reklama
renek
Mamy lipcowe'08
Jest na wczesniejszych stronach, jak znajde to podam.
renek
Mamy lipcowe'08
Oto adres Komu Chlopca, Komu Dziwczynke� ?
Ale nie wierzylabym do konca no bo moj synek powinien byc dziewczynka (tak twierdzi ten kalendarzyk) ;-)
Ale nie wierzylabym do konca no bo moj synek powinien byc dziewczynka (tak twierdzi ten kalendarzyk) ;-)
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Ja już wrocilam z pracy czeka mnie dziś tylko szkola ale nie mogę się doczekac poniedzialku , bo dopierow wtedy będę mieć potwierdzenie ciąży - jakoś nie jestem tego pewna . Nie lubie takiej niepewności .. strasznie już chiałabym wiedzieć co i jak :-) Chociaż moje 4 testy pokazują 2 kreski no ale ja panikara jestem jesśli chodzi o takie sprawy :-)
Byleby było wszystko w porządku :-(
Byleby było wszystko w porządku :-(
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Jeszcze jedna strona o płci dziecka - jeśli Was to ciekawi aczkolwiek mnie się nie zgadza twojaplodnosc.pl
KATE23
Lipcowa Mama:)
Hej Lipcówki, tu Kasia pisałam jakoś we środę, muszę Wam powiedzieć,że zrobiłam badanie krwi i wynik wyszedł dodatni na razie jeszcze nie umiem się cieszyć, bo nie chce zapeszyć, za tydzień idę do lekarza i może wtedy będzie więcej radości.... czekałam na tę chwilę dwa lata, wyobrażałam sobie jak to będzie wyglądało, ale nie wzięłam pod uwagę, że będę tak bała się o moje Maleństwo! zrobiłam się jeszcze bardziej płaczliwa niż zwykle, ale może to hormony:-( zaczynam mieć lekkie nudności i jeszcze trochę pobolewa mnie brzuch,a o piersiach nie wspomnę niestety nie mogę zaglądać tu często bo nie mam w domu Internetu, ale co jakiś czas dam znać co u mnie pozdrawiam serdecznie wszystkie Mamuśki i życzę dużo zdrowia:-)
Maggie2412
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny! Coraz nas wiecej, bardzo fajnie.
Od 2 dni mam mdlosci... poczatkowo pomagal sucharek, ale teraz juz robi mi sie niedobrze na mysl o sucharku... Mialam cicha nadzieje, ze mnie ominie. Czy jest jakas inna rada? Czy poprostu trzeba odcierpiec?
Mam pytanko, czy jest jakas strona, gdzie mozna doczytac czego nie powinno sie jesc i np. jakich ziolek pic etc. Probuje sie przestawic na herbatki owocowe, kupilam zestaw roznych smakow (jablkowa, zurawinowa, jagodowa, etc), ale one maja domieszki np. imbiru czy hisbiskusa, skorki pomaranczowej. A jak z kakao?
Camela80, tez jestem za zmiana lekarza. Potrzebujemy teraz duuuzo wsparcia, a nie jakiegos gbura.
Caluski i pozdrowienia z bialych juz Helsinek
Od 2 dni mam mdlosci... poczatkowo pomagal sucharek, ale teraz juz robi mi sie niedobrze na mysl o sucharku... Mialam cicha nadzieje, ze mnie ominie. Czy jest jakas inna rada? Czy poprostu trzeba odcierpiec?
Mam pytanko, czy jest jakas strona, gdzie mozna doczytac czego nie powinno sie jesc i np. jakich ziolek pic etc. Probuje sie przestawic na herbatki owocowe, kupilam zestaw roznych smakow (jablkowa, zurawinowa, jagodowa, etc), ale one maja domieszki np. imbiru czy hisbiskusa, skorki pomaranczowej. A jak z kakao?
Camela80, tez jestem za zmiana lekarza. Potrzebujemy teraz duuuzo wsparcia, a nie jakiegos gbura.
Caluski i pozdrowienia z bialych juz Helsinek
cfcgirl
Mamusia Marysi
Witam Mamusie lipcowe. Życzę wspaniałych 9 miesięcy...GRATULUJE...
reklama
witajcie Mamusie:-) Bardzo Dziekuje Za Dobra Rade I Juz W Poniedzialek Ide Do Innego Lekarza!!!!!!! Z Testu Na Plec Dziecka Z Jednego Wychodzi Mi Coreczka A Z Drugiego Synek Hehe Czyli Bez Zmian A Zreszta Co Za Roznica I Tak Bedzie Kochane;-)