laurka95
Fanka BB :)
380 dziewczynka w 20+5Hej dziewczyny ja jutro mam połowkowe .Wiecie może ile ważyły wasze maluszki w 21 tygodniu.
Pozdrawiam
Powodzenia jutro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
380 dziewczynka w 20+5Hej dziewczyny ja jutro mam połowkowe .Wiecie może ile ważyły wasze maluszki w 21 tygodniu.
Pozdrawiam
U mnie dziewczynka w 20 tygodniu- 350gHej dziewczyny ja jutro mam połowkowe .Wiecie może ile ważyły wasze maluszki w 21 tygodniu.
Pozdrawiam
Hej, jamam połówkowe w czwartek i też się zastanawiam ile będzie ważyła mała. Po cichu liczę, że nie będzie tak duża jak mój syn który ważył 4530gHej dziewczyny ja jutro mam połowkowe .Wiecie może ile ważyły wasze maluszki w 21 tygodniu.
Pozdrawiam
OMGHej, jamam połówkowe w czwartek i też się zastanawiam ile będzie ważyła mała. Po cichu liczę, że nie będzie tak duża jak mój syn który ważył 4530g
Dokładnie Kochana cesarka, nie było szans na naturalny. Na odziale potem wszyscy nas oglądali bo on był ogromny a ja jestem dość drobna jeszcze wtedy to w ogóle byłam hudzielec i się wszyscy łącznie ze mną zastanawiali jak się u mnie zmieściłOMG
Mialaś cesarkę?
Ja największe 4050g naturalnie.
Ostatnia córka 3 150 malutka miałam cesarkę .U mnie raz duże raz małe
Teraz też będzie cesarka.
Ja mam legginsy z hm i są bardzo wygodne,mam jeszcze spodnie z materiału z hm i też ok. A dresy zakupiłam z milk&love i są super. Rozmiar brałam s bo przed ciąża miałam s lub XS większePowoli zaczynam rozglądać się za ciuchami ciążowymi. Polecacie jakieś sklepy ?