reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

KATE - super, że w pracy ok... Trzymam kciuki!!!
Pabla - fajnie, że udało sie ze złobkiem:tak:
A my odebraliśmy wyniki badań i znowu bakterie:wściekła/y: I jeszcze wczoraj koleżanka mi powiedziała, że u dzieci częsty jest refluks nerkowy:szok: Jestem lekko przestraszona... Kupilam znów furagin i aplikuję małej (bo przed posiewem lekarz kazał przestać, a po stwierdziłam, ze pewnie ok i już nie dawałam:baffled:).
Dorka - mój też robi dokładnie to, o co go poproszę... I ani trochę więcej, bo nie było polecenia!

reklama
Agnik, ale m strzelił tekstem:-D
Kate, super że jest dobrze. Tak trzymaj
Beaa, uściski dla księżniczki. Żeby było tylko lepiej!
Pabla, super, że masz potwierdzone przyjęcie Lenki do żłobka
Dorka, jakoś myślenie Twojego m w ogóle mnie nie zaskoczyło:sorry2:

Dziewczyny, byłam na aerobiku! Nie powiem, z koleżanką byłyśmy najbardziej buraczkowe z całej grupy, ale było super! Uwielbiam taki rodzaj ruchu. W sumie prawie spełzłyśmy z parkietu i ledwo doszły do samochodu, ale obiecałyśmy sobie, że to dopiero początek:tak::-) Aha, m przez długi okres czasu patrzyła na mnie jak na aliena:dry:

Pabla super że Lenka dostała się do żłobka:tak:bebilon wisziałam w realu:tak:ale nie wiem czy ten o któy ci chodzi
Kasia no u mnie też dopiero początek fitnessu ale non stop coś wypada i nie mogę pójść:angry:ale ochotę mam:tak:
Tosika ja też spodziewam się @:baffled:ciekawe czy znowu będę czekała i czekała:-D
Kaja współczuje że bakteria nadl nie wytępiona, ale dacie radę:tak:ja jakoś mam dziwne przeczucia że u nas znowu się franca pojawiła:dry:jutro idziemy do nefrologa ale mam tylko zwykłe badania moczu pewnie da nam znowu na posiew:baffled::confused:
Ja już gotowa do spania:-Djeszcze pooglądam tv i idę spać bo coś mały nie umiał zasnąć więc może znowu być niezła jazda w nocy:confused:
Spokojnej i przespanej w całości nocki:tak::-)

hej wieczorkiem
maz poszedl na fajke do kumpli do garazu, cale szczescie bierze antybiotyk,bo znowu by sie skonczylo na piwie do 1 w nocy ;-) mam zwolnienie, syn oczywiscie oskrzela :-( niania chora-ma antybiotyk i niestety i Wercie dopadlo; jak wrocilam od lekarza z Oskarem-malej juz cieklo z noska; a niedawno obudzila sie z krzykiem i okropnym kaszlem; nie dziwie sie-niania pewnie ja zaprawila i Oskarek :-( wiec i jutro z mala do lekarza,masakra
Beaa dobrze,ze corcia jzu lepiej,oby tak zostalo
wszystkim chorym zdrowka i owocnego lapania moczu ;-);-)
u nas bylo oberwanie chmury-ale jak potem ladnie pachnie :tak:
Kate obys byla zadowolona z pracy, super
Madziu owocnych przygotowan,teraz tyle latania, nie obejzysz sie i juz bedzie po oczepinach....
Kacha moja zmywarka to moja jedyna i prawdziwa przyjaciolka :-p:-p
Agnik moj m tez by tak zareagowal hihi faceci sa smieszni ;-):-)
Kaja przykro,ze sa znowu bakterie, a dlugo tak mozna podawac furaginum??
Kasiade ja mam normalnie aerobik w domu, kazdy miesien mnie boli po calym dniu,ale fajnie tak spotkac sie z kolezanka!!

milego wieczorku wszystkim ;-)

Znowu pierwsza....jak ja tego nie lubię:-p Florka absolutnie nieprzewidywalna jest, wczoraj spała w nocy 12 godzin, dzisiaj 8... czekam aż woda na herbatkę ostygnie i przystępujemy do naszej tradycyjnej porannej rozrywki:-)

Kasia, toś się zmobilizowała na fitness:tak: Ja, wstyd przyznać, byłam 2 razy w życiu i każdorazowo prawie mnei z maty znoszono:-p Chyba jednak wolę gimnastykę w stylu Izabelki, czyli latanie po domu, ale widzę, że coś słabe wyniki u mnie daje:baffled:

Izabelka, zdrówka dla dzieciaków:tak:

Kaja, furagin można chyba dosć długo dawać, ale skoro lekarz kazał przestać, to widocznie uznał, że już nie trzeba. Mam nadzieję, że tym razem Zosię wyleczycie raz a dobrze...masakra z tymi bakteriami u dzieci, ale chyba nie da się tego uniknąć dopóki leją w pieluchy:baffled:

Agnik, może M na jakiś kursik obsługi nocnika wysłać?:-)

Pabla, fajnie, że Lenka ma już zaklepane miejsce...no i powiem Ci, że już Ci zazdroszczę chodzenia pracy poza dom. Wiem, że są i wady, ale możliwość odpoczęcia od dziecka i porozmawiania z ludźmi powyżej 1 roku życia - bezcenne:tak::tak: A Bebilon, ja kupuję w Rossmanie albo Carrefourze.

Kate, no to super, że pierwszy dzień w pracy udany - teraz już będzie tylko lepiej:tak:

Beaa, super, że Zainab zdrowieje!

Pogoda u nas szarobura, wczoraj deszczu tyle co na lekarstwo, więc mam nadzieję, że dziś w końcu popada, bo żyć nie idzie w tej duchocie:baffled: No i na 14 idziemy do rehabilitantki poleconej przez Pablę, mam nieco stresa, bo to do owego 'patologicznego' ośrodka, w którym nie odwołałam jeszcze umówionych wizyt,...najwyżej pójdziemy w workach na głowach,żeby nas nie rozpoznano:-D

Miłego dnia!;-)

I ja się malduję:tak:
Dzieci zaczynają wstawać z kurami. Olga znów przed budzikiem, czyli przed 5.45:baffled: No ale nocki przespane:tak: Coś za coś;-)

Izabelka, zdrówka dla dzieciaków. Jak chorują to koszmar jakiś:sorry2:

Kasiade ja mam normalnie aerobik w domu, kazdy miesien mnie boli po calym dniu,ale fajnie tak spotkac sie z kolezanka!!

Też tak myślałam, że nie jest ze mną tak źle, a jednak:-p
Surv, daj znać jak po wizycie! No i powodzenia w łapaniu siuśków;-)

Ja dziś do dentysty - już przeżywam:dry:

hejka,
ja od rana też mam aerobik w domu....
wstalyśmy przed 08:00, wprawdzie młoda obudziła się o 06:30, ale spróbowałam ją uśpić, udało się i wstła dopiero przed 08:00. M zajął się młodą a ja obiad dla nas, obiad dla Leny, teraz mam chwileczkę dla siebie, bo potem kończę zupę dla Lenki i około 11:00 wychodzimy, bo na 12:30 mam salsę.
Surv - koniecznie daj znać jak po wizycie u Agaty!!!
Iza - zdrówka dla całej rodzinki!!!
Kasia - super że aerobic się udał!

Witam z rana!

Zu wstała o 5 ale przeniosłam ją do naszego łóżka i spaa dalej... dopiero wstałyśmy :-D hehehe

Kuku nerwowy bo rzuca palenie i drze sie normalnie na wszystkich i wszystko go denerwuje... ojoj... mówie wam co tu się dzieje...

A ja dzisiaj mam kolejny leniwy dzień i oprócz wizyty na poczcie (tak tak surv tym razem się uda!) nie mam zamiaru robić nic... wczoraj zrobiłam gigantyczne pranie a dzisiaj już nie mam co robić :-p

Zupka grysikowa dla małęj ugotowana i czeka w lodówce, obiad dla "starego" też gotowy więc nic tylko udawać, że jestem na hawajskiej plaży... tylko ciekawa jestem jak ja to Zu wytłumaczę :-D:zawstydzona/y:

reklama
A ja już na pewno wiem że dostała sie Lena do żłobka, dziś tam dzwoniłam i idę na rozmowę w piątek na 11:00. super:-):-)

Pabla a powiedz jeśli możesz ile będziesz płacić za ten żłobek i gdzie on się mieści. Bo mój brat mieszkający w W-wie znalazł jakiś strasznie drogi wg mnie.

Do góry