surv omg, tego kataru to by góra mogła wam oszczędzić, zdrowia
andula dopiero co same takimi mamuśkami byłyśmy, wiesz jak wtedy jest

ale fakt , że niektórym kobietom to przydało by się porządne lanie na tyłek, zresztą jak ty personelowi, tak personel tobie...
mondzi próbuj jezdzić sama, tak jest łatwiej, z meżem na fotelu pasażera można szajby dostać.
ja z dnia zadowolona, odwaliłam papiery, sprzątania sporo, nawet firanki w końcu wyprasowałam i powiesiłam

ostatnio okazało sie że mój starszy nic nie umie

. myślałam, ze chodzi do tego przedszkola wiec coś tam go uczą. niestety okazało się, że pani skoro nie ma w programie, to literki raz robi, raz nie...jeszcze gorzej z taka ogólną wiedzą.
miesiace, zegar, podstawy geografii itp a to wszystko jest na tescie dojrzałości szkolnej.
nic, jest teraz chory to codziennie siedzimy i odrabiamy to co wg mnie powinien umieć. jest nieźle bo łapie szybko ale o spółgłoskach i samogłoskach usłyszał chyba dopiero ode mnie

lecimy teraz po kolei alfabet, na szczeście zeniu jest ok.
Fredka pytałam sie tesciowej i ona mowi, że nieobecnosc nie ma wpływu codo pojscia do 1 klasy tylko, że jak dziecko jest często nieobecne to może nie znać ppodstaw programowych i nie zaliczyć testu dojrzałości
koniec kompa, mały juz sie rozbudził i jego demon tez. koszulke własnie sciagnął i nagi lata