reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2008

Witam kochane:-):-):-)

GRATULUJĘ

Jestem mamą lipcową 2001 i 2007, dokładnie rok temu dowiedziałam się o swoim szcześciu;-);-);-)
Pozdrawiam i życzę szczęśliwych 9 miesięcy;-);-)

reklama
Ja dzisiaj moje Maleństwo trochę na stres naraziłam bo miałam egzamin na prawko który i tak zakończył sie niepowodzeniem, no a potem w pracy więc prawie cały dzień nie jadłam ale zaczęło się mocno domagać bo aż mi się słabo zrobiło. Ale już zostało nakarmione ..znaczy się na razie mój brzuszek :-)
Teraz nie mogę się doczekać kiedy pójdę do lekarza :-)

GRATULUJĘ fasolek! :-):-):-)
niech rosną zdrowo, życzę spokojnych ciąż :-)

lipiec to piękny czas na przyjście na świat :)

-lipcowa mama 2007 :)

Witam Dziewczyny, już po pracy, jestem w końcu w domu...Dziś od rana do południa bolał mnie dół brzucha, już myślałam, żeby iść do lekarza, ale potem przeszło i dałam sobie spokój. W poniedziałek 19.IX mam wizytę i już poczekam do poniedziałku. Ja mam na imię Paulina, mam 27 lat i to moja pierwsza ciąża...Staraliśmy się 3 miesiące no i się udało.... mam przynajmniej taką nadzieję że usg w pon to potwierdzi:-)

Widze, że było tu już kilka lipcówek 2007 :) Ja również trzymam za Was kciuki dziewczyny! :) Wszystko będzie dobrze i wbrew pozorom bardzo szybko zleci! :)

Joaś Kochana bądź silna poczwórna Mamusiu!!!

Ach jak ten czas leci...dopiero co sama dowiedziłam sie o fasolce a teraz ta fasolka potrafi powiedzieć DUPA ale też wyściskać mnie i wycałować i nazywa mnie MAMUNIA:-) Życzę Wam drogie lipcóweczki spokojnych 9 miesięcy,bardzo szybko Wam zleci i ani się obejrzycie jak dzieciątka będą z Wami po drugiej stronie brzuszka:tak:POWODZENIA!

Witam wieczorkiem!
evan- ja kupilam takie malutkie skarpetki dla dzidziusia, zapakowalam i wlozylam 1 zdjecie z usg! tak powiedzialam mojemu mezusiowi!:-D
ewa-krystyna- mam siostre w Toronto, gdzie dokladnie mieszkasz??:-)
trzymajcie za mnie jutro kciuki, o 9 ide do lekarza...:baffled:
pozdrawiam

I Ja przyłaczam się do GRATULACJI!!!:-)

rok temu też zrobiłam test na którym wyszły dwie upragnione kreski....a teraz nasz skarb śpi w łożeczku obok...a też wtedy myślałam kiedy to nastąpi...ale czas szybko zleciał i nasz synuś jest juz od 4 miesięcy z nami...
Powodzenia dla was cieszcie się z tego pięknego czasu....:blink:

reklama
w pracy powiem chyba po usg

mam to szczęście, że ciąża raczej nie przeszkadza pracodawcy, przeżyli pierwszą więc spoko.
pabla27-to dośc szybko "wyszła" Wam dzidzia, gratulacje jeszcze raz wszystkim lipcóweczkom, szczególnie tym będącym po raz pierwszy mamusiami, tyle nowych wrażeń.... ech to było tak niedawno....
mój synek urodził sie w czerwcu 2006 ale termin był na 5 lipca, więc zostałam z lipcóweczkami i za taką się uważam.

pewnie niedługo nasz lipiec roziwnie się i zaczniemy dodawać nowe tematy

Do góry