reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

reklama
Ja już wrocilam z pracy czeka mnie dziś tylko szkola ale nie mogę się doczekac poniedzialku , bo dopierow wtedy będę mieć potwierdzenie ciąży - jakoś nie jestem tego pewna . Nie lubie takiej niepewności .. strasznie już chiałabym wiedzieć co i jak :-) Chociaż moje 4 testy pokazują 2 kreski no ale ja panikara jestem jesśli chodzi o takie sprawy :-)
Byleby było wszystko w porządku :-(

Hej Lipcówki, tu Kasia pisałam jakoś we środę, muszę Wam powiedzieć,że zrobiłam badanie krwi i wynik wyszedł dodatni:-D na razie jeszcze nie umiem się cieszyć, bo nie chce zapeszyć, za tydzień idę do lekarza i może wtedy będzie więcej radości.... czekałam na tę chwilę dwa lata, wyobrażałam sobie jak to będzie wyglądało, ale nie wzięłam pod uwagę, że będę tak bała się o moje Maleństwo! zrobiłam się jeszcze bardziej płaczliwa niż zwykle, ale może to hormony:-( zaczynam mieć lekkie nudności i jeszcze trochę pobolewa mnie brzuch,a o piersiach nie wspomnę:confused2: niestety nie mogę zaglądać tu często bo nie mam w domu Internetu, ale co jakiś czas dam znać co u mnie:-D pozdrawiam serdecznie wszystkie Mamuśki i życzę dużo zdrowia:-)

Czesc dziewczyny! Coraz nas wiecej, bardzo fajnie.
Od 2 dni mam mdlosci... poczatkowo pomagal sucharek, ale teraz juz robi mi sie niedobrze na mysl o sucharku... Mialam cicha nadzieje, ze mnie ominie. Czy jest jakas inna rada? Czy poprostu trzeba odcierpiec?

Mam pytanko, czy jest jakas strona, gdzie mozna doczytac czego nie powinno sie jesc i np. jakich ziolek pic etc. Probuje sie przestawic na herbatki owocowe, kupilam zestaw roznych smakow (jablkowa, zurawinowa, jagodowa, etc), ale one maja domieszki np. imbiru czy hisbiskusa, skorki pomaranczowej. A jak z kakao?

Camela80, tez jestem za zmiana lekarza. Potrzebujemy teraz duuuzo wsparcia, a nie jakiegos gbura.

Caluski i pozdrowienia z bialych juz Helsinek

reklama
witajcie Mamusie:-) Bardzo Dziekuje Za Dobra Rade I Juz W Poniedzialek Ide Do Innego Lekarza!!!!!!! Z Testu Na Plec Dziecka Z Jednego Wychodzi Mi Coreczka A Z Drugiego Synek Hehe Czyli Bez Zmian A Zreszta Co Za Roznica I Tak Bedzie Kochane;-)

Do góry