Ja tak samo jeszcze mam mdłości i osłabienie tym razem tak długo nigdy wcześniej tak mnie nie trzymałochyba już nie te lataTrzymam kciuki za jutrzejszą wizytę i amniopunkcje będzie dobrze!
U mnie dalej pojawiają się mdlosci, są już słabsze, ale jednak... I jestem taka zmęczona. A drugi trymestr miał być pełen energii
reklama
Dołączę i ja, mój termin na 25 lipiec, niedługo dowiem się czy chłopiec, czy dziewczynka. Już nie mogę się doczekać, pozdrawiam wszystkie mamusieCzy są tu już jakieś Mamy z terminem na lipiec 2023? U mnie testy już pozytywne, z OM termin na 7.07.2023, a dzisiaj jeszcze dla formalności beta pozdrawiam i czekam na Was!!
No ja mam prawie 28lat i moja mama mówi, że chyba jestem za stara na ciążę, bo strasznie mnie zmiotłoJa tak samo jeszcze mam mdłości i osłabienie tym razem tak długo nigdy wcześniej tak mnie nie trzymałochyba już nie te lata
Cześć u mnie termin między 26 a 28 lipcemDołączę i ja, mój termin na 25 lipiec, niedługo dowiem się czy chłopiec, czy dziewczynka. Już nie mogę się doczekać, pozdrawiam wszystkie mamusie
Hej ja już po amino . Wszystko ok trwało to ok15min.Dziwne uczucie jak widzisz igłę na USG a obok dziecko się rusza.Teraz czekam bo musze dostać immoglobuline bo mam Brh- .Na kasę bym musiała leżeć w szpitalu do jutra jakaś paranoja . Węc zdecydowałam że wykupie sama szczepionkę na własny koszt i odrazu mi podadzą.
Miłego dnia dziewczyny
Miłego dnia dziewczyny
Super że już powidzę że mamy tą samą grupę krwiniestety z tak to jest u nasw kraju, że za pieniądze jest dużo szybciej. Ja zaraz zabieram me dziecko na śnieg,póki jest korzystamyHej ja już po amino . Wszystko ok trwało to ok15min.Dziwne uczucie jak widzisz igłę na USG a obok dziecko się rusza.Teraz czekam bo musze dostać immoglobuline bo mam Brh- .Na kasę bym musiała leżeć w szpitalu do jutra jakaś paranoja . Węc zdecydowałam że wykupie sama szczepionkę na własny koszt i odrazu mi podadzą.
Miłego dnia dziewczyny
O super że u Was pada.U nas rano trochę ale już po śniegu Ja odpoczywam po tygodniu z dzieciakami 24h.Mamuśka musi trochę odpoczać.Super że już powidzę że mamy tą samą grupę krwiniestety z tak to jest u nasw kraju, że za pieniądze jest dużo szybciej. Ja zaraz zabieram me dziecko na śnieg,póki jest korzystamy
Miłego dzionka.
kartuszka87
Początkująca w BB
Hej. U mnie termin 27.07.2023r. Jak tam Wasze maluszki znacie już płeć?
Witamywiększość chyba już wie kogo na świecie powita.u nas ma być synHej. U mnie termin 27.07.2023r. Jak tam Wasze maluszki znacie już płeć?
reklama