reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Juz chyba wiecej nie wezme mojego malego dzika na zadne przedstawienie, po godzinie mialam juz dosc. Dziecko-diabelek.

Powracajacym jutro do pracy zycze duzo energii, zawsze to ciezko po takich dlugich weekendach.

Mamabim- gratuluje zadowolenia z pracy, skoro czas szybko mija to znaczy, ze jest git.
Post- teraz marze o twoim ciescie ze sliwkami.
Mondzi- gratuluje 11 rocznicy, moj M zazwyczaj nie pamieta daty kiedy sie poznalizmy wiec juz sie przyzwyczailam i sama sie z niczym nie wysilam.
Pabla- fajne mieszkanko maja znajomi, a jak z ogodkiem to juz bajer.
Kicrym- szalejesz z tymi rolkami:tak:

reklama
Dobry wieczor:tak:
Dziewczyny na kawalek ciasta to ja sie niegrzecznie wpraszam;-)
MamaBiN wszystkiego naj naj naj dla Bartusia :tak:Dobrze ze w pracy sie odnalazlas i wszystko idzie po Twojej mysli:tak:
Mondzi wszytskiego najlepszego z okazji imienin:tak:
Madziu widze ze weekend bardzo zajety u nas niedlugo tez zaczna sie pozegnania..
Beaa bylismy w brighton:tak:
Pabla super ze wyniki lepsze :tak:
Kate super ze M skonczyl domek:tak:
Ja zmeczona po wycieczce bylo bardzo milonawet Misieknie swirowal tylko byl grzeczny bardzo mu sie podobalo wesole miasteczkoi ciagle mowil ooooo oooo;-):-DTeraz M go usypia a ja mamchilke na nadrobienie forumowych zaleglosci:tak:

dobra dziewczynki doslownie przelecialam co u was :confused::sorry2:
spoznione od serca zyczonka dla Bartka :tak::tak::tak: imprezki na dworze sa fajne i nie ma burdeliku w domku ;-)
witam Wiktorie ;-);-);-)
Pearl ale odjazd z tym aerobikiem, tez bym chciala :tak: i cie na zywo zobaczyc jak sie meczysz :-p:-p:-p bo ja w zyciu bym rady nie dala,ale Ty ;-):-):-):-) superrr

cisto tez mi zapachnialo; wciagnelam dzisiaj sporo; od jutra nowa dieta Dorki MŻ :-p:-p
zmykam,bo mam sporo do zrobienia na jutro, niestety
buziaczki

Witam!
U nas tez było dziś grillowo (znów:-p) i wreszcie pogoda piękna - ciepełko, słoneczko, bezwietrznie. Dzieciaki wybiegane, umorusane na maksa, więc super.
Jutro nie idę do pracy, tzn. idę ale mam ... szkolenie. Spoko, nie zapomnę:-p

Batusiu, sto lat!!! (u nas urodzinowe imprezki tez na działce - wygoda:tak:)
Mamabin, widzę, że jesteś zadowolona z pracy - super!
Kate, Post, ale zrobiłyście mi smaka, a w lodówce światło:baffled:
Mondzi, wszystkiego dobrego z okazji imienin:tak:

I nie wiem co miałam jeszcze napisać, bo nie pozaznaczałam sobie "+":sorry2:

Witajcie wpadam się tylko przywitać,bo jestem wykończona.Chyba się za bardzo dotleniłam przez te 3 dni:-) Jutro coś napiszę.Pozdrawiam laseczki i dobrej nocki życzę

Zainab diabelek nie wierze ;-):tak:Misiek 45 min usypial jednak to prawda ze zmeczone dziecko gozej spi ...:tak:

I ja was witam!
Dziewczyny tych wypieków to ja wam zazdroszczę bo ja ciasto piekłam tylko dwa razy pierwszy i ostatni,he he.
Bartusiu sto lat.
Werci ząbka też gratuluję.
Andula super musiało być.
Wiktoria witam i powiem,że też jestem tu świeżakiem ale już mnie wciągnęło na maksa.
Beaa współczuję,że mała pokazała na co ją stać.
U nas zapowiadało się nudno a tu w sobotę cały dom gości,do północy ale ja to lubię zwłaszcza jak wpadają ze swoim prowiantem.A dzisiaj,cud miód urwaliśmy się na mazury do znajomych,babcia posiedziała z dziewczynami ,a my myk na motor i fiuu jak za starych czasów.Spokojnej nocki życzę!

Witam:-)znowu pierwsi na BB (nie piszę na nogach bo przeciez przy dzieciach się nie spi:-p:-D)
Kuba zrobił pobudkę o 6:sorry2:w sumie jedna pobudka w nocy ale mnie te ranne godziny wykńczą:-p łaził po łóżeczku ale myślałam że kupe chce to wylazłam po nocnik a tu echo:baffled:cwaniak mały:-p
Beaa myślę że Zainab i tak długo wytrzymała:tak:
MamaBiN wszystkiego najleoszego dla Bartusia, i super że praca ta ci się podoba:tak:
Wszystkiem grillującym zazdroszczę ale ja na diecie:tak: (tej co dorka:-Didentyko:tak::-D)

reklama
Witamy się i my po weekendzie:-) W końcu odpoczęliśmy jak trzeba za wszystkie czasy:tak: Byliśmy u wujostwa M, w miejscowości, z której pochodzi i fantastycznie wypoczęliśmy. Mała pokochała wujka od pierwszego wejrzenia z wzajemnością, wisiała mu na rękach całe trzy dni, a uśmiech nie schodził jej z buzi:-D Zaliczyliśmy szereg okolicznych atrakcji, a nawet dokonaliśmy udanego nielegalnego przerzutu dziecka za granicę do Niemiec:-p Na powrocie musieliśmy do teściów na moment zajechać, bo inaczej by M żyć nie dali, ale na szczęście na tyle się wyluzowałam u cioci, że nawet jęczenie teściowej, że ona mnie tak bardzo kocha, więc dlaczego ja jej nienawidzę jakoś po mnie spłynęło bez większego wku****nia:-p
A dziś tak strasznie mi się nic nie chce...... a bajzel powyjazdowy ogarnać trzeba:baffled: No nic najpierw kawa i BB, potem sprzątanie:-) Miłego dnia!

Do góry