no i pani dr powiedziała, ze mam jakąś wirusówkę i przepisała mi bioparox:-( aczkolwiek dwa razy już wdechnęlam sobie i powiem Wam, ze jakoś lepiej mi sie ślinę przełyka
Pabla rewelacyjna wiadomość!!!!
Surv ja też raz całowałam ziemię ale nie polską
nigdy nie zapomnę tego lotu
lecieliśmy liniami brazylijskimi, jakimś totalnym gruchotem z Argentyny do Brazyli, na początku coś mi kapało z sufitu
a później koleżanka (która siedziala blisko silnika) zwrócila uwagę na maly szczegól- silnik przestał działać
niby to 1,5 h lotu ale sądzę, ze po tym, pod moją farbowaną łepetynką mam już cały tabun siwych wlosow;-)
acha podobno jutro u Was ma być najcieplej;-)
Pearl napewno wszystko będzie oki
nie przejmuj się kochana
Madzia współczuję i podziwiam
tward a kobitka jesteś i dasz sobie radę ze wszystkim
jeszcze parę dni i będziesz na polskiej ziemmi:-)
Kaja a gdzie jedziecie??
Kasia to dzisiaj masz wieczór dla siebie?? ;-)
a my mieliśmy jechac jutro na imprezę do ośrodka wypoczynkwego - do tej nieskazitelne, idealnej, cudownej, niepowtarzalnej koleżanki
z okazji 45 urodzin jej M. I w sumie cieszę się, że jesteśmy chorzy
bo w sumie pojechalibyśmy tylko dla Kornela (bo syn tej idealnej jest przyjacielem mojego bąbla) i tak sobie pomyślałam, ze tylko bym miała zrąbany weekend, bo potańczyć za bardzo byśmy nie mogli z malutkim dzieckiem (bo niby jak je zostawic same w hotelu
oczywiscie ta moja koleżanka stwierdziła, ze Tosią może zająć się jej 5letnia coreczka
) oprócz tego co za przyjemność sluchac przez cały wieczór jaka to jej rodzina jest cudowna, ona ma cudowną figurę, żadnego brzucha (w sumie to teraz nie ma, bo jak codziennie myka na fitness i kręci na hulahopie aż ma siniaki
) oczywiście w jej mniemaniu tego brzucha nie miała całe życie (tiiaaa
) ale jak to mój M powiedział, że ja ze swoim brzuszkiem jestem po stokroć seksowniejsza niż ona bez brzucha, ale z krzywymi nogami duuuużą d***
sorry że tyle naskrobalam ale musialam się wyżalić i dać upust swojej negatywnej energii
Wiecie co, ja nienawidzę takich zadufanych , wpatrzonych w siebie ludzi
no i najgorsze jest to, że muszę się znią znajomić (ona uważa to za dobre koleżenstwo
) ze względu na mojego Kornela:-(