reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcówki w kuchni

reklama
Kochane, mam zapotrzebowanie na sałatki! tanie i pyszne ;D moje dziecko ma ostatnio fioła na tym punkcie więc ładnie proszę, o jakieś przepisy :zawstydzona/y:

Z pora dzisiaj wciągnął całą michę :szok: wczoraj jadł jarzynową na potęgę a w sobotę mieliśmy gyrosa (prawie identyczna do kebebowej Aniołka ;D)

Pyśka, oto ulubiona moja męża:

1 świeży por
2 jajka ugotowane na twardo
tarty żółty ser (wg zapotrzebowania, ja ostatnio nie miałam, to nie dałam ;))
majonez
sól, pieprz do smaku

pora opłukać, kroimy cienko. jajka kroimy w kostkę. wszystko do michy, wymieszać, doprawić do smaku. męż woli z dużą ilością majonezu, ja wolę ciut więcej soli. iii - koniec ;-) jest pyyyszna i zdrowa. czasem dodaje seler krojony, taki ze słoiczka, co kto woli :-)

Kasia moja ciocia robi identyczną, tylko dodaje do tego jeszcze groszek i ogórek konserwowy ;D młody twierdzi, że pyyyyyyycha

Mama pytanie do zapiekanki z kapusty. Robił ktoś ją teraz, kiedy nie ma młodej kapusty?? Czy warto użyc obecnie dostępnej?? Jak tak to jutro zrobię:-)

reklama
Do góry