kociata
Mamy lipcowe'08
Kamu, gratuluje chlopczyka! Kiwaczka - tak trzymac! Pabla, nie daj sie! Natalia S, witam cie wsrod nas. Izabelka, mam nadzieje, ze z maluszkiem juz dobrze, co tam mu sie zrobilo? Ewa - to wysle ci linka, moze tak bedzie latwiej. Na tej stronie jest wlasciwie to samo, co w mailu, po polsku i po angielsku. Slyszalam, ze licza na zniesienie tych wiz w tym roku. Fajnie by bylo, mama moglaby przyjechac bez zalatwiania tych wszystkich formalnosci...
Mamusie z pociechami, powiedzcie jak to u was z podnoszeniem babelkow na rece, czy ograniczylyscie cos, bo ja sie ostatnio zastanawialam, ze moj maluch wazy juz 12 kilo i staramy sie wchodzic po schodkach tak, ze ja go trzymam tylko za raczki przed soba i jakos wlazi, ale znosic go musze i zaczyna byc to troche meczace (czyt. zasapana i z uczuciem ciezkosci w podbrzuszu docieram na dol). Kurcze, myslalam o tym czy to moze spowodowac otwarcie szyki. Co wy na to?
Mamusie z pociechami, powiedzcie jak to u was z podnoszeniem babelkow na rece, czy ograniczylyscie cos, bo ja sie ostatnio zastanawialam, ze moj maluch wazy juz 12 kilo i staramy sie wchodzic po schodkach tak, ze ja go trzymam tylko za raczki przed soba i jakos wlazi, ale znosic go musze i zaczyna byc to troche meczace (czyt. zasapana i z uczuciem ciezkosci w podbrzuszu docieram na dol). Kurcze, myslalam o tym czy to moze spowodowac otwarcie szyki. Co wy na to?