reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2008

reklama
Roni21- zycze Twojemu synkowi szybkiego powrotu do zdrowia!

Wszystkim Dziewczynom zadowolenia z kopniaczkow a tym co czekaja cierpliwosci:-)

A ogolnie to ciesze sie, ze wszystkie babelki w naszych brzuszkach sa zdrowe:tak:
Oby tak dalej!!!

Roni szybkiego powrotu do zdrowia dla synka!!! ja mojemu aplikuje syrop za pomoca takiej strzykawki bez koncowki- sa one przy antybiotykach; maly wie,ze to syrop i ladnie pije; a potem dostaje nagrode, np. misia żelka czy cos :)

Hej, dziewczyny za pierwsze ruchy uznajecie takie wyczuwalne przez brzuch, czy od środka?

Dziewczyny, mój brzusio w końcu zaczął być trochę widoczny, tzn. przechodzę już chyba z etapu wyglądu jak po dużym posiłku do takiego bardziej ciążowego. W sukienkach brzusio już jest taki sympatyczny, w spodniach jeszcze nie bardzo, ale muszę powoli rozglądać się za spodniami ciążowymi, bo te normalne powolutku robią się przyciasne. Ja jutro mam wizytę w ginki, taką kontrolną, bez usg, na usg jestem zapisana na 29 lutego, mam nadzieję, że pokaże co ma między nogami. Mężowi dzisiaj snił się mój poród, powiedział, że rodziłam 2,5 h ( żeby tak własnie było:-):-) ) i że urodzi się chłopak. Przyjął ten sen na pewnik, gdyż również śniło mu się że Barcelona zremisuje z Sevillą 1:1, no i dziś rano sprawdził i tak było :-D:-D:-D Tak więc będzie synek...:-);-)

Justine: No chyba cały czas mowa o tych od środka, bo chyba żadna z nas nie oczekuje solidnych, widocznych z zewnątrz kopniaków gołym okiem :) U mnei chyba nadal nic, natomiast dziś rano z niejakim zdumieniem i zafascynowaniem oglądałam własny brzuch, który przy oddychaniu śmiesznie faluje we wszystkie strony - prawie jakby tsunami szło:D chyba znowu mu się w obwodzie przybyło lekko, mam nadzieję, ze to nei tłuszcz, bo moje Młode w życiu się przez taką warstwę tłuszczu nie przekopie :)

hejka u nas lepiej :happy: strasznie sie ciesze
ja tez podaje syropy przez strzykawke (od nurofenu) ale on wie co tam jest i ze to niedobre
a jeszcze tak znowu bardzo nie rozumie ze to dla jego dobra
choc wczoraj nie plakal juz i dal sobie nawet katarek sciagnac :tak: jestem dumna ;-)

U mnie pierwsze ruchy poczul maz "przez reke" jak trzymal mi na brzuszku :eek: tych od srodka jest jak kot naplakal :baffled: jeden gora dwa dziennie...

mi od wczoraj strasznie brzuszysko wywalilo ;-) a co gorsza odrazu z rozstepami (chociaz smaruje) wkurzylam sie strasznie hehe z synkiem rozstepy pojawily sie dopiero w ostatnim tyg ciazy, a teraz mega wielkie siewe rozstepiska :confused2:

zapytam przy okazji tutaj
ja nigdy nie maialam problemow z cera, a teraz mam cos w rodzajau kaszki na calej buzi, macie na to jakas rade?
plis pomocy ;-)

pabla, no to nizly prorok hehe
ja nie mam jakis snow z tym zwiazanych :baffled:

jeszcze raz dzieki za zyczonka dla Jasia :tak: super ze jestescie :-D

Roni, ja nie mam kaszki, za to jestem wypryszczona tak jak w pierwszej ciąży. A rozstępów na brzuchu też się obawiam - co stosujesz do smarowania?

reklama
Hej dziewczyny
nie miałam kiedy napisać po USG w piątek bo pojechaliśmy do teściów na weekend.
Naczekaliśmy się w piątek na USG że ho ho. było opóźnienie i zamiast o 17.tej weszliśmy o 18.15.
Ale za to widok zrekompensował nam czekanie.
MAMY DZIEWCZYNĘ:tak::tak::tak::tak:
Wiem, chciałam chłopca no ale dziewczyna też super. Zwłaszcza że wszystko jest ok. Młoda tak fajnie się ruszała, głaskała po główce, wyginała. Dostaliśmy od lekarza w prezencie zdjęcia 3D oraz filmik 4D. co więcej została już modelką bo zdjęcia były tak dobre że lekarz zachował sobie do potrzeb pracy.
Pytałam 3 razy czy napewno to dziewczyna, lekarz nie miał żadnych wątpliwości.
Dzis już nie zdąże bo mam gości ale jutro wkleję zdjęcia naszej pasożytówki :-):-)
Pozdrawiam i pędzę do gości :) jutro was poczytam dokładnie:tak:

Do góry