reklama
słoneczko91
Zaangażowana w BB
Tak to prawda mamy dużo czasu. Ja też zaczęłam dodawać do koszyka na Gemini i na smyku. Nie wiem za bardzo jak to wszystko ogarnąć... pytanie do mam które mają sypialnie na piętrze kupujecie dwa łóżeczka na dół i na górę?Ja też nic jeszcze nie kupiłam narazie oglądam i planuje .W kwiecień -maj będę kupować bo jeszcze dużo czasu.
Ja kupuję łożeczko Chicco baby hug air.Juz miałam je przy ostatniej córce super się sprawdziło ,potem służy jako krzesełko do karmienia .Można jeździć po całym mieszkaniu.Tak to prawda mamy dużo czasu. Ja też zaczęłam dodawać do koszyka na Gemini i na smyku. Nie wiem za bardzo jak to wszystko ogarnąć... pytanie do mam które mają sypialnie na piętrze kupujecie dwa łóżeczka na dół i na górę?
słoneczko91
Zaangażowana w BB
Bardzo fajna opcja myślałam też o czymś takim ciekawe jak by się sprawdziłoJa kupuję łożeczko Chicco baby hug air.Juz miałam je przy ostatniej córce super się sprawdziło ,potem służy jako krzesełko do karmienia .Można jeździć po całym mieszkaniu.
Załączniki
Miałam też takie łóżeczko jak córka była starsza i siadała bo wcześniej to nie wygodnie się ją wyciągało bo nie ma regulacji wysokościBardzo fajna opcja myślałam też o czymś takim ciekawe jak by się sprawdziło
słoneczko91
Zaangażowana w BB
No właśnie w tym jest niby dwa poziomy, muszę zobaczyć w jakimś sklepie jak wygląda na żywoMiałam też takie łóżeczko jak córka była starsza i siadała bo wcześniej to nie wygodnie się ją wyciągało bo nie ma regulacji wysokości
Nie no kupiłam już fotel uszak do sypialni z myśla o karmieniu dziecka piesią .Żeby było mi wygodnieNo właśnie w tym jest niby dwa poziomy, muszę zobaczyć w jakimś sklepie jak wygląda na żywo
Hej dziewczyny jeśli chodzi o zakupy dla dziecka to ja już mam upatrzony wózek.
i bebe istop. Kolor czarny lakierowany.A wy się rozgladalyście już ?
i bebe istop. Kolor czarny lakierowany.A wy się rozgladalyście już ?
Załączniki
reklama
Izulka35
Początkująca w BB
Cześć dziewczyny.Pytanie do mam które mają za sobą cesarskie ciecie.Czy też jak się nachodzicie w ciągu dnia bardziej ciągnie Was stara blizna?Czy macie takie uczucie słabych mięśni i klocie w okolicy jajnika /blizny?Wczoraj biegałam po sklepach i w pewnym momencie czułam jak już mi słabo się robi i brzuch się stawia w pewnym momencie to już do kasy szlam zgięta w pół oparta o wózek sklepowy a w domu całą noc do dziś czuje jak by ciągnie blizna w okolicach lewego jajnika ani nogą ruszyć nic.Nie wiem czy nadwyrezulam fiksuje już aby nic mi się tam nie rozeszło. Dodam tylko ze to juz 22tydzien i jestem po dwóch cesarkach młoda jakoś też nie jestem bo mam 35 lat ostatnia cesarka odbyła się 13 lat temu więc zrosty też są stare.