reklama
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Ja dzisiaj moje Maleństwo trochę na stres naraziłam bo miałam egzamin na prawko który i tak zakończył sie niepowodzeniem, no a potem w pracy więc prawie cały dzień nie jadłam ale zaczęło się mocno domagać bo aż mi się słabo zrobiło. Ale już zostało nakarmione ..znaczy się na razie mój brzuszek :-)
Teraz nie mogę się doczekać kiedy pójdę do lekarza :-)
Teraz nie mogę się doczekać kiedy pójdę do lekarza :-)
pabla27
Fanka BB :)
Witam Dziewczyny, już po pracy, jestem w końcu w domu...Dziś od rana do południa bolał mnie dół brzucha, już myślałam, żeby iść do lekarza, ale potem przeszło i dałam sobie spokój. W poniedziałek 19.IX mam wizytę i już poczekam do poniedziałku. Ja mam na imię Paulina, mam 27 lat i to moja pierwsza ciąża...Staraliśmy się 3 miesiące no i się udało.... mam przynajmniej taką nadzieję że usg w pon to potwierdzi:-)
zebrra
Potrójna mama :)
Widze, że było tu już kilka lipcówek 2007 Ja również trzymam za Was kciuki dziewczyny! Wszystko będzie dobrze i wbrew pozorom bardzo szybko zleci!
Joaś Kochana bądź silna poczwórna Mamusiu!!!
Joaś Kochana bądź silna poczwórna Mamusiu!!!
Mamusiasynusia
Mama Mateuszka i Oleńki
Witam lipcóweczki z wieczorka.
Mam pytanko - kiedy powiecie w pracy?
Mam pytanko - kiedy powiecie w pracy?
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Ach jak ten czas leci...dopiero co sama dowiedziłam sie o fasolce a teraz ta fasolka potrafi powiedzieć DUPA ale też wyściskać mnie i wycałować i nazywa mnie MAMUNIA:-) Życzę Wam drogie lipcóweczki spokojnych 9 miesięcy,bardzo szybko Wam zleci i ani się obejrzycie jak dzieciątka będą z Wami po drugiej stronie brzuszkaPOWODZENIA!
oceancity28
Zaangażowana w BB
Witam wieczorkiem!
evan- ja kupilam takie malutkie skarpetki dla dzidziusia, zapakowalam i wlozylam 1 zdjecie z usg! tak powiedzialam mojemu mezusiowi!
ewa-krystyna- mam siostre w Toronto, gdzie dokladnie mieszkasz??:-)
trzymajcie za mnie jutro kciuki, o 9 ide do lekarza...
pozdrawiam
evan- ja kupilam takie malutkie skarpetki dla dzidziusia, zapakowalam i wlozylam 1 zdjecie z usg! tak powiedzialam mojemu mezusiowi!
ewa-krystyna- mam siostre w Toronto, gdzie dokladnie mieszkasz??:-)
trzymajcie za mnie jutro kciuki, o 9 ide do lekarza...
pozdrawiam
Patina26
Fanka BB :)
I Ja przyłaczam się do GRATULACJI!!!:-)
rok temu też zrobiłam test na którym wyszły dwie upragnione kreski....a teraz nasz skarb śpi w łożeczku obok...a też wtedy myślałam kiedy to nastąpi...ale czas szybko zleciał i nasz synuś jest juz od 4 miesięcy z nami...
Powodzenia dla was cieszcie się z tego pięknego czasu....
rok temu też zrobiłam test na którym wyszły dwie upragnione kreski....a teraz nasz skarb śpi w łożeczku obok...a też wtedy myślałam kiedy to nastąpi...ale czas szybko zleciał i nasz synuś jest juz od 4 miesięcy z nami...
Powodzenia dla was cieszcie się z tego pięknego czasu....
reklama
w pracy powiem chyba po usg
mam to szczęście, że ciąża raczej nie przeszkadza pracodawcy, przeżyli pierwszą więc spoko.
pabla27-to dośc szybko "wyszła" Wam dzidzia, gratulacje jeszcze raz wszystkim lipcóweczkom, szczególnie tym będącym po raz pierwszy mamusiami, tyle nowych wrażeń.... ech to było tak niedawno....
mój synek urodził sie w czerwcu 2006 ale termin był na 5 lipca, więc zostałam z lipcóweczkami i za taką się uważam.
pewnie niedługo nasz lipiec roziwnie się i zaczniemy dodawać nowe tematy
mam to szczęście, że ciąża raczej nie przeszkadza pracodawcy, przeżyli pierwszą więc spoko.
pabla27-to dośc szybko "wyszła" Wam dzidzia, gratulacje jeszcze raz wszystkim lipcóweczkom, szczególnie tym będącym po raz pierwszy mamusiami, tyle nowych wrażeń.... ech to było tak niedawno....
mój synek urodził sie w czerwcu 2006 ale termin był na 5 lipca, więc zostałam z lipcóweczkami i za taką się uważam.
pewnie niedługo nasz lipiec roziwnie się i zaczniemy dodawać nowe tematy