reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
I jak odpoczęłaś trochę po wrażeniach wczorajszego dnia i calym zeszłym tygodniu?
Hej
Tak wczoraj z tych emocji byłam taka śpiąca.Dzisiaj już dobrze się czuje nie mam mdłości ani osłabienia 🙂Nareszcie🙂 własnie robię grochóweczke i trochę sprzątam .Potem idę z cörka do ortodonty
Miłego dnia 🤗😘

Hej. U mnie termin 27.07.2023r. Jak tam Wasze maluszki znacie już płeć?
Hej. Ja na ostatniej wizycie usłyszałam najpierw ze chłopak potem ze jednak dziewczynka 😂 prawda taka ze dzieciątko nie chciało współpracować i odwróciło się tyłem.
Także dla większej pewności chyba jeszcze pozostaje mi czekać 😉

Hej. Ja na ostatniej wizycie usłyszałam najpierw ze chłopak potem ze jednak dziewczynka 😂 prawda taka ze dzieciątko nie chciało współpracować i odwróciło się tyłem.
Także dla większej pewności chyba jeszcze pozostaje mi czekać 😉
w jakich tygodniach miałaś takie wieści? mi w 11 tygodniu mówili że chyba chłopiec

reklama
Do góry