Ja tezJa się zgłaszam
reklama
Ja też się zgłaszamJa tez
O widzisz a dopiero co rozmawiałyśmy , zemasz delikatne skurcze. Mam nadzieję, że tak silne miałaś tylko raz i już się nie będziesz musiała nimi stresować i teraz będą już zwyczajne. I widzę, że szaleństwo zakupowe w pełni i dobrze sprawiaj sobie przyjemnościHej @kulka1983 @marika222
U mnie weekend minął dość szybko, w sobotę mało co sprzątałam, bo mąż mnie pilnował, więc zabrałam się za prasowanie... Wieczorem średnio się czułam, miałam twardy i ciężki brzuszek, a w niedzielę rano miałam takie skurcze jak nigdy. Popłakałam się ze stresu. Cały dzień leżałam i czytalam książkę albo oglądałam filmy. Nudziłam się strasznie, ale wieczorem nie było problemu ze stawiającym się brzuszkiem i skurczami... Dziś rano byłam na wynikach, potem sniadanie i drzemka a teraz kawa na tarasie... Zbieram siły, żeby wstawić pranie i obiad do piekarnika moja obrączka wchodzi mi na 1/3 palca, także ładnie spuchłam, na brodzie wyszły mi pryszcze, a na rękach suche plamy jak przy azs
@marika222 ja czekam na kurierów z różnymi przesyłkami dla Małej zamówiłam ochraniacz do łóżeczka, rolety, otulacze bambusowe, kokon otulacz do fotelika, poduszkę antywstrzasowa i jakieś bodziaki/rampersy z krótkim rękawem w rozmiarze 62. A jeszcze zostały nam do kupienia kosmetyki, pampersy, stojak do wanienki, zasłony, baldachim i kolyska ta kolyska to już moje nadprogramowe marzenie, ktore zamierzamy spelnic, bo nie wiem czy będę miala kolejne dzieciątko
Oj współczuję, staraj się odpoczywać ile mozeszJa dzisiaj cały dzień się źle czuje .Boli mnie głowa i niedoborze mi ,brzuch ciągle mi twardnieje .Ogólnie jakoś ciężko mi słabo
@marika222 trzymaj się, odpoczywaj, może organizm domaga się odpoczynku... u mnie też chwilami pojawiają się mdłości
W środę idę do lekarza...znowu się stresuję, żeby wszystko było dobrze z Malutką. Przy kąpieli miałam bardzo delikatne skurcze...
W środę idę do lekarza...znowu się stresuję, żeby wszystko było dobrze z Malutką. Przy kąpieli miałam bardzo delikatne skurcze...
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa .Odpoczywam od niedzieli ale nadal.mdlosci i trwardnienie brzucha nawet jak leże .U nas upał dzisiaj więc nie wynurzam się z domu .Mała szaleje w brzuchu.Ostatnio mam fazę na truskawki z cukrem .Mąż codziennie dwa kilo mi kupuje a ja przez cały dzień zjadam cały koszyczek
reklama
To dalej odpoczywaj i zajadaj truskawkiMoja też szaleje w brzuchu, czasem To konkretnie się wciśnie, że aż krzyknę bo zaboliDziękuję dziewczyny za miłe słowa .Odpoczywam od niedzieli ale nadal.mdlosci i trwardnienie brzucha nawet jak leże .U nas upał dzisiaj więc nie wynurzam się z domu .Mała szaleje w brzuchu.Ostatnio mam fazę na truskawki z cukrem .Mąż codziennie dwa kilo mi kupuje a ja przez cały dzień zjadam cały koszyczek