reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

witam mamusie dzisiaj moje pierwsze usg i nie wiem czego mam sie spodziewac?? jestem w 8 tygodniu wiec mam nadzieje ze uslysze bicie serca mojej dzidzi a jak to bylo u was. mam 27 lat i to moja pierwsza ciaza wiec jak narazie wszystko mnie zadziwia.

reklama
hej mamusie
wczoraj mialam tylko sile was poczytac :tak:
ja mam skonczone 27 lat i jestem mamą Oskara, urodzonego w styczniu 2006 ;-)
teraz ciąża przyszla szybko, bo sie nie staralismy, tylko raz nieuwazalismy, mielismy sie starac od stycznia hihi
zagubiłam się z listą, postaram się ją uzupełnić
aha a w pracy powiem po wizycie u gina jak dostane papierek
miłego dnia

Groszka71 01.07
Milkaaa 02.07. / 24.06

Renek 03.07.
Maggie2412 03.07
Kot… 05.07.
Beaa 05.07.
Agulka_85 08.07.
Liwus 15.07.
Mamusiasynusia 16.07.
Pabla27 17.07.
Izabelka 23.07.
Ewa-Krystyna 23.07.
Ewan 23.07.
Oceancity28 ????
Heksa
Camela 80
dobra to moje ostatnie zapiski, przepraszama,le nie dam rady odczytac posty,zeby poszukac kogo nie zapisalam; mozecie sie zglosic jeszcze raz? proszę ;-)

nie pamietam czy pisalam jak powiedzialam mezowi-- kupilam winko, wystawilam kieliszki, polozylam buciki i na nich test ;-):-D
poprzednim razem razem testowalismy, chcialam zeby bylo inaczej :-)
ja narazie nie kupuje ubranek, mam troche po synku-te lepsze; na pewno bede odkladac tak jak poprzednio po 50 zl miesiecznie na wyprawke; pomoglo zeby kupic "drobiazgi" ;-) polecam taki sposob, wiadomo za urodzenie i becikowe dostaje sie pozniej, a pieniadze raczej sa potrzebne zanim sie dzisia urodzi :-)

gratuluje wszystkim przyszłym lipcowym mamusiom;-) pozdrawiam sedrecznie i życzę spokojnych 9 miesięcy:)))))

Oceancity28-ja mieszkam pod Toronto w Mississauga... w Toronto mieszkalam przez poltora roku,ale na szczescie sie przeprowadzilismy,bo nie przepadam za tym miastem...
Izabelka-fajnie,ze zalozylas liste... proponuje ja "podwiesic" i zamknac do niej dostep z wyjatkiem ciebie,zebys mogla ja na biezaco uzupelniac... a kandydatki moga dosylac zgloszenie do listy na prywatna wiadomosc,zeby niezasmiecac watku :-)
Lipcoweczki- rowniez zalozylam watek "poznajmy sie..." i prosze o wpisywanie wykorzystujac wzor z pierwszego postu :-),na biezaco bedziemy ten watek rozbudowywac edytujac juz istniejacy post i dopisujac nowe info...
super,ze mamy juz oficjalne podforum :-)

I ja się przyłanczam do GRATULACJI dal lipcóweczek 2008, niech wasze dzidziunkie spokojnie się chowaja w brzucholkach.
Ja jestem majóweczką 2008 także bardzo niedaleko.:-)

witam wszystkie Lipcoweczki dopiero co ja wchodzilam na swoje forum Majoweczek a tu juz wy..... fajnie cieszcie sie swoim stanem i dzidziusiami....:wink:

reklama
Do góry