reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

Dorka matko cale szczescie ze wam sie nic nie stalo :no::no::no: az strach sobie wyobrazic...
Renia moja mnie szczypie w dekold-klade ja na ziemie za kazdym razem i mowie,ze niewolno,ze mnie bolalo
oni dobrze rozumieja o co chodzi
bylismy na kawce u cioci; zawiozlam chrzesnicy prezent; kupilismy stos mleka -w Rossmanie promocja :-) i pojechalismy i zakupilismy fotelik samochodowy :-)
zalaalismy sie
teraz trzeba ogarnac dom

reklama
Renia - ja robię jak Izabelka - odkładam, albo odchodzę... Czasem uderzę ją, ale jej rączką i pytam, czy jej miło (na co ona odpowiada NIE i mnie przytula). Ostatnio to jej minęło, aż do wczoraj, gdy zaczęła mnie świadomie ciągnąć za włosy... Oddałam jej:-p pytając, czy boli, jak mówi, że tak, to ja mówię, że mamę też... Och, sposobów mnóstwo, tylko szkoda, że tak mało skuteczne i trzeba robić częste powtórki:sorry2:

Dorka, ale przeżycie:-( Cudownie, że nic się Wam nie stało i wielkie brawa dla Seby:tak:
Kamu, czyli jednak czara mara Tosiki pomogło;-):tak::-D Super!

Dorka:szok::szok:dobrze że sie nic nie stało no i Seba zasługuje na wiegachna pochwałę:tak:
Kamu super że autko sprzedane!
Renia ja mówie podniesionym głosem (nie krzyczę) i powtarzam NIE WOLNO!zazwyczaj działa, ale słucha praktycznie tylko mnie:dry:mój M mówi nie wolno i sie smieje więc mały mysli że to żart:wściekła/y:a moja mama to samo:wściekła/y:
Izabelka jaki fotelik kupiliście?
Madzia no bo tak to juz jest że w żłobku dzieci inne, a jeszcze jakby mamy w poblizu nie było to byłoby super;-):tak::-)

ja kupiłam małemu dzisiaj czapke w H&M (z wyprzedazy)troszku za duża ale jak co to będzie na drugi rok:-p
spokojnej nocki!

Kinnkaa witaj! Napisz coś więcej o sobie i o córci i zaglądaj do nas często!:tak:
Kicrym ty to już satłą klientką w H&M jesteś chyba:-D

U nas z tym szczypaniem,a raczej gryzieniem jest podobnie jak u Kic,tzn.młody jeszcze jako tako mnie słucha,ale K to nie:no::-p I jakos częściej go gryzie niż mnie,mnie za to za włosy lubi pociągnąć,ale ostatnio rzadziej sie to zdarza.

Diablątko śpi,ja oglądam seriale i zaraz też idę lulu.Wprawdzie miałam prasować,ale poczekam na Renię albo Kasię żeby raźniej było;-)No i poczekam na jeszcze jedną turę co się suszy:baffled:
Dobranoc!

kupilismy Coneco od 9-36; potem mozna zdjac wszystko i zostawic podkladke; wydaje mi sie,ze bedzie dobry
tylko minus- nie mozna go rozozyc zeby dziecko spalo; dlatego nowy wezmie Oskar,a stary Wercia; jakby trzeba bylo daleko jechac to chociaz troszke mozna obnizyc
Coneco Comet
taki bordowy kupilismy

witam
moje śpi, ja po drenażu odnowiona i zrelaksowana:-)
teraz sączę naleweczkę:tak:

no właśnie u nas z tym szczypaniem to ja tylko mam przechlapane:confused:
Tymek mnie najbardziej maltretuje, tak samo było z gryzieniem:sorry2:
ja wiem, że i szypanie mu przejdzie ale póki co czuję się jak ofiara przemocy;-)

jutro czeka mnie zalatany dzień - najpierw remontowo, a później mam nadzieję, że sylwestrowo zakupowy
może jeszcze uda mi się kupić coś błyszczącego - i tak jesteśmy w domu z dzieciakami więc tylko kilka cekinków potrzebuję:-D:-D:-D

dobrej nocki

reklama
czesc z ranka
ja znad kawy, oczy mi sie kleja, bo do pozna tv ogladalam; tak to jest najpierw horror,potem cos na zlagodzenie hehe
dzisiaj trzeba jakies zakupy sylwestrowe zrobic ;-)
zycze udanego dnia

Do góry