reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

Witajcie Dziewczynki
u nas noc znow z pobudkami, i jesczez Szymon sie obudzil ok 6 i juz mu sie spac za bardzo nie chcailo, ale jak M do pracy wyszedl to jesczez chwilke ze mna w lozku pokimal. dla niego M w lozku jest rozrywka i przy nim nie zasnie, bo przeciez tato ma takie fajne dziurki w nosie:-D co gorsze u mojego dziecka zaczela sie lozeczkowa gimnastyka, brzuch,raczki, siadanie i tak w kolko:-(wczoraj zasypial chyba z godzine z ta gimnastyka i nad ranem bylo to samo:wściekła/y:wiem co czulyscie wczesniej, nas teraz to dopadlo:baffled:w dzien znow jest ten problem ze moj Maly to chyba harcerzem bedzie bo uwielbia stac. caly dzien by tylko stal:baffled: i zaczelo sie otwieranie szafek, wczoraj wszyskie butelki z piwa powyciagal z szafki na recykling i oczywiscie oblizywal:baffled:patologia jak nie wiem:baffled:

Zu i Flora wszytskiego najlepszego z okazji kolejnego miesiaca! Moc buziakow od Szymona:tak:

reklama
Izabelka, mój m miał ostatnio zapalenie ucha (i to dwa razy). Jak Cie nie boli, to powinno przejść. A jak nie odetka się, to możesz podejść do laryngologa, żeby wypłukał ucho. Zapalenie boli i to bardzo:-(

Pearl oby nocki sie poprawily:tak:
Izabelka dobrze ze glowa juz nie boli widze ze migreny nas sie czepily jak rzep:baffled::wściekła/y::wściekła/y: zdrowka dla malej:tak:
My dzis caly dzien na dworze Misiek spal tylko godzine rano do tej pory nic :tak:Na ogrodku u cioci byl bardzo grzeczny objadal sie galazkami,kwiatkami ,ziemia:baffled:Dobrze ze mam kuzynke ktora uwielbia male dzieci wiec mialam spokoj .Bujala go ,wozila wozkiem ja moglam spokojnie posiedziec:-) takie wypady to lubie:tak:
Teraz grzecznie sie sam bawi chyba cieszy sie ze juz w domku :tak:
Noc przewiduje do bani zawsze po takich wypadach maly zle sypia :baffled::tak:

Tak jak przewidywalam ..nocka zapowiada sie beznadziejnie Michal juz wyje 15 min i nie moze usnac..Zmeczony jak diabli a walczy ze snem strasznie.

Ostatnia edycja:
Witam wieczorkiem:happy2:
Izabelka współczuje bólu głowy:confused:
Andula oby nocka była ok:tak:
Pearl współczuje nocek:baffled:
Surv a niech sobie Florka pomyka jak chce, mi by nawet nie przyszło do głowy że dziecko może źle raczkować:dry:
Mały już śpi, mało zjadł więc obawiam sie że obudzi się głodny:sorry2:ja oglądam na wspólnej a zaraz ide jakąś kolacje zrobić:dry:a miałam nie jeść o tej porze:angry:ale kiedy mam jeść jak siedzimy na placu zabaw do 19, potem kąpiemy małego, jemu jeść i położyć:baffled:ach szlag by trafił ta dietę:wściekła/y::-D
spokojnej nocki!

Witam dziewczynki!!
Adaś juz spi więc spokojnie moge cos skrobnac. Od dwoch dziecko raczkuje pelna para ale na szczescie w takim tempie ze jeszcze mam nad nim kontrole :-)
Ponadto załatwiłam sobie staż a raczej szef oddziału wyraził zgodę tak więc od sierpnia ruszam na podboj szpitala :happy2: Już teraz mi źle że zostawię dziecko no ale kiedyś pępowinkę trzeba odciąć.
Bardzo się cieszę że udało mi się załatwić ten staż .. tylko nie wiem tak naprawdę jakie formalności mam załtwić. Kate pomożesz? Mam się zarejestrować w urzędzie pracy? Jakieś podanie do placówki gdzie będę ten staż odbywać?

Melduję się i ja:-)
Zuzu i Florka - moc obślinionych buziaków z okazji kolejnego miesiąca przesyła Antoś:-D:-D:-D

Izabelka ja też słyszałam, że zapalenie ucha boli cholernie, ale bóle głowy też mogą być od ucha:confused:
Andula ja mieszkam w pudłach od kiedy przeprowadziłam się do nowego domu:-p szafa ma być jak M wróci z emigracji czyli w październiku:szok:
ja mam pełno w gaciach jak pomyślę o jutrzejszym dniu, ale jak patrzę na naburmuszonego M (cholera wie o co:wściekła/y:) to cieszę się, że nie będę musiała na Niego całe dnie patrzeć:baffled: boję się tylko o Antka, choć wiem że nic Mu się nie stanie - jutro akurat będzie z moją Mamą - takie moje schizy:zawstydzona/y: nic lecę poczytać i siup do wyrka bo trzeba przed 6 wstać:szok:
Pabla dzisiaj jest House -ik:-D:-D:-D
miłego wieczoru:-)

Witam dziewczynki!!

Bardzo się cieszę że udało mi się załatwić ten staż .. tylko nie wiem tak naprawdę jakie formalności mam załtwić. Kate pomożesz? Mam się zarejestrować w urzędzie pracy? Jakieś podanie do placówki gdzie będę ten staż odbywać?
Gratuluję:-p
musisz być zarejestrowana w Urzędzie Pracy;-) Twój Pracodawca musi złożyć jakiś wniosek o stażystę w powyższym Urzędzie, a potem dostajesz skierowanie z Urzędu na staż i rusza machina - badania itp. mnóstwo łażenia, ale powinni Ci wszystko wyjaśnić w Urzędzie Pracy, bo może u Ciebie być nieco inaczej;-) powodzenia:-)

reklama
Młoda śpi, starszy zasypia z tatusiem a ja piję % - pierwszy raz od niepamiętnego czasu:tak::-D Faaajnie ;-)
Jutro mam urlop, bo moja mamuśka będzie pół dnia w kuchni stać i pichcić (Zofia ;-)), więc dziatwą trzeba się zająć:tak:

Kate, spokojnej nocy:tak:A jutro czekamy na relacje z pierwszego dnia!
Liwus, to super, że będziesz miała staż:tak:

Do góry