reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

Ewa-Krystyna nie wiem jak podwiesic watek i w sumie po co? zalozylam watek z lista oddzielnie, i tak jak ktos bedzie chcial zobaczyc kto klika to wejdzie na watek,mysle,ze nie trzema zamknietego robic...o to chyba chodzi?
jutro wyjezdzamy na 3 dni, mam nadzieje,ze bedziecie sie dobrze czuly i wizyty poszly dobrze
buziaczki

reklama
Witam dziewczynki!
Ufff, wizyta u lekarza juz za mna...Powiedzial, ze z terminu miesiaczki wychodzi 6 tydzien, ale na usg mowi, ze jest krocej. Zalozyli mi ksiazeczke, i wpisali 5tydz+5.Termin poczatkowy wpisali mi na 06.07.08- super data, nie???:-DLecz lekarz powiedzial, ze bedzie poslizg, kolo 14dni, ale to nie szkodzi, bo 22.7 mamy z mezem 2 rocznice slubu, to bylby super prezent!!:-)
Za dwa tyg. ide znowu i tym razem, powiedzial, ze bedzie juz wiecej wiadomo...
Ewa-Krystyna, moja siostra rowniez tam mieszka:-)
pozdrawiam

Lipcóweczki, ja miałam dziś wyjątkowo dobry dzień, żadnych bólów, troszeczkę mdłości i nawet spać mi się nie chce:szok:
Ewan - wyszło całkiem szybko, chociaż ten miesiąc ( znaczy się październik ) miał być stracony pod względem starań bo podobno miałam nie mieć owulacji, która w końcu przyszła ale dopiero po 25 dc!!:szok: Co do pracy, ja również powiem dopiero jak dostanę papier od ginki....u mnie w pracy teraz trochę roszad, wolę nie prowokować losu....wszelkie sprawy związane z częstym chodzeniem do łaźienki lub niestety kiepskim samopoczuciem tłumaczę problemami żołądkowymi ( które miałam kiedyś poważne, więc nikt tego nie poważa ).:-)

WITAJCIE ! mialam wczoraj robione swoje pierwsze usg i wiecie co strasznie sie rozczarowalam a wrecz mozna powiedziec ze zalapalam malutkiego dola, lekarz najpierw dlugo mnie badal potem podlozyl mi cos pod tylek zeby bylo wyzej a nastepnie kilka razy wypytywal czy napewno nie pomylilam sie z data miesiaczki i kazde moje pytanie ignorowal a na koniec stwierdzil ze serduszko bije plod bardzo malutki ale mieszczacy sie w granicach normy!!!!!!!! jak myslicie powinnam skonsultowac sie z innym lekarzem bo moj facet twierdzi ze panikuje?

mialam podobnego gina, zmien dla swojego dobra i spokoju; cala ciaze musialam ciagnac go za jezyk; ktoregos dnia bez slowa wypisal mi skierowanie do szpitala :szok: i powiedzial,ze mam sie stawic; stanelam w drzwiach,bo dopiero tam do mnie dotarlo co mam w rece i sie pytam,dlaczego mam isc do szpitala?? a on ze mam rozwarcie!!
oszczedz sobei takich doswiadczen!!! wylam cala droge do domu, potem do szpitala...
a ja niewyspana i zla grrr a musze pakowac sie i zakupy :-(

Dziekuje za porade napewno tak zrobie juz dzisiaj zaczne szukac nowego lekarza!!! ja tez zaraz zbieram sie z domku musze spelnic przykry obowiazek placenia rachunkow

Witam wszystkie lipcóweczki 2008 i życzę Wam spokojnych 9 miesięcy :-) Zobaczycie jak ten czas Wam szybciutko zleci :)

Jeśli nie ma się problemów zdrowotnych to jest to najlepszy okres w życiu kobiety ;) i tego Wam życzę.

reklama
Czesc Dziewczyny!!!
To niesamowite jak szybko sie ten watek rozwija:-) suuuper! Ale ja nie nadazan czytac:szok:
U nas tylko mdlosci i troszke boli mnie brzuszek ale nie jest tak zle, jak sobie pocwicze to mdlosci ustepuja ale tylko na kilka godzin- dobre i tyle;-)
Z niecierpliwoscia czekam na wtorek na wizyte u lekarza. Nie wiem czego oczekiwac tzn mam nadzieje ze posluchamy bicia serduszka bo to nasz 8 tydz:-)
Robilam test na to czy to bedzie corka czy chlopiec i wychodzi corka z czego sie bardzo ciesze bo synka juz mamy ale nie wiem czy temu wierzyc czy nie bo wedlug tego testu to Kubus powinien byc dziewczynka hi, hi, hi...
camela80 rowniez radze zmienic lekarza bo on bedzie ci dodawal niepotrzebnych stresow a przeciez ciaza to czas kiedy musimy byc spokojne i zrelaksowane najbardziej jak sie da...
Wszystkim przyszlym mamusiom zycze duuuzo zdrowka!!!

Do góry