reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

reklama
Pożycz męża :-D Mój twierdzi, że ja nic nie robie i mam czas na wszystko :tak:
Julia to tak jak mój:-poczywiście jeszcze musi być zdanie że na bb zawsze mam czas:-Dale leje na to:-)
Madzia jak dobrze że się odezwałaś, na pewno ślub wyjdzie rewelacyjnie:tak:
Kacha oj tez mi sie zmywarka marzy ale narazie kasy brak:dry:
Tosika zdrówka!co do wyjscia na dwór to nie wiem, ja z Kuba wychodziłam przy antybiotyku ale to był na bakterie nie wiem jak to wygląda przy zapaleniu oskrzeli.
Surv Florcia jest niesamowita, to może zróbcie posiew z kału:tak:Ja Kubie też robiłam z kału, niestety tam też wyszły bakterie ale to juz za nami:happy2:
Pabla to super że lekarka ma takie zdanie o Lence:tak:grunt to się nie nakręcać;-)
Post lece na zamknięty:tak::-D
U nas juz po deszczu, ale duchota straszna chyba założe małemu krótkie spodenki, bo ugotowac się można:happy2:

hej ja jestem padnieta
wygarnialam mezowi do 1 w nocy :-) i chyba z miernymi skutkami,ale to sie zobaczy
od rana latanie-mialam nie isc do pracy, tylko z malym do lekarza; pojechalismy a tu nie ma lekarza :wściekła/y: od 12 przyjmuje-daleko mieszkamy dlatego maz nas zawiozl przed praca; ale i tak nas nie przyjmie bo tylko szczepienia; i dawaj kawal na piechote do domu i do pracy grrr (odkrecanie ze jednak bede itd) na 16 idziemy znowu, na 15 mam okuliste; maz mowi,ze on tez chory i super normalnie,bo niania tez wlasnie psozla do lekarza :happy2: wszyscy chorzy,bomba
ide nazwolnienie i mam wszystjko w nosie
moja dwojka juz mnie wola to nawet nie odpisze wam musze wypic ogromny kubas kawy ;-)

Prezesku sto lat :tak::tak::tak::tak:

Tosika - nie denerwuj się od razu Kochana!! akcja nowotworowa w sensie - fundacja Mcdonalda co jakiś czas w miastach różnych robi bezpłatne badania usg brzuszka i szyi w celu sprawdzenia czy nie ma guzów ani innych dziwnych wykwitów u dzieci. I my właśnie wtedy robiłyśmy usg.
Ale śpiący dzień - czy u Was też??? młoda dopiero wstała, ja też z 1,5 godz polegiwałąm i tak jestem nieprzytomna. Kawa nie pomogła. Teraz gotuję małej obiadek i zaraz wyjdziemy na spacer, jakieś burze nadają ale narazie jest ok.
Kacha - super z tą zmywarką!! u nas brak miejsca na takie cuda:-(

U nas Amazonka...ze 40 stopni, 1% tlenu w powietrzu a burzy dotychczas nei było...serce mi padło, jak w starych dobrych czasach przed ciążą, więc poleguję i zdycham, a moje nadaktywne dziecko skacze po mnie opanowując do perfekcji stawanie przy mamie i rzucanie się łbem na dół na drugą stronę:baffled: Szkoda, że kasku nie mamy, bo bym jej pozwoliła, a w zamian sobie chwilę pospała, a tak równo co 5 minut mała z dzikim okrzykiem Winetou rzuca się na mnie i dawaj gonić kota, pilota, komórkę etc. No nic, miała ćwiczyć niech ćwiczy....to pewnie też patologiczne takie stawanie:-p

Madzia, fajnie, ze się znaleźliście:tak: Dyspensy udzielamy do dnia ślubu, ale potem nie ma zmiłuj, oczekujemy regularnego bywania na BB:-)

Tosika, dobrze kombinujesz...byłam o krok od samodzielnego wykonania próbki do laboratorium, ale powstrzymała mnie potencjalna możliwość ciaży......musiałabym się prokuratorowi gęsto tłumaczyć, skąd u mojej niespełna rocznej córki hormony ciążowe w moczu:-p:-p

Izabelka, skoro wszyscy w koło chorzy, to pozostaje rzeczywiście iść na zwolnienie.....i wyjechać,żeby Cię nie zarazili:-)

Idę pozdychać dalej, zwłaszcza, że na horyzoncie obiecująco czarne chmury, może przywali i upał zelżeje:tak:

Bym zapomniała: Pabla super wieści! No ja od początku wyznaję teorię, że ten typ tak ma:tak: I super, że lekarka też tak sądzi, więc mozesz przestać zamartwiać sie wagą, a zacząć cieszyć super-zgrabną figurką Lenki:-)

U nas też duchota straszna ale pojawily się czarne chmury wiec pewnie zaraz będzie burza:-(
Zuzia cały dzień marudzi :no:teraz w końcu śpi ja chetnie też bym się położyła tylko jakoś tego komputera nie mogę wyłączyć :-p:-D
Ale przynajmniej znalazłam już parę sukienek które mi się wstępnie spodobały-później skonsultuję to jeszcze z wam :tak::-D:-D
Izabelka – ale dzień :szok:Ty lepiej idź na to zwolnienie :tak:
Zapomniałam Wam napisać czym mój m mnie wczoraj zagiął tylko nie wiem czy to nie powinno znaleźć się na wątku „ uśmiechnij się „:-D
A więc Zuzia zrobiła kupkę na nocnik a mój m do mnie „ a jak Ty to później wydobywasz ze środka?” :szok:Chodziło mu o wyrzucanie zawartości z nocnika :-D:-D:-D
Normalnie szok nie wiedziałam czy płakać czy się śmiać:sorry2:

Ostatnia edycja:
uff aż mi ulżyło,że wybaczacie moją nieobecność.Obiecuję,że po ślubie się poprawię (o ile u teściów internet założymy:-D,jak nie to do rodziców na BB będę wpadać),bo ciężko bez was:tak:

Ale super tu pogoda:tak: w końcu słońce hurraa:happy2:Nawet duchota póki co nam nie przeszkadza (narazie),ale u nas padało,więc jest ok.

Izabelka zdrówka dla rodzinki.
Pabla ja odrazu wiedziałam,ze Lenka to okaz zdrowia,ale wiadomo,lepiej sprawdzić,super wieści:tak:

Prezesiku sto lat!!!

dobra teraz lecę na inne wątki,a przede wszystkim na fotki,bo wcześniej nie zdążyłam.

reklama
Post- zdjecia obejrzane, jednak nie widze na nich zadnego wieloryba (chyba uciekl:-D)
Madzia- super, ze Macius tak szybciutko sie przywyczail do nowego otoczenia, dziadkowie chyba cie odciazyli jesli chodzi o opieke na malym?
Pabla- fajnie, ze jestes zadowolona po wizycie u lekarza, skoro lekarka mowila, aby sie skupic na ziemniakach to chyba i ja tak zrobie bo bala je bardzo lubi.
Kacha- gratuluje nowego nabytku!
Andula- ale masz sasiadke:szok:, twoje mieszkanie, wiec wode mozesz chyba puszczac w taki sposob, jak ci sie podoba.
Surv-powodzenia z tym lapaniem moczu.
Tosika- kochana, moze zacznij brac jakies suplementy diety, ostatnio chyba non-stop jestes chora?

Mala juz chyba jest zdrowa (zeby nie zapeszyc), dzisiaj juz je normalnie, oczywiscie porcje sa duzo mniejsze niz zazwyczaj.

Ostatnia edycja:
Do góry