już jesiem i witam się gorąco:-)
a u nas też już śnieg

ledwno co go widać, ale jest
Iza mooooocno tulę!! i głaskam, i ściskam, i jestem z Tobą i ...za Tobą:-) zdróweczka dla Werci

i wiesz co, podobno jak bąble są chorowite za młodu, to później tak się uodparniają, że w dorosłym życiu chorobóska już ich się nie imają

jejku i do tego w stresa mnie wpędziłaś, bo ja jeszczce w czarnej d*** jestem, bo ani prezentow, ani pomysłu co do jedzonka zrobić

:-(
Kic oj mi też ochoty narobilaś na jedzonko

oj niedobraś kolezanka
Surv a widzisz, jak Florcik potrafi się zaprezentować;-) oj rosnie Ci agenciara;-) no i masz rację, staralam się zachować pelną dyplomację, aczkolwiek zdeczka mnie ponioslo
Madzia oj to jutro u was wielki dzień

no to czekamy na relacje
Andula no ja bym się nie tylko przestraszyła ale wk***, bo niby jakim prawem mnie tak szpieguje? co ja rzecz do przywłaszczenia?

oj już wakacji sie nie mogę doczekać, ale z Ciebie feministkę zrobię
Liwcia dobrze, że to "tylko" zęby

bo jak tak pisałaś to myślalam, czy to nic poważzniejszego

ale, aż tak cieżko przechodzić?

całuski dla Adasia

a u nas była dzisiaj pierwszy dzien niania i jesteśmy zadowolone i to bardzo

aby nie zapeszyć;-) ale kobitka ma podejście do dzieci, jest doświadczona i fajna:-) naprawdę jestem pod wrażeniem:-) oby tak dalej;-) no i byłam u fryzjera (kurcze przez te blondy częsciej musze teraz do niego chodzić

) no ale chcialo być się "piknym" to się ma

no i do tego trochę mocno mnie ściachali - z tyłu i tak mi jakoś łyso

no i wiecie co, kupiłam M perfumy z feromonami (niewiem czy pprzypadkiem nie na swoją zgubę

)
jutro chyba dzieciorka zapakuję i ruszę na podboj sklepów, chociaż ciut kupię;-)
wiecie co, tak mi się miło zrobilo, bo dzisiaj dziewczyny zadzwoniły do mnie z urzędu, czy chcę bony świąteczne i że pod koniec grudnia paczki będą dla dzieciaczków (a ja tam przecież wzięlam wychowawczy i wszyscy wiedzą, że po wychowawczym już raczej nie wrócę do pracy;-))