reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

Cześć Babeczki! Wczoraj w ogóle nie wchodziłam na forum:shocked2:Razem z m wzięliśmy sobie dzień urlopu i fru do Kraka na zakupy. Nie nakupiliśmy za wiele - kilka t-shirtów, spodenki, m buty, ale miły wypadzik. Po południu wizyta u dentysty (nooo, tym razem było git:tak: znieczulenie zadziałało i nic a nic nie czułam!) Potem chłopaki pojechali na basen - my z nimi ale jako obserwatorki - jejku jak słodko wygląda taki maluch w kąpielówkach i czepku:-) A dziś już piatek i weekend (jedziemy do znajomych więc super)

Kasia ja z tych co u dentysty znieczulenia nie potrzebują ale ja dziwna jestem:-p

Haszi, znając Twoje "zamiłowanie" do depilacji, to mnie już nic nie zdziwi:-p;-):-D
Kate, naprawdę Cię podziwiam:tak: Wytrwałości i siły życzę, bo to co robisz jest piękne:tak:
Kicry, to będziemy zbiorowo trzymać kciuki za obronę. Ale ja nie mam wątpliwości jaki będzie efekt:tak::-)
Surv, ale miałaś przygodę:szok: Niezły łobuz z Twojego kocurka:-D:-D:-D Z dwójką dzieci nie jest tak źle - raczej nie da się niepostrzeżenie przewieźć drugiego pod wózkiem:-p:-D
Ale Florcia robi Ci psikusy z tym łapaniem moczu:cool2:
Tosika, zdróweczka!!! Mi poamgało na gardło płukanie wodą z solą:tak:
Andula, zdrówka dla Miśka Fiśka!!! Jak dziś?
Nea, powodzenia w zrzucaniu zbędnych kg. Wczoraj zakupiłam spodenki na fitness, bilety też mam i zostało tylko się wybrać:blink:
Beaa, Miki tez nam kiedys spadł z łóżka, ale szybko się chłopak otrząsnął;-)

czuje sie wreszcie w domu :tak:

I to mi sie podoba:tak::tak::tak:

reklama
Ostatnia:-p I tylko na chwilę, bo M wział ten urlop i jedziemy załatwiać paszport małej zaraz. Potem zakupy bo lodówka pustkami świeci, a potem mam nadzieję wypchnąć ich na conajmniej 3 godzinny spacer:-)

Andula, jak Misiek? Mam nadzieję, że już lepiej?

Renia, zdrówka dla domowników! niech sie szybko kurują, skoro wakacje macie tuż tuż:tak: A mój M wymyślił, że w pierwszy weekend lipca pojedziemy do Gdyni na zlot żaglowców:szok: Tak że czekają nas 2 mega wyprawy weekend po weekendzie - mam nadzieję, że Młoda wytrzyma:-p

Z odchudzaniem to ja jednak poczekam do końca karmienia, bo pani w aptece mi powiedziała, że nawet błonnika nie mogę bo dziecku substancje odżywcze zabiera....no i popatrzę, tkórej z Was odchudzanie poszło najlepiej i zerżnę metodę:-D:-D

Zmykam Florkę odpicować do zdjęcia. Miłego dnia!

Witamy się i my:-)Już jesteśmy po spacerku trochę przymusowym, bo załatwialiśmy zaświadczenie z UC do ślubu:tak:ledwie doszłam bo jakaś słaba na tej diecie jestem, ale będę twarda i nie dam się, bo są efekty przez 4 dni 1,5 kg mniej:-)pogoda w końcu piękna słoneczko świeci i tak przyjemnie jest:happy2:jedziemy dziś do Księdza protokół spisywać:szok:miłego dzionka życzymy:tak:

Kasiu do Krakowa z checia bym sie wybrala :tak:byam raz jako 9-latka :tak:Dobrze ze u dentysty poszlo bezbolesnie :tak:
Surv oby Florcia dala sobie fote strzelic Mis do spania jest straszny a u foografa spal jak niedzwiedz i za chiny ludowe nie dalo sie go obudzic;-):tak:
Nea dobrze ze sa efekty diety tylko nie przesadzaj abys miala sily na swoim weselu tanczyc;-)
Noc do bani goraczka znowu ,ale rano jakby wszysto przeszlo :tak:Teraz czekam na kropeczki bo jesli beda to znaczy ze trzydniowka :tak:Zobaczymy .
Pogoda sliczna chyba pojedziemy malego Jozka wytarmosic:tak:Tylko boje sie aby Mis nie zarazal musze go poobserwowac

Dziewczyny milego dnia jakos dziwnie bo w Pl mniej czasu mam na BB:-:)zawstydzona/y:ale to tylko chwilowe zaniedbanie obiecuje poprawe:-)
Surv przygoda z kotem nadaje sie do skeczu kabaretowego;-)

witam się:-) ja dziś środkowa na liscie:rofl2:
Pabla no to zaczynamy:-p co ile zwiększamy brzuszki?? I pamiętaj codziennie bedę sie pytała, czy Ty już po?:-D:-D:-D:-D
Kasiu to fajny miałaś wczorajszy dzionek:tak: i prosimy o fotki zakupowe;-)
Andula wybaczamy:-p po prostu musisz się przestawić na system polski;-):-D
Surv ja tez poczekam z odchudzaniem jak przestanę karmić:tak: ale brzuszki zaczynam już robić:-p
a wczoraj sie wkurzyłam:dry: pisalam Wam ostatnio, ze taka jestem dumna bo waga pokazała 63,4:szok: a wczoraj pokazała 67:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: (czyli stan poprzedni niezmienny:angry:) czyli wniosek jest że wagę szlag trafił:dry:
Nea kochana, a co byś na zdrowiu nie podupadła:no:

a ja zaraz lecę na kontrolę do dr, która zdecyduje, czy stan gardła na tyle się poprawił i nie będzie trzeba antybiotykiem mnie faszerować:tak:

ja sie przelotem witam!
U nas zamieszanie z pakowaniem i sprzedawaniem reszty dobytku,więc trochę czasu brak na BB.
Zaraz ludzie przyjeżdżają po meble,więc lecę szafę oprózniać i resztę gratów do porządku doprowadzić.
Oj burdel nieziemski i mały między tym wszystkim łazi i stęka,trzeba pilnować,żeby o coś nie zachaczył,kurde i w takich chwilach co ja bym dała,żeby grzecznie na kocyku siedział.
Do tego ostatnie dwie nocki masakra normalnie,Maciek budził sie co pół godz:baffled: nie wiem o co chodzi,wczoraj był cały mokry,to dzisiaj spał w samym body z długim rekawem,no i dostał katar.:wściekła/y:
Dobra spadam,bo sie nie wyrobimy.Zajrzę później jak się uda.
Miłego dnia!

Tosika - jeszcze nie ćwiczyłam, czekam aż M pójdzie do pracy, bo on sportowiec więc zaraz będzie mnie pouczał co i jak:sorry2:
Surv - no to niezłe wypady Wam się szykują:-)
Kasia - fajnie, że jakieś zakupy zrobiliście, ja też muszę coś sobie pokupować...
Andula - mam nadzieję że kropeczki się pokażą, będziesz miała 3 dniówkę z głowy.
Nea - powodzenia z dietą, oby podziałała. Ja na wagę w ogóle nie wchodzę, w mojej diecie i ćwiczeniach chodzi mi przede wszystkim o to, żeby wejść w szczuplejsze ciuchy i żeby wygląd brzucha i ud się poprawił. Na wagę ostatni raz wchodziłam miesiąc po urodzeniu młodej.

Witamy się i my
Surv – ale się uśmiałam:-D
Tosika – mi też woda z solą pomaga na gardło :tak:

Widzę żu tu grupowe odchudzanie to ja z drugiej strony – może któraś wie jak przybrac z 4 kg – to taki mój odwieczny problem

U nas nocki od dłuższego czasu wyglądają tak samo tzn ok. 20 najpóźniej 21 Mała śpi ok. 5,6 mleko i o 7.30 - 8 wstajemy :tak: czasem w nocy się przebudzi ale wystarczy pogłaskac dac smoczek i spi dalej

Zaraz wychodzimy na spacerek bo u nas dziś słoneczko i 25 st :-)
Miłego dnia

A ja sie z grupuy odchudzających wypisuję. Postanowiłam że narazie nie będę się odchudzać:-):-):-):-):-) a niech tam...
Florka....ale masz przezycia...fotograf...wow,,,
Surv......tp brzmi jak jakiś kosmos. Ty z dzieckiem i kotem w centrum miasta:szok::szok::szok::szok:...ciekawe jak mąż zareagował jak do niego zadzwoniłaś:-):-):-)
NO i wiesz...mam nadzieję że kolejne dziecko znaczy sie Łucjan nie będzie aż takim indywidualistą jak Twój kot:szok::szok::szok::szok::szok:

Madzia....ostatnie pakowanie?? Ty jutro lecisz???

Kurcze idę zapodać dźemkę bo mnie ścina normalnie i miałam jeszcze popisać ale oczka sie zamykają:szok:

reklama
Czesc dziewczyny.
My tak pozno bo sobie spalysmy najpierw do 8.30, a pozniej do 11:-)Potem sniadanko. Zrobilam troche brzuszkow a teraz chwile na BB i na spacerek:tak: mam dzis ambitny plan zeby isc na silownie i zobacze jak mi wyjdzie.

Andula oby to byla trzydniowka.Wiadomo w Polsce masz wiecej znajomych to tu na kawke to tam i dzien zleci:-D
Tosika,Pabla trzymam kciuki za Wasze brzyszki:tak:
Survi zazdroszcze takich weekendowych wypadow (szczegolnie zlotu czarownic;-))
Kasia Wy tez fajny wypadzik mieliscie. Gratulacje przezycia dentysty:-)
Nea powodzenia z dieta. Ja tez ja robilam ale mi nie przypadla do gustu.
Tosika oby antybiotyk nie byl potrzebny:tak:
Pabla ja tez zawsze cwicze ja mojego m nie ma w domu, bo sie wymadrza a sam nie cwiczy.A jamu by nie zaszkodzilo kilka brzuszkow:tak:
Survi trzymam kciuki zeby zdjecie wyszlo:tak:

Do góry