reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

Witam wieczorową porą.
Rano pobudka o 6.30 - no bosko po prostu jak na dzień wolny od pracy:confused2:A na pierwsze i ostatnie spanie Olga poszła koło13:eek:Dobrze, że już śpią:-p
Tosika, ale "odważna" dziewczyna. Kurcze, że też ludzie mają taką czelność...
Andula, zdecydowanie nie wychodziłabym z Misiakiem na antybiotyku. Lepiej tego nie doprawić:sorry:
Surv, ale Cie ciągnie do szycia. Wkurzające to musi być jak tak ta maszyna woła do Ciebie;-)Kurcze, to tak jakby cudna książka czekała na mnie a ja mogłabym tylko na nią patrzeć, brrr
Kicrym, brawa za odwagę:tak:
Madzia, zdrówka dla Maciusia:tak:

reklama
i ja się witam
padam po dzisiejszym dniu pełnym nerów - na m
pojechał sobie z rana a mnie z terrorystą (małym najukochańszym na swiecie ale jednak terrorystą) zostawił a ja miałam jechać na zakupki tzn po sprzęty kuchenne:cool2:
w rezultacie skończyło się na butach i kamizelce, aaaa i prezent synowi i mężowi na gwiazdkę zakupiłam :tak:
od poniedziałku auto idzie do mechanika i będę jak bez ręki
ale po dzisiejszym sniegu stwierdzam, że bezpieczeństwo moje ważniejsze - jeżdżę na letnich:-p
Tosika ale panienka - normalnie full profeska:-p:-D:-D już chyba sama wolałabym sprzątać niż takie cuś najmować
Andula - jestem przekonana, że słuszną decyzję podjęłaś tych kilka miesięcy temu
trzymaj się dzielnie

zdrówka wszystkim i dobrej nocki

Witam pierwsza:happy:
Niedziela więc mały zrobił pobudke o 7:confused2:a co tam jutro matka wstaje na 6 do pracy to sobie mały odeśpi:confused2:
Kasia u mnie czeka prasowanie...:confused2:
Andula ja bym z antybiotykiem nie wychodziła:no:no a jak lekarka ci nie odpowiada to zawsze możesz zmienić:tak:co do R to teraz masz naoczne dowody że twój wybór był dobry:tak:

i ja witam z ranka;-)
pięknie świeci słonko, sadł śnieżek - i jakoś świątecznie się zrobiło:tak:
my od 8 na nogach tzn ja i syn
za godz na spacerek coby jeszcze w białym pochodzić
Kasiu prasowanie na poniedziałek:tak:
miłej niedzieli

A u nas wręcz odwrotnie... słońca brak, po śniegu wspomnienie nie zostało...ech, ciężko się świątecznie nastroić, jak za oknem listopad:sorry: No i pobudka o 9:-) Ostatnio coraz później wstajemy i przynajmniej ja i tak się z łóżka zwlec nie mogę...ciekawa jestem jak na 7 do żłoba damy radę się zrywać:-p

Renia łączę się w bólu, bo też miałam wczoraj w planie większe zakupy, a się okazało, że przy obecnej głuchocie R wyjątkowo wkurza szum centrum handlowego, więc tylko błyskiem wskoczyłam do empiku, a reszta zakupów nie ruszona...przyjdzie z Flo wyjącą na karku robić, bo R w środę wraca do pracy:-(

Dziś bezwzględnie robota zawodowa, a na maszynę kłódka:-D No tak to jest z neofitami: 3 miesiące temu nie bardzo wiedziałam do czego maszyna służy, a teraz wciąga jak narkotyk:-)

Mykam, nie zaglądając nawet na Allegro:-p Miłego dnia!

Magdzik wszystkiego najlepezego z okazji urodzin!duzo zdrówka, pociechy z małej i z męża i oczywiście spełnienia marzeń!

U nas tez słonko i świeży śnieg:tak:bylismy w kościółku i po chciałam zaliczyc spacerek po sniegu ale mały zasnął:szok:więc wróciliśmy do domku, mały spi a ja zaczynam sprzątac i gotować:-pjak wstanie to pójdziemy na spacerek:tak:

miłego dnia!

reklama
Do góry