stillgrey213
Fanka BB :)
Ja uzywam bio oil. W poprzedniej ciazy przytylam 30kg i ani jednego nowego rozstepu.pytanie z innej beczki - jaki krem stosujecie / macie zamiar stosować na rozstępy ?jakieś polecanki ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja uzywam bio oil. W poprzedniej ciazy przytylam 30kg i ani jednego nowego rozstepu.pytanie z innej beczki - jaki krem stosujecie / macie zamiar stosować na rozstępy ?jakieś polecanki ?
Spoko, nic w naturze nie ginie. U mnie +2kg dzisiajMoja waga dziś oszalała, minus 2 kg. A jem normalnie, za dwoje a nawet za 3 ... Nie wymiotuje nie mam mdłości. I już znowu zaczynam się martwić masakra...
Minie. Też miałam tak.na samym początku. Ciężkość. Jadłam jakby z pamięci bo musiałamZostanę tutaj z Wami wątku nie chce prowadzić, a może urodzę w lipcu
Jestem spokojniejsza, bo lekarka zleciła mi zrobienie bety. Co prawda po 24h, a nie 48h i przyrost po 24h jest aż 178%. Powiedziała, że super wynik. W przyszłym tygodniu wizyta prywatna i na NFZ. Widziałam, że pisałyście, że niektóre z Was będą chodzić prywatnie i na NFZ. Też tak planuję, tylko tak mi głupio że tu i tu. Da się tak bez informowania?
Ja jednak mam objawy. To co brałam za brak objawu, to jednak objaw. Jestem cały czas pełna i nie mam kompletnie ochoty na jedzenie. Jak myślę o słodyczach, to aż coś mi się robi. Wciskam w siebie jedzenie. Przed zajściem w ciążę jadłam regularnie 4 posiłki, a teraz też chciałabym się tego trzymać, ale jest ciężko.