reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

reklama
Ale już masz 50% szansy że będzie chłopiec :-):-D:-D:-)

Wymienię swoje 50% szansy na chłopca, na 50% szansy na dziewczynkę :-D Fajnie, że u Was na USG wszystko ok - jak tak czytam kolejne posty, to wychodzi, że poza mimo wszystko drobnymi kłopotami, wszystkie jak jeden mąż jesteśmy zdrowymi mamami zdrowych lipcowych dzieciaczków :)

Dziewczyny, ale sie rozpisałyście dziś !!! ja dopiero wróciłam z pracy i wcinam pierożki od teściowej plus dużo,dużo ketchupu :-):-) Mnie po 2 miesiącach koszmaru z wymiotami wszelkie dolegliwości przeszły i z wyjątkiem powiekszającego się powoli brzuszka innych objawów brak. Apetyt normalny ,nie za duży nie za mały, żadnych zachcianek specjalnych ani humorków :-)) ogólnie jest ok i to mnie cieszy..

Rozpisałyście się zdrowo to fakt. Ja się próbuję doczytać na wszystkich wątkach :) a mała mnie kopie :) ale fajne uczuczie. Po 2 tygodniach wiercenia wczoraj dostałam pierwszego kopniaka. superowskie uczucie:tak:

Ahaa, Survivor szanse niby są wyrównane, ale ginek nie dopatrzył się siusiaczka, i stwierdził że albo jeszcze nie wszystko zeszło tam gdzie powinno, albo mam drugą dziewuszkę, być może coś wyjaśni się za miesiąc.;-):tak::-DNajważniejsze że maluszek zdrowy.

reklama
Do góry