Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jak odpoczęłaś trochę po wrażeniach wczorajszego dnia i calym zeszłym tygodniu?O super że u Was pada.U nas rano trochę ale już po śniegu Ja odpoczywam po tygodniu z dzieciakami 24h.Mamuśka musi trochę odpoczać.
Miłego dzionka.
HejI jak odpoczęłaś trochę po wrażeniach wczorajszego dnia i calym zeszłym tygodniu?
Hej. Ja na ostatniej wizycie usłyszałam najpierw ze chłopak potem ze jednak dziewczynka prawda taka ze dzieciątko nie chciało współpracować i odwróciło się tyłem.Hej. U mnie termin 27.07.2023r. Jak tam Wasze maluszki znacie już płeć?
w jakich tygodniach miałaś takie wieści? mi w 11 tygodniu mówili że chyba chłopiecHej. Ja na ostatniej wizycie usłyszałam najpierw ze chłopak potem ze jednak dziewczynka prawda taka ze dzieciątko nie chciało współpracować i odwróciło się tyłem.
Także dla większej pewności chyba jeszcze pozostaje mi czekać
W 15 tygodniu. Lekarz na koniec stwierdził ze na 80% dziewczynka - więc pewnie tak będzie No ale nutka niepewności zostajew jakich tygodniach miałaś takie wieści? mi w 11 tygodniu mówili że chyba chłopiec
Ciekawe czym kierował się wcześniej mówiąc że chłopiecW 15 tygodniu. Lekarz na koniec stwierdził ze na 80% dziewczynka - więc pewnie tak będzie No ale nutka niepewności zostaje
Myślę że za szybko palnął i myślał że „coś” widzi, bo potem powtarzał że jednak nic tu nie widaćCiekawe czym kierował się wcześniej mówiąc że chłopiec
Myślę że się zdarzają, chociaż pewnie to sporadyczne przypadkiwogóle myślicie że w tych czasach są jeszcze pomyłki w płci?