reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2008

witam mamusie dzisiaj moje pierwsze usg i nie wiem czego mam sie spodziewac?? jestem w 8 tygodniu wiec mam nadzieje ze uslysze bicie serca mojej dzidzi a jak to bylo u was. mam 27 lat i to moja pierwsza ciaza wiec jak narazie wszystko mnie zadziwia.

reklama
hej mamusie
wczoraj mialam tylko sile was poczytac :tak:
ja mam skonczone 27 lat i jestem mamą Oskara, urodzonego w styczniu 2006 ;-)
teraz ciąża przyszla szybko, bo sie nie staralismy, tylko raz nieuwazalismy, mielismy sie starac od stycznia hihi
zagubiłam się z listą, postaram się ją uzupełnić
aha a w pracy powiem po wizycie u gina jak dostane papierek
miłego dnia

Groszka71 01.07
Milkaaa 02.07. / 24.06

Renek 03.07.
Maggie2412 03.07
Kot… 05.07.
Beaa 05.07.
Agulka_85 08.07.
Liwus 15.07.
Mamusiasynusia 16.07.
Pabla27 17.07.
Izabelka 23.07.
Ewa-Krystyna 23.07.
Ewan 23.07.
Oceancity28 ????
Heksa
Camela 80
dobra to moje ostatnie zapiski, przepraszama,le nie dam rady odczytac posty,zeby poszukac kogo nie zapisalam; mozecie sie zglosic jeszcze raz? proszę ;-)

nie pamietam czy pisalam jak powiedzialam mezowi-- kupilam winko, wystawilam kieliszki, polozylam buciki i na nich test ;-):-D
poprzednim razem razem testowalismy, chcialam zeby bylo inaczej :-)
ja narazie nie kupuje ubranek, mam troche po synku-te lepsze; na pewno bede odkladac tak jak poprzednio po 50 zl miesiecznie na wyprawke; pomoglo zeby kupic "drobiazgi" ;-) polecam taki sposob, wiadomo za urodzenie i becikowe dostaje sie pozniej, a pieniadze raczej sa potrzebne zanim sie dzisia urodzi :-)

gratuluje wszystkim przyszłym lipcowym mamusiom;-) pozdrawiam sedrecznie i życzę spokojnych 9 miesięcy:)))))

Oceancity28-ja mieszkam pod Toronto w Mississauga... w Toronto mieszkalam przez poltora roku,ale na szczescie sie przeprowadzilismy,bo nie przepadam za tym miastem...
Izabelka-fajnie,ze zalozylas liste... proponuje ja "podwiesic" i zamknac do niej dostep z wyjatkiem ciebie,zebys mogla ja na biezaco uzupelniac... a kandydatki moga dosylac zgloszenie do listy na prywatna wiadomosc,zeby niezasmiecac watku :-)
Lipcoweczki- rowniez zalozylam watek "poznajmy sie..." i prosze o wpisywanie wykorzystujac wzor z pierwszego postu :-),na biezaco bedziemy ten watek rozbudowywac edytujac juz istniejacy post i dopisujac nowe info...
super,ze mamy juz oficjalne podforum :-)

I ja się przyłanczam do GRATULACJI dal lipcóweczek 2008, niech wasze dzidziunkie spokojnie się chowaja w brzucholkach.
Ja jestem majóweczką 2008 także bardzo niedaleko.:-)

witam wszystkie Lipcoweczki dopiero co ja wchodzilam na swoje forum Majoweczek a tu juz wy..... fajnie cieszcie sie swoim stanem i dzidziusiami....:wink:

reklama
Do góry