reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

reklama
Juhu..zwycięstwo!!! wracam do świata żywych :-) krwiak się wchłonął, pozostała jednak blizna-bo był duży i szyjkę mam trochę skróconą, ale nie muszę już leżeć cały czas, w końcy świat zobaczę;-)

No to super! A nie mówiłyśmy, że będzie dobrze?:) I zazdroszczę powrotu do świata, ja ledwie 5 dni siedzę w domu i już zaczynam chodzić po ścianach:/ Jak desperacja sięgnie zenitu, pójdę do sklepu na dół choćby boso :p

Dzięki dziewuszki:-) nawet nie wiecie ile radości sprawiły mi dziś zakupy, nawet spodnie ciążowe już kupiłam więc teraz można chodzić na spacerki :-) a jeszcze piękna pogoda to korzystałam,tylko teraz zakwasy mam na nogach ;-) ufff
Alicja witaj! a teraz to musi być tylko lepiej!!!! i ja w to wierze!!!

AHaa super że wszystko już w porządku,na pewno już jesteś spokojniejsza.
Alicja witamy na forum,fajnie że ktoś jest z "mojego" miasta,masz już wybrany szpital w którym będziesz rodzić?Pozdrawiam
d4de37b931.png

Witaj Alicjo!!!Wszystkie musimy sie trzymać.
Dziewczyn y to nie zależy od tego czy to 19 czy 26 tydzień mojej znajomej lekarz już w 17 tyg. powiedział ze to bedzie chłopczyk i tak dalej jest:)
Ja skonczyłam 20 tydzień i najpierw bobo moj lezal poprzecznie co uniemozliwia rozpoznanjie plci a teraz leży miednicowo co także utrudnia ogladanie co jest pomiedzy nozkami. Wiem że to badanie w ktorym wyklucza sie wady robi sie od 20 tyg. najlepiej ja ide za tydzień znowu schiz:)

Oj, jestem spokojniejsza, bo czasami to różne myśli po głowie chodziły :-) jak bym czuła już mocne i częste ruchy dzidzi to na pewno troche to by uspokajało! ale te nasze bobasy nas trzymają w niepewności, jak by się ujawniły to można by było wyprawkę konkretną kompletować....a ja i tak mam przeczucie na chlopaka, hi hi

Hej dziewczyny!!! Ja wczoraj miałam wizytę u ginki, taką kontrolną, badania ok, wszystko ogólnie ok, tak więc się cieszę. Usg będę mieć 3 marca, już się nie mogę doczekać czy pokaże nam dzidzia czy jest dziewuszką czy chłopcem!!!! Ja jakoś nie mam przeczuć...
U mnie rozstępów brak, jakichś zmian skórnych równiez. Smaruję brzuszek, uda i piersi Ziajką dla mam, podobno jest ok.

reklama
Ahaa super, że wszystko już ok. Nie dziewie się, że się ceszysz, bo ja leżałam z kwiakiem w domu na L$ od listopada do 14 stcznia i myślałam, że jajko zniose.

Alicja witaj wśród nas.

Pabla super, że wszystko ok, człwoiek po takich wiadomościach odrazu spokojniejszy jest.

Ja wczoraj byłam na wzycie u gna i tez wszystko ok. 28 lutego mam USG i gnek powedział, że postarmy sie podejrzeć maluszka jakiej jest płci - mam nadzieje, że zrobi dzdzia mamie prezencik i ladnie się pokarze.

Ja jak narazie używam kremu ujędrniajacego Nivea Q10, ale chyba pomysle już o kremie typowo na rozstępy. W poprzedniej ciąży używałam Gerbera i byłam bardzo z niego zadowolona - nawet jeden rozstęp mi się na brzuszku nie zrobił i chyba tym razem tez ten kupie.

Do góry