reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
Hej @kulka1983 @marika222 🙂
U mnie weekend minął dość szybko, w sobotę mało co sprzątałam, bo mąż mnie pilnował, więc zabrałam się za prasowanie... Wieczorem średnio się czułam, miałam twardy i ciężki brzuszek, a w niedzielę rano miałam takie skurcze jak nigdy. Popłakałam się ze stresu. Cały dzień leżałam i czytalam książkę albo oglądałam filmy. Nudziłam się strasznie, ale wieczorem nie było problemu ze stawiającym się brzuszkiem i skurczami... Dziś rano byłam na wynikach, potem sniadanie i drzemka a teraz kawa na tarasie... Zbieram siły, żeby wstawić pranie i obiad do piekarnika 😊 moja obrączka wchodzi mi na 1/3 palca, także ładnie spuchłam, na brodzie wyszły mi pryszcze, a na rękach suche plamy jak przy azs🙄

@marika222 ja czekam na kurierów z różnymi przesyłkami dla Małej 😁 zamówiłam ochraniacz do łóżeczka, rolety, otulacze bambusowe, kokon otulacz do fotelika, poduszkę antywstrzasowa i jakieś bodziaki/rampersy z krótkim rękawem w rozmiarze 62. A jeszcze zostały nam do kupienia kosmetyki, pampersy, stojak do wanienki, zasłony, baldachim i kolyska 🙈 ta kolyska to już moje nadprogramowe marzenie, ktore zamierzamy spelnic, bo nie wiem czy będę miala kolejne dzieciątko 😆
O widzisz a dopiero co rozmawiałyśmy , zemasz delikatne skurcze. Mam nadzieję, że tak silne miałaś tylko raz i już się nie będziesz musiała nimi stresować i teraz będą już zwyczajne. I widzę, że szaleństwo zakupowe w pełni i dobrze sprawiaj sobie przyjemności

@marika222 trzymaj się, odpoczywaj, może organizm domaga się odpoczynku... u mnie też chwilami pojawiają się mdłości 😒
W środę idę do lekarza...znowu się stresuję, żeby wszystko było dobrze z Malutką. Przy kąpieli miałam bardzo delikatne skurcze...

U mnie też ostatnio coraz częstsze twardnienia i czuć że ten brzuch tak już "ciąży". Zwykle mija po odpoczynku na leżąco. Raz w nocy też czułam pobolewanie podbrzusza. Już chyba ten etap ciąży, że ciągle coś się będzie działo :)

Dziękuję dziewczyny za miłe słowa .Odpoczywam od niedzieli ale nadal.mdlosci i trwardnienie brzucha nawet jak leże .U nas upał dzisiaj więc nie wynurzam się z domu .Mała szaleje w brzuchu.Ostatnio mam fazę na truskawki z cukrem 😁.Mąż codziennie dwa kilo mi kupuje a ja przez cały dzień zjadam cały koszyczek🙈

reklama
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa .Odpoczywam od niedzieli ale nadal.mdlosci i trwardnienie brzucha nawet jak leże .U nas upał dzisiaj więc nie wynurzam się z domu .Mała szaleje w brzuchu.Ostatnio mam fazę na truskawki z cukrem 😁.Mąż codziennie dwa kilo mi kupuje a ja przez cały dzień zjadam cały koszyczek🙈
To dalej odpoczywaj i zajadaj truskawki😘Moja też szaleje w brzuchu, czasem To konkretnie się wciśnie, że aż krzyknę bo zaboli

Do góry