reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

reklama
Dziewczęta na nic nie mam czasu a jak już mam to brak sił.
Ale wpadłam złozyć życzenia noworoczne:
Wszytkiego naj naj najlpeszego Kochane, dużo zdrówka , miłości , pieniędzy , rozumnych samców i grzecznych dzieci no i może też kolejnego potomstwa.

Ściskamy Was z Adasiem serdecznie.

sto lat laseczki...wszystkiego naj w nowym roczku.
Czasu ni ma u nas. sylwester upłynął mi na usypianiu Cinka...zajeło nam to 5 godzin:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
chłopak skapitulował o 1:30:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
poszukuję aktualnie nowych nieśmigancyh nerwów bo moje się skończyły
poza tym oboje katary do pasa..jutro do lekarza....ech

Lecę wiadomo do kogo
pa

hej mamusie
Imprezka byla mila, mala ladnie spala; Oskar pierwszy raz wital Nowy Rok-zachwycony fajerwerkami ;-)
przyjechalismy i wszyscy poszlismy spac :happy2: teraz sie bawia
mam nadzieje,ze wszyscy zadowoleni ;-)

u nas też spoko....młoda szalała do 22:00, potem przespała całą noc i wstaliśmy o 09:00, więc nieźle.
My pojedliśmy, popiliśmy i poszliśmy spać około 2:00.
Dziś moje dziecko nie spało cały dzien, teraz właśnie tatuś kąpie.
a ja śpiąca już, chyba dziś wcześnie walnę się spać.
Post -cudna kartka mailowa z dzieciakami!!! Dzięki!!!!

Witam i ja!
Wszystkiego dobrego na Nowy Rok!!!

Pabla u nas bardzo podobny scenariusz jak u Was:tak:Było bardzo sympatycznie:tak:
Izabelka, jutro dam przepis na wątek kulinarny - zapiekanka smakowała:tak:
Post, ale zakończenie roku:sorry2:

Też zmęczona idę do łóżka z książką. Pa!

moje najdrozsze koleżanki, dopiero teraz do Was docieram, bo u nas cięg dalszy gwarno i parno:-p
Wszystkiego o czym sobie pomyślicie i o czym zamarzycie w 2010 roku!!!!
mała czuje się znakomicie, klimat (i towarzystwo) jej sprzyja;-) jak mi nie śpiu na spacerach to tu, nad morzem po 3min robi odlot:szok: towrzystwo imprezowe i zabawowe;-) jest super!! jutro już wracamy do domu, więc opowiem więcej:tak:

witam rankiem
jestem niewyspana jak niewiem, jakos wstawac ostatnio nie daje rady; ratuje sie kawa
Tosika po 3 min powiadasz?? szkoda jej czsu na sen, znaczy fajna imprezka :tak:
dzisiaj jedziemy w koncu na Avatar :tak::-D niania pierwszy raz bedzie z maluchami w czasie kladzenia spac; ciekawe jak jej zasna :cool2:
i idziemy na zakupy spodniowe :cool2:

reklama
Super że imprezki się udały:tak:
U nas też spoko było, szkoda tylko ze poszliśmy spac o 3 a mały wstał o 6:sorry2::baffled:jak nigdy wypił mleko i nie poszedł dalej spać tylko wołał z łóżeczka "tam" (czyli do nas:sorry2:)dzisiejsza noc też nie należała do przespanych także jestem troszkę niedospana:cool2:
Tosika no to Tosi sprzyja ten pobyt:tak:
Miłęgo dnia!u nas pada śnieg więc po południu wypad sankowy:happy2:

Do góry