:baffled::sorry2::sorry2::sorry2:

Ciekawe kto lepiej się bawił;-):-D
no chyba ja:-p:-p:-pnie no żart wszyscy sie razem bawilismy, dzisiaj mnie tak ręka boli, bo wciagałam po kolei 20 dzieci na górke po set razy:cool2:ale i tak był czaaad:-D
Aga no ze swoim to ja tez na górke chodze ale takich ceregieli nie odstawiam:-ppracuje w przedszkolu:happy2:
Tosika dawaj czadu!a propo Twojego sklepu to masz tez coś w internecie???jak takie przeceny to może bym cos zakupiła:tak::-)
Pabla dzieki , mam nadzieje że "moi" rodzice (w sensie przedszkolni) tez są zadowoleci:-p
ok zmykam:happy2:aha u nas tez super pogoda...a ja na studiach:wściekła/y::baffled:

reklama
Ja znowu odmeldowuję się w pędzie....fatalnie zalatany ten tydzień, dałam sobie w kośc, a kolejny nie lepszy....dziś się w lustrze nie poznałam u mamy i dłuższa chwilę sie zastanawiałam, skad tu się ta stara baba z worami pod oczami wzięła:-( Postaram się w weekend nadrobić forumowe zaległości, a teraz pędzę dalej...;-)

Jak to miło myśleć że nie tylko ja imprezuję po nocach od 18m-cy ;-) ale u nas rozwiązaniem stało się spanie z Nikolką... tzn ja śpię z nią w jej pokoju a mój P. w sypialni:zawstydzona/y: ale nie ma wyjścia, bo Niki ma okropne noce... nie muszę dawać jej picia ani jedzenia, ale często się przebudza i muszę być obok... albo np nagle zaczyna krzyczeć "pomocy' "nie chce" lub "mamusiu"... i wiele innych... czasami nawet wzywa misia...:no: nie mam pojęcia o co kaman... ale spanie z nią to jedyny sposób na w miarę spokojną noc... W MIARE bo jeszcze się nie zdarzyła noc idealna:zawstydzona/y::baffled:
a mój P. (czyt.jedyny żywiciel rodziny ;)) wstaje do pracy przed 5, więc... jak się nie wyśpi w nocy to pół dnia po pracy odsypia, ech...faceci!

Dziewuszki, ja też przelotem bo padam na buzię bo tym ciężkim tygodniu...
młoda już zasnęła, M uskutecznia kąpiele a ja mykam spać już, bo ledwo na oczy widze.
Kate - zapomniałam Kochana!!! gratki z okazji zdanego egzaminu!!!!!
ja dziś zarezerwowałam nam urlop nad morzem na lipiec o tu:
Debki.pl: Willa Muszelka - IP:tourism - noclegi w Dębkach, Dębki
jestem zadowolona bardzo, bo cena w miarę no i jeszcze mieli wolny jeden pokoj.
wyobrażacie sobie że obdzwoniłam z 15 kwater i 3/4 już ma pozajmowane wszystkie pokoje na wakacje:szok::no: w szoku byłam....no i ceny z kosmosu, ze 150-180 zł za dobę za 2 osobowy pokój.
Mi się udało za 100 zł za pokój, więc jest gitez:-)
dobra, zmykam do łózia.

Pabla - wygląda nieźle:tak::tak::tak: Dla dzieci super!
My już też podjęliśmy decyzję co do wakacji - jedziemy za granicę do Czech, hmm ok. 100 km:-D (pieszo, do granicy, mam 15 minut;-)). Ale miejsce piękne, byłam tam jako dziecko - Czeski Raj... I góry i jezioro... Mam nadzieję tylko, że dziecie nasze się nie za nudzi:wściekła/y:
Surv - oszczędzaj się... Dbaj o siebie... Wiem, że łatwo tak mówić... Teraz mam ferie, ale ogólnie śpię 5, 6 godzin i zawsze sobie obiecuję, że odeśpię i zadbam itd.;-) O maseczkach, pilingach nie wspomnę - kończy się na planach...

Witam:happy2:
ja zaraz mykam na uczelnię:baffled:u nas pogoda cudna!dzisiaj sie wyspałam bo mamam u nas spała to ona do dziecia wstawała:-p
Aga a myslałaś o psychologu? może jakies koszmary małą nękają:sorry2:
Pabla super miejsce!kurcze taki trud żeby miejsce zarezerwować:szok:ja jeszcze nie wiem gdzie pojedziemy:sorry2:
Surv wrzuć na luz:tak:
Kaja na Czechach jest pieknie:tak:
Miłego dnia!

Kicrym jak mówiłam o tym lekarzowi to zwalił wszystko na ząbkowanie... fakt jest taki że mamy dopiero 8 ząbków, w tym ósmy ledwo co wyszedł + 4 mega spuchnięte miejsca :-( ząbkowanie jest dla nas katorgą, raz przez to trafiłyśmy do szpitala, bo nagle wskoczyła taka gorączka że nie udało jej się zbić i dostała drgawek... Kiedyś dawałam jej na noc melisę, ale po 24 przestawała działać... jeszcze są takie kropelki "melisal" czy jakoś tak, muszę to wypróbować :-( dzisiaj tak płakała w nocy i wierzgała nogami jakby ją coś bardzo bolało:confused:

pabla ten ośrodek jest bardzo porządny :tak: nad morzem chyba wszędzie jest ładnie... my w tamtym roku byliśmy w Kołobrzegu w hotelu Górnik ze SPA, ogólnie było super, basen darmowy z temp.32st, więc przystosowany dla dzieci, chodziliśmy z Niki codziennie popływać, ale minus to towarzystwo... same stare dziadki i to głównie z Niemiec:sorry2: dobrze że okolica super;-)z wakacjami jest masakra... my niby jechaliśmy z biura podróży, byliśmy załatwiać wczasy tydzień po rozpoczęciu sprzedaży a już praktycznie nie było żadnego wyboru w datach... a niby Polska to biedny kraj ;-):-):baffled:

W tym roku chyba poprzestaniemy na wypadzie w góry... Bo jestem z małopolski, no prawie ze śląska i blisko mamy:happy2: zresztą w tamtym roku jeszcze dostawałam pieniądze do kwietnia, a teraz została jedna wypłata, więc trzeba przyoszczędzić :zawstydzona/y:

kaja macie jakieś sprawdzone miejsce w Czechach??? :) może masz jakiś link?

reklama
melduję, że żyję (aczkolwiek nie czuję, że żyję:-p) bo wedle zaleceń Kasi - dałam z siebie wszystko:sorry2::-D:-D:-D przesiedziałyśmy na fotelach do 2giej (nie bylo tańcow a tylko gadance) ale było super!!! tylko dzisiaj ten kac.....:sorry2::baffled: M nad wyraz wyrozumialy, bo i malą rano wziął z sypialni i śniadanko do łóźka przyniósł, ale ja siebie po prostu nie czuję (ciekawe dlaczego?;-)) a zaraz lecę na wentę dobroczynną ;-) a tu tak mi jeszcze cieżko pionu się trzymać:zawstydzona/y:
wieczorem grzecznie poczytam wszystko :-)
a Kic nie , nie mamy sprzedaży internetowej, jeszcze:-D:-D:-D

Do góry