Anka:)
Fanka BB :)
TakDziewczyny też macie tak że jesteście głodne ale wam nie dobrze i tak "ciężko na żoładku" ? Powiedzcie ze to przyjedzie..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
TakDziewczyny też macie tak że jesteście głodne ale wam nie dobrze i tak "ciężko na żoładku" ? Powiedzcie ze to przyjedzie..
Tak - jest wskazane . Na szczęście ujemnaRobilyscie badanie na cytomegalie?
Babki w ciazy maratony biegaja, spokojnie
Niby wiem ale wiecie jak jestSpokojnie, od odrobiny wysiłku nic się nie zadzieje
Uff jak dobrze ze nie jestem sama
Dzięki za przypomnienie o nich! Wyciągnęłam je bo mam z poprzedniej ciazy i o dziwo lepiej się dzisiaj czułam. Nie wiem czy to psychika dziala, czy naprawdę te opaski pomagają ale jest lepiej I w poprzedniej ciazy też przez chwilę pamietam pomagałyJa zamiast lekow ratuje sie opaskami uciskowymi.
Obie ciążę prowadziłam w Irlandii.A w jakim kraju wcześniej prowadzilas ciążę?
Wg USG 7.7.25 wg miesiączki nie mam pojęcia, bo ciąża (pomimo że się staraliśmy) to była zaskoczeniem w 1msc starań po odstawieniu anty.witamy na kiedy masz termin? Wrzucę na pierwszej str
Jaki to jest piękny widokMi się pomyliło, myślałam że czwarty grudnia to czwartek, wizytę miałam dzisiaj.
Ciągle inne pomiary ale to chyba normalne na tym etapie?bo równo dwa tygodnie temu miało być 8+4, było 8+6. Dzis powinno być 10+6 a 11+1.
Krwiaka ani śladu a jak lekarz pokazał monitor to aż krzyknęłam:” ale duży”
Normalnie to człowieczek, widać główkę, ręce nogi i się ruszałi przekręcił z brzucha na plecydo teraz jestem w szoku jak to wygląda
Niestety też tak mam. Przejdzie, na pewno przejdzie. Pytanie tylko kiedy bo już jestem tym strasznie zmęczonaDziewczyny też macie tak że jesteście głodne ale wam nie dobrze i tak "ciężko na żoładku" ? Powiedzcie ze to przyjedzie..