reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

Zu....sto lat, aby mama dobre amciu dawała i często:tak::tak::tak: bo z głodnym brzuszkiem ciężko wiem wiem, buziaków sto

Florka...hmmmm, życzę Ci (to muszę delikatnie jakoś ująć żebyś nie poczuła się urażona:tak:) aby noce pełne snów były i rano się dopiero kończyły:-), aby siusiu trafiało do kubeczka (wiesz to mamy takie zboczenie, zrób jej tą przyjemność:tak::tak:) i aby Pan/Pani rechabilitantka zrobił/ zrobiła opad szczeny do pasa na widok Twoich wygibasów:-):-):-):-)
Ucałowania od Iki co to z nią siedzieć będziesz (obiecałaś...tzn. mama obiecała) na karnym kocyku na zlocie:-)

reklama
beaaaa....oj mamą być to niestety też taki stres :-( ale kochana, nie martw się bo po każdej burzy słoneczko świeci i więcej tego słoneczka zdecydowanie:tak:;-), ja też myśle że nen kupsztal to jakiś przełom i teraz będzie tylko dobrze. Całuski dla naszej Księżniczki:-)
Andula.....oj fajnie tak wrócić do domku:-):-) a tam kartony, ważne że pełne a nie puste, nie??
Tosika..tak jest fotki poproszę

i już się dzisiaj zastanawiam kto będzie jutro pierwszy Pabla czy Surv??:-D:-D:-D
To pewnie zależy czy m. surv do pracy ma jutro wcześnie:-):-):-):-) no bo Florka już będzie spać:tak::tak::tak::tak: ładnie:tak::tak:

Florka, Zu wszystkiego najlepszego dużo zdrówka i słoneczka :)

Dziękujemy wszystkim za miłe słowa.
O właśnie mój głodomorek padł na zająca (to jej maskotka)hi hihi. Chwila spokoju. Wiec szybko zasiadam do pisania pracy. Wybaczcie, że jeszcze mnie nie będzie dużo, ale czas nagli. Jak już będzie po wszystkim to będzie o nas tu więcej.
Miłego dzionka dla wszystkich.

Zu, Florcia- wszystkiego najlepszego, samych slonecznych dni i usmiechu na wszych malych, slicznych buzkach.

Noc mielismy okropna, mala byla rozgrzana jak piecyk, chociaz temperatura nie przekraczala 38. Juz sie zaczelam zastanawiac czy oby termometr dobrze mierzy:confused:. Teraz juz jest dobrze, mala zaczela sie nawet sama bawic, a nie tak jak wczoraj tylko spac i ewentualnie wyc. Chyba chorobsko juz odchodzi:-).
Wczoraj kupilam nowa, duza butle Capolu (paracetamolu), no i M w nocy ja rozlal:baffled:, ach te chlopy. Chcial napoic corke syropem, ale byl tak zaspany, ze mu butelka wyleciala z rak.

Ostatnia edycja:
Beaaa..trzymam kciukasy żeby już było po:tak::tak::tak: a faceci...cóż lepiej że butelkę wypuścił niż tfu tfu tfu...dziecko np.;-) a jak dziecko sie bawić zaczyna to już dobry objaw:tak:
kurcze ale dzieciaczki mają wrażliwe żołądeczki, nie??:szok:

wszystkiego najlepszego dla Zu i Florki :-D:-D:-D
wrocilam z pracy, glowa mnie bolala ale po tabletce przeszlo ufff zrobilam sobie na szybko warzywa wietnamskie i jakos dziwnie pachna :confused: ale dobre ;-)
sluchajcie-zatkalo mi sie ucho- powinnam isc do lekarza??Andula fajnie,ze bedziesz miala z kim na spacery pomykac :tak:
milego dnia!

Beaa zdrowka dla malej

Izabelka, jak nie boli to może to od np. przeziębienia?? w przeciwnym wypadku może to być zapalenie ale to wtedy poczujesz bo ból tak jak porodowy nie do niezauważenia:szok::szok:

Beaa dobrze że małej chobsko przechodzi, a M chciał dobrze tak więc nie ma co się wściekać:tak:
Post napisałaś super życzenia dla dziewczynek:tak::-D:-D:-D
Izabelka ja nigdy nie miałam zapalenia ucha ale wszyscy mówią że to boli:baffled:więc jak nie boli to może jakieś lekkie przeziebienie cię bierze:-p
My już w domciu pół dnia w rozjeździe i załatwianiu głupich papierów:baffled::dry:
zarza jemy obiadek i idziemy papapa:-D

reklama
Dziękujemy za wszystkie życzenia! No Ika u nas kocyk jak najbardziej aktualny, bo nam publicznie pełzać ani siadać nie można, żeby innych dzieci patologicznych nawyków nie uczyć:-p:-):-)

Izabelka, tak jak dziewczyny piszą, to raczej nic poważnego, ale jakby Ci się do jutra utrzymywało to może idź dla świętego spokoju do lekarza?

Beaa, super, że z małą lepiej! no a M cóż, to tylko facet nienawykły do wstawania w nocy:-p Tylko mama potrafi o każdej porze dnia i nocy wykazywać pełną gotowość i sprawność:-)

My byśmy może spać poszły, tzn. ja ale chyba nie da rady, bo Florcia odespała, odjadła stresy i teraz szaleje po podłodze wykonując wszystkie zakazane przez rehabilitantkę akrobacje:-D A niech ma dziecko, gorzej już nie będzie, a humorku nabrała szampańskiego:-) no i gada jak najęta, opowiadajac sobie przeżycia z poranka - tak mniemam, po groźnym tonie głosu i basowym dziamdzianiu sądząc;-)

Do góry