reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

jeju u nas było dzisiaj -12, a w nocy zapewne jeszcze przybędzie:szok: no i też pada i pada, ale fajnie:tak: ale gdyby jeszcze nie wiało to by bylo gites:-) aczkolwiek dzisiejszy śnieg sparaliżował troszke nam ruch:no: zresztą co niektórzy kierowcy jeżdżą naprawdę bez rozumu i z wielką wyobraźnią:crazy: np. jadę sobie, a mnie nagle wp*** gość na mój pas i hamuje nagle:szok: gdyby nie abs to d*** blada:wściekła/y: no i nalatałam się, mało co kupiłam aczkolwiek sobie przynajmniej znalazłam prezent:rofl2:
Kasiu powiedz mi a jaki obiektyw mogę dokupić do tego Canona?? bo chcę albo kupić ten albo nikon D5000. I niewiem który?:eek:
Kama oj skąd ja to znam:sorry: moi rodzice są identiko:confused2::crazy: też mają cały zestaw zeptera (aczkolwiek moja mama uwielbia gotować, to używa) ale mają do tego kubki zeptera (nie używają, bo jak tu z metalu pić:sorry:) też komplet z wełny leży w sypialni:cool: normalnie załamka:no: wszystko moim można wkręcić, dołownie:confused2: ja przy nich to pikuś:-p
Surv czyli Florka potrzebowala więcej towarzystwa;-) z mamą sie po prostu nudziła;-)
Madzia podobno chłopcy się gorzej klimatyzują niż dziewczynki:tak: a Twoj do tego jeszcze taki przzylepa:tak: oj a co do sztuczności, to mój też przeciwny wszelkim upiększaniom, pamiętam jak na studiach pochował mi wszystkie kosmetyki, bo twierdził, ze soute wyglądam lepiej tiaaa:sorry: :no: ale jak mu powiedziałam, ze bimałki tyle i tyle kosztują, to mowi jak chcesz to rób:szok::szok::szok::szok::szok: faceci....:sorry:
Dorka ale masz fajnie:tak: a ja dalej w czarnej d** jestem:-p no a sukieneczke możesz rozjaśnić koralami:tak:
Kic ja już się nie mogę doczekac kiedy na saneczki pójdziemy;-) bo już też się zaopatrzyliśmy w takowy sprzęt;-)
Andula to ciężkiedni przed Tobą:no: ale Ty silna babeczka jesteś:tak:

no wiecie co?? chcecie mnie w takim strooju widzieć:szok::zawstydzona/y: padniecie ze śmiechu:-D:-D:-D zresztą pamiętam jak mi M sprezentowal to przed świętami i powiedzial, bądź moją snieżynką, to moja mina była na przemian - reklama z danio i śmiech i tak przez 5 min:szok::-D:-D
oki idę spaćku bo jutro rano niania przychodzi a ja wypadam na szal zakupowy:sorry:;-)

reklama
Witam!
U nas -12,5, brrr Samochód nie zamarzł i dojechałam do pracy.
Tosika, aparat kupowaliśmy z obiektywem w zestawie i na początek spokojnie Wam wystarczy. A jak już dojdziecie do wprawy, to można szaleć do woli. Drugi obiektyw mamy "długi", tzn. taki, który może robić zdjęcia ze znacznej odległości i zdjęcia makro. Jakbyś była na zjeździe to widziałabyś sprzęcik ;-) Do aparatu można dokupić filtry, grip i wiele wiele innych pierdół ;-) Mówię, studnia bez dna:tak:

U nas też zimno i biało, dobrze, że samochód stoi w garażu pod blokiem to nie muszę odśnieżać:-)
Tosika bo garki zeptera to super sprawa ale nie jak stoją w foliach.
A tą pościel na allegro znalazłam za 500 zł i to taką która ma wszystkie certyfikaty.
Co do obiektywu to myślę tak jak Kasia, na początku można robić zdjęcia tym oryginalnym z zestawu, a po jakimś czasie można kupić coś bardziej profesjonalnego. Dobra ja się idę szykować do pracy

Witam z zasniezonego Tczewa:-D
Andula piatka ja tez ide dzis na nocke:tak: Tylko na 11godzin a jutro jest G wiec mam luzik:tak:
Tosika ja tez widzialam takich wariatow:eek: Nienawidze takich glabow:wściekła/y: Zycze udanych zkupow:tak:
Kamu dobrze masz z tym garazem. Ja jutro pewnie bede musiala skrobac po pracy:eek:

Musze dzis jeszcze skoczyc wymienic sweterek dla siostrzenca i luknac czy juz jest zabawka dla siostrzenicy G. Potem zdrzemne sie z Misia i na 18 do roboty, ale mi sie nie chce.:tak:My jeszcze nie mamy sanek i chyba na razie nie bedziemy mieli bo kaski brak:crazy:
Zycze milego dnia:tak:

Witam i ja:happy:
U nas tez zimno (jakieś -10) odwiozłam małego do zlobka na sankach:tak::-):-)i oddałam mocz do kontroli. Zaraz ide do pracy, a po południu na studia..bleeee

Andula oj wspołczuje takiej nocki a potem dnia, ciężko pewnie tak bez spania i jeszcze dwójka na karku...
Dorka my mamy sanki ale zadnego prezentu jeszcze nie kupiłam:-p:-D:-D:-D
Tosika udanych łowów zakupowych:tak:co do obiektywów to mi sie też wydaje że ten podstawowy narazie starczy.Mój M tez ma "długi" ale z Sigmy i on wchodzi do naszego Nikona, ale to juz jak ktoś ma świra na punkcie motyli, robaków, kwiatów itp tak jak mój M:eek::sorry::cool2:
Kamu moja ciocia (siostra babci) też się nabiera na takie wspaniałe produkty:wściekła/y:żeruja na starych ludziach:crazy:

Ok lecę bo znowu się spóźnię:-paaa no i news pierwszej klasy, w Wigilie ide do pracy na 6.....:confused2:nie ma to jak byc najmłodszym pracownikiem:-p

Miłego dnia!

Kic, też mamy długą Sigmę ;-) Noooo 6, to niezbyt przyjemna godzina na początek pracy, ale pomyśl ile czasu zostanie do Wigilii! Wszystko zdążysz zrobić;-)

Ta Sigma to chyba bardzo popularna bo my też mamy obiektyw z tej firmy.
No a ja sobie siedzę w pracy, trochę ruch jest ale ogólnie w miarę spokojnie.
To cię Kicrym władowali, w większości firm tak jest że najmłodszy pracownik dostaje najgorsze dyżury

hej!
Kamu moja babcia tak samo da się namówić na wszystko:sorry:Ostatecznie stwierdziła,że będzie wysyłać rozwiązania z krzyżówek i na to też niemało wydaje,ale jakos w tym tygodniu miała się odbyć u niej prezentacja już sama nie wiem czego,ale pewnie się skusiła:wściekła/y: No i babcia kupuje,a dziadek wyrzuca,bo mu nie trza:sorry:

Myśmy mieli dzisiaj ciężką noc:sorry: Maciek najpierw nie mógł zasnąć,później się budził co godzinę,aż w końcu pożygał całe łóżeczko:eek:Coś mu musiało siedzieć na żołądku,bo i kupki dzisiaj nie ładne i mam nadzieję,że to nie żadna jelitówka tfu tfu.
Rano w dobrym humorze był,więc pojechał do złobka,a tam podobno ryczał cały czas:-( Na zupkę już ja przyjechałam i go trochę nakarmiłam,bo nie dość ,że w nowym miejscu,to jeszcze od obcej kobity to nie chce jeść, a tak pół miseczki zjadł.

Mi się normalnie serce kraja jak słyszę,że on tam płacze:-:)-:)-(
Ale chyba to normalne na początek nie? Ciekawe kiedy się przyzwyczai.
Generalnie chyba mu się tam podoba,bo z chęcią wchodzi na salę,jak przychodzę,to momentalnie przestaje płakać i pokazuje mi zabawki i się cieszy,tylko najgorzej,że mnie nie ma:-(

Dobra tyle nasmuciłam i idę się zbierać,bo zaraz rodzice po nas przyjeżdżają.

reklama
Własnie wróciłam z uczelni, oj jak u nas zimno..brrrr.....

Madzia na bank sie przyzwyczai:tak:teraz dla niego wszystko jest obce i inne niż w domu no i mamy brak to dlatego płacze:tak:
Kasia a może wiesz cos nt. obiektywów firmy Falcon?mój M sie napalił bo są jeszcze tańsze od Sigmy, więc już kombinuje co by dwa kupic w cenie 1:confused2::sorry:
Kamu no ja mam bardzo blisko do pracy więc sie nie buntowałam, a o 11 będe miała koniec więc chyba zdąrzę cos zrobić:-p

W przedszkolu sie jelitówka zaczęła oby dzieciaki się nie pochorowały bo kapa będzie z jasełkami:-(a "moje" tak pieknie śpiewają....:-)
ok ide jakiś obiad zjeść:-p
miłego wieczoru!

Do góry