jeju u nas było dzisiaj -12, a w nocy zapewne jeszcze przybędzie
no i też pada i pada, ale fajnie
ale gdyby jeszcze nie wiało to by bylo gites:-) aczkolwiek dzisiejszy śnieg sparaliżował troszke nam ruch
zresztą co niektórzy kierowcy jeżdżą naprawdę bez rozumu i z wielką wyobraźnią
np. jadę sobie, a mnie nagle wp*** gość na mój pas i hamuje nagle
gdyby nie abs to d*** blada
no i nalatałam się, mało co kupiłam aczkolwiek sobie przynajmniej znalazłam prezent
Kasiu powiedz mi a jaki obiektyw mogę dokupić do tego Canona?? bo chcę albo kupić ten albo nikon D5000. I niewiem który?
Kama oj skąd ja to znam
moi rodzice są identiko
też mają cały zestaw zeptera (aczkolwiek moja mama uwielbia gotować, to używa) ale mają do tego kubki zeptera (nie używają, bo jak tu z metalu pić
) też komplet z wełny leży w sypialni
normalnie załamka
wszystko moim można wkręcić, dołownie
ja przy nich to pikuś
Surv czyli Florka potrzebowala więcej towarzystwa;-) z mamą sie po prostu nudziła;-)
Madzia podobno chłopcy się gorzej klimatyzują niż dziewczynki
a Twoj do tego jeszcze taki przzylepa
oj a co do sztuczności, to mój też przeciwny wszelkim upiększaniom, pamiętam jak na studiach pochował mi wszystkie kosmetyki, bo twierdził, ze soute wyglądam lepiej tiaaa
ale jak mu powiedziałam, ze bimałki tyle i tyle kosztują, to mowi jak chcesz to rób

faceci....
Dorka ale masz fajnie
a ja dalej w czarnej d** jestem
no a sukieneczke możesz rozjaśnić koralami
Kic ja już się nie mogę doczekac kiedy na saneczki pójdziemy;-) bo już też się zaopatrzyliśmy w takowy sprzęt;-)
Andula to ciężkiedni przed Tobą
ale Ty silna babeczka jesteś
no wiecie co?? chcecie mnie w takim strooju widzieć
padniecie ze śmiechu

zresztą pamiętam jak mi M sprezentowal to przed świętami i powiedzial, bądź moją snieżynką, to moja mina była na przemian - reklama z danio i śmiech i tak przez 5 min

oki idę spaćku bo jutro rano niania przychodzi a ja wypadam na szal zakupowy
;-)

Kasiu powiedz mi a jaki obiektyw mogę dokupić do tego Canona?? bo chcę albo kupić ten albo nikon D5000. I niewiem który?

Kama oj skąd ja to znam

Surv czyli Florka potrzebowala więcej towarzystwa;-) z mamą sie po prostu nudziła;-)
Madzia podobno chłopcy się gorzej klimatyzują niż dziewczynki

Dorka ale masz fajnie

Kic ja już się nie mogę doczekac kiedy na saneczki pójdziemy;-) bo już też się zaopatrzyliśmy w takowy sprzęt;-)
Andula to ciężkiedni przed Tobą

no wiecie co?? chcecie mnie w takim strooju widzieć

oki idę spaćku bo jutro rano niania przychodzi a ja wypadam na szal zakupowy