reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

@Kinga9129 @marika222 każdy brzuszek jest inny, ale każdy jest piękny 🩷 dodaję mój brzuszek, dziś zaczęłam 33tc 😊 za tydzień zobaczymy się z Małą i dowiemy się ile waży🥰

No ja miałam poprosić mamę albo męża, ale stwierdziłam, że spróbuję sama😆 u mnie to bardziej kwestia umiejętności wygięcia nogi😅

Twój brzusio to taka kuleczka śliczny.

Dziewczyny pokazywać brzuszki. Nacieszmy oczy naszym pięknem 🥰

reklama
A to mój brzucholek z dziś czyli 33+2
20230602_123712.jpg

Piękny brzusio taka kuleczka jak mój Ja dzisiaj 33 +1☺️😍.Wczoraj miałam skurcze i kręgosłup mnie bolał trochę się wystraszyłam i wzięłam gorącą kąpiel i przeszło ale co jakiś czas czuję twardnienie brzucha i rozpieranie w kroku.Chyba mała ustawia się do kanału😏

Piękny brzusio taka kuleczka jak mój Ja dzisiaj 33 +1☺️😍.Wczoraj miałam skurcze i kręgosłup mnie bolał trochę się wystraszyłam i wzięłam gorącą kąpiel i przeszło ale co jakiś czas czuję twardnienie brzucha i rozpieranie w kroku.Chyba mała ustawia się do kanału😏
Ja też odczuwam twardnienie brzucha co jakiś czas, rozpierania w kroku brak ponieważ moja panna nadal w poprzek sobie leży ;)

Ja też odczuwam twardnienie brzucha co jakiś czas, rozpierania w kroku brak ponieważ moja panna nadal w poprzek sobie leży ;)
To ja chyba nic nie czuję 😆 tylko wieczorami mi ciężko, ale też nie codziennie.. dzisiaj czuję się świetnie, bo jest tylko 18 stopni a nie jak wczoraj 27 😊

Ja właśnie kupiłam sterylizator i wzięłam się za sterylizowanie laktatora ,butelek smoczków bo trochę mi się nazbieralo a potem nie będę miała głowy do tego wolę mieć wszystko przyszykowane niech czeka sobie w szufladzie .😏

To ja chyba nic nie czuję 😆 tylko wieczorami mi ciężko, ale też nie codziennie.. dzisiaj czuję się świetnie, bo jest tylko 18 stopni a nie jak wczoraj 27 😊
Może masz delikatne skurcze które są szybkie i krótkie moja koleżanka tak miała. Przy pierwszym dziecku wogole ich nie zauważała, dopiero przy drugim jak stwierdziła, że to musi być to

reklama
Do góry