reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

Juz chyba wiecej nie wezme mojego malego dzika na zadne przedstawienie, po godzinie mialam juz dosc. Dziecko-diabelek.

Powracajacym jutro do pracy zycze duzo energii, zawsze to ciezko po takich dlugich weekendach.

Mamabim- gratuluje zadowolenia z pracy, skoro czas szybko mija to znaczy, ze jest git.
Post- teraz marze o twoim ciescie ze sliwkami.
Mondzi- gratuluje 11 rocznicy, moj M zazwyczaj nie pamieta daty kiedy sie poznalizmy wiec juz sie przyzwyczailam i sama sie z niczym nie wysilam.
Pabla- fajne mieszkanko maja znajomi, a jak z ogodkiem to juz bajer.
Kicrym- szalejesz z tymi rolkami:tak:

reklama
Dobry wieczor:tak:
Dziewczyny na kawalek ciasta to ja sie niegrzecznie wpraszam;-)
MamaBiN wszystkiego naj naj naj dla Bartusia :tak:Dobrze ze w pracy sie odnalazlas i wszystko idzie po Twojej mysli:tak:
Mondzi wszytskiego najlepszego z okazji imienin:tak:
Madziu widze ze weekend bardzo zajety u nas niedlugo tez zaczna sie pozegnania..
Beaa bylismy w brighton:tak:
Pabla super ze wyniki lepsze :tak:
Kate super ze M skonczyl domek:tak:
Ja zmeczona po wycieczce bylo bardzo milonawet Misieknie swirowal tylko byl grzeczny bardzo mu sie podobalo wesole miasteczkoi ciagle mowil ooooo oooo;-):-DTeraz M go usypia a ja mamchilke na nadrobienie forumowych zaleglosci:tak:

dobra dziewczynki doslownie przelecialam co u was :confused::sorry2:
spoznione od serca zyczonka dla Bartka :tak::tak::tak: imprezki na dworze sa fajne i nie ma burdeliku w domku ;-)
witam Wiktorie ;-);-);-)
Pearl ale odjazd z tym aerobikiem, tez bym chciala :tak: i cie na zywo zobaczyc jak sie meczysz :-p:-p:-p bo ja w zyciu bym rady nie dala,ale Ty ;-):-):-):-) superrr

cisto tez mi zapachnialo; wciagnelam dzisiaj sporo; od jutra nowa dieta Dorki MŻ :-p:-p
zmykam,bo mam sporo do zrobienia na jutro, niestety
buziaczki

Witam!
U nas tez było dziś grillowo (znów:-p) i wreszcie pogoda piękna - ciepełko, słoneczko, bezwietrznie. Dzieciaki wybiegane, umorusane na maksa, więc super.
Jutro nie idę do pracy, tzn. idę ale mam ... szkolenie. Spoko, nie zapomnę:-p

Batusiu, sto lat!!! (u nas urodzinowe imprezki tez na działce - wygoda:tak:)
Mamabin, widzę, że jesteś zadowolona z pracy - super!
Kate, Post, ale zrobiłyście mi smaka, a w lodówce światło:baffled:
Mondzi, wszystkiego dobrego z okazji imienin:tak:

I nie wiem co miałam jeszcze napisać, bo nie pozaznaczałam sobie "+":sorry2:

Witajcie wpadam się tylko przywitać,bo jestem wykończona.Chyba się za bardzo dotleniłam przez te 3 dni:-) Jutro coś napiszę.Pozdrawiam laseczki i dobrej nocki życzę

Zainab diabelek nie wierze ;-):tak:Misiek 45 min usypial jednak to prawda ze zmeczone dziecko gozej spi ...:tak:

I ja was witam!
Dziewczyny tych wypieków to ja wam zazdroszczę bo ja ciasto piekłam tylko dwa razy pierwszy i ostatni,he he.
Bartusiu sto lat.
Werci ząbka też gratuluję.
Andula super musiało być.
Wiktoria witam i powiem,że też jestem tu świeżakiem ale już mnie wciągnęło na maksa.
Beaa współczuję,że mała pokazała na co ją stać.
U nas zapowiadało się nudno a tu w sobotę cały dom gości,do północy ale ja to lubię zwłaszcza jak wpadają ze swoim prowiantem.A dzisiaj,cud miód urwaliśmy się na mazury do znajomych,babcia posiedziała z dziewczynami ,a my myk na motor i fiuu jak za starych czasów.Spokojnej nocki życzę!

Witam:-)znowu pierwsi na BB (nie piszę na nogach bo przeciez przy dzieciach się nie spi:-p:-D)
Kuba zrobił pobudkę o 6:sorry2:w sumie jedna pobudka w nocy ale mnie te ranne godziny wykńczą:-p łaził po łóżeczku ale myślałam że kupe chce to wylazłam po nocnik a tu echo:baffled:cwaniak mały:-p
Beaa myślę że Zainab i tak długo wytrzymała:tak:
MamaBiN wszystkiego najleoszego dla Bartusia, i super że praca ta ci się podoba:tak:
Wszystkiem grillującym zazdroszczę ale ja na diecie:tak: (tej co dorka:-Didentyko:tak::-D)

reklama
Witamy się i my po weekendzie:-) W końcu odpoczęliśmy jak trzeba za wszystkie czasy:tak: Byliśmy u wujostwa M, w miejscowości, z której pochodzi i fantastycznie wypoczęliśmy. Mała pokochała wujka od pierwszego wejrzenia z wzajemnością, wisiała mu na rękach całe trzy dni, a uśmiech nie schodził jej z buzi:-D Zaliczyliśmy szereg okolicznych atrakcji, a nawet dokonaliśmy udanego nielegalnego przerzutu dziecka za granicę do Niemiec:-p Na powrocie musieliśmy do teściów na moment zajechać, bo inaczej by M żyć nie dali, ale na szczęście na tyle się wyluzowałam u cioci, że nawet jęczenie teściowej, że ona mnie tak bardzo kocha, więc dlaczego ja jej nienawidzę jakoś po mnie spłynęło bez większego wku****nia:-p
A dziś tak strasznie mi się nic nie chce...... a bajzel powyjazdowy ogarnać trzeba:baffled: No nic najpierw kawa i BB, potem sprzątanie:-) Miłego dnia!

Do góry