reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

hej,
Madziu witaj;-) super, że do nas wróciłaś:-)
Surv z Florki rośnie mała zgrywuska po Mamie;-)
Iza zdrówka dla rodzinki:-)
Tosika nie choruj i nie dorabiaj NFZ-u;-) zdróweczka:-)
Pabla wspaniałe wieści:-D musisz się pogodzić z tym, że Twoja Córcia ma figurę Barbie:-):-):-)
Kacha gratuluję nabytku - ja też chcę zmywarkę:-p
Beaa oj Zainab się namęczy bidulka:-( zdróweczka życzę;-)
Dziękujemy za życzenia:)

a ja po pierwszym dniu pracy żyję i mam się nieźle, więc na razie może być:tak: ostateczne wnioski wysnuję na koniec tygodnia, ale na razie jest znośnie i mogłoby tak zostać:-p najbardziej mi żal Antosia bo ma bidusek cały dzień rozregulowany, ale też musi się przyzwyczaić bo w końcu pracuję nie tylko dla siebie, ale i dla Niego - mam nadzieję, że kiedyś to doceni;-) a tak poza tym wyrwanie się z domu jest bezcenne:-) biegnę na zamknięty obejrzeć chałupkę Łucka:-D miłego wieczorku:happy2:

reklama
My już po spacerku rodzinnym:tak::-)M ledwo doszedł do domu, no ale tak to jest jak się raz na ruski rok wybiera na długie spacery:-D
Beaa oby zdrówko już wróciło na dobre:tak:
KAtE fajnie że pracy było ok oby tak dalej,a Antoś na bank ci wynagrodzi:tak:
Agnik M z niezłym hasłęm wypalił:-D
Surv u nas też tak duszno, już raz padało a teraz się na burze zbiera bo mi "enka" przerywa brzydulę:angry::-D:-D

hej i my po spacerku.....
u nas gorąco, ale chmur narazie nie widać. Spacerek udany, najpierw godzina szaleństw na placu zabaw, potem grzecznie siedziała w wózku i w końcu zasnęła. Jeszcze obeszłyśmy apteki w poszukiwaniu bebilonu zwykłego ale nigdzie nie ma:no: ciekawe czy w Realu dostanę:confused:
teraz ja oczywiście na BB, a młoda w kącie stęka i kupkę robi:-D
Kate - zobaczysz że będzie dobrze, szybko się przyzwyczaisz i dni będą lecieć, Antoś ma dobrą opiekę a jak mama dostanie wypłatę to poszalejecie oboje:-)
Beaa - dobrze, że z malutką już lepiej, oby tak dalej.
A ja już na pewno wiem że dostała sie Lena do żłobka, dziś tam dzwoniłam i idę na rozmowę w piątek na 11:00. super:-):-)

Witam,
Beaa dobrze ze z mala juz lepiej:tak:

Kate
fajnie ze w pracy Ci sie podoba:tak:

Madziu dobrze ze sie odezwalas, powodzeniaw w przygotowaniach:tak:

Iza
zdrowka dla rodzinki:tak:

Kacha ja tez mam zmywarke i sobie chwale:tak:

Florka
szalejesz:tak:Survi nastepnym razem sie uda zlapac mocz.

Pabla dobrze ze wszystko z mala ok.:tak:

Agnik faceci czasmi nie mysla:tak:Wczoraj mowilam G zeby pranie poskladal z suszarki, przychodze pranie poskladane lezy na stole w duzym pokoju. Pytam sie czyy nie mogl juz schowac tych rzeczy do szafy a on na to mowilas ze mam zlozyc:-p

Tosika zdrowka. Jak jest cieplo to ja tez bym wyszla z mala na dwor:tak:

Andula jak tam plorki u kolezanki?

U na stroche popadalo i juz powietrze lepsze:tak:Mala sie zdrzemnela, a ja nadrabiam zaleglosci. Chcialam dzis wyjasnic z wyplata ale nie dalo rady wiec jutro ma dzwonic dziewczyna z HR-ow.

Antonio sto lat

Agnik faceci czasmi nie mysla:tak:Wczoraj mowilam G zeby pranie poskladal z suszarki, przychodze pranie poskladane lezy na stole w duzym pokoju. Pytam sie czyy nie mogl juz schowac tych rzeczy do szafy a on na to mowilas ze mam zlozyc:-p

U na stroche popadalo i juz powietrze lepsze:tak:Mala sie zdrzemnela, a ja nadrabiam zaleglosci. Chcialam dzis wyjasnic z wyplata ale nie dalo rady wiec jutro ma dzwonic dziewczyna z HR-ow.

Dorka skąd ja to znam:-D:-D:-D:-D mój jest identiko:-D:-D:-D
a co to jest HR??? Normalnie zaintrygowalo mnie?:-p:-)

masz racje Beaa coś ostatnio ode mnie choróbska odejsć nie mogą:angry:
Kate nie taki diabeł straszny:-D:-D:-D
Izabelka zdrówka dla rodzinki:tak:
u nas też duchota jakaś ale ciemnej chmurki żadnej:baffled: mała jeszccze walczy w łóżeczku ale jestem dumna z mojej dziewczynki, bo co raz ładniej je:tak:

Tosika - Human Resources - HR - inaczej kadry w pracy:-)
dobrze że Tosia coraz lepiej je!! ja właśnie po kryjomu wcinam kolacje, żeby mój mały piesek nie wypatrzył:-p
a zaraz kąpiel i do spania idzie mała, chociaż na śpiącą nie wygląda nic a nic:baffled:

Tosika - Human Resources - HR - inaczej kadry w pracy:-)

no tak, jak człowiek pracował na urzędniczych, państwowych stołkach to nie świadomy takiego wielkiego świata w PL:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D dzięks Pabla:-)

a moja padła jak kafka, ale najpierw wiercila się w łóżeczku, kręciła i dopiero po soczku padła:-) a mnie po 2m-cach nieobecności nawiedziła po raz drugi@ :dry: ale mi dziwnie:baffled: czuje się jakoś tako bardziej babsko:sorry2::-p

reklama
Do góry