reklama
Ja wczoraj byłam z siebie dumna, bo zjadłam 3 posiłki, a pomiędzy jakiś owoc czy orzeszki
Wczoraj pierwszy raz od daaaawna zjadłam jajka, dwa sadzone i cienkie podsmażone plasterki boczku wędzonego, zjadłam ze smakiem i serio nawet nie wiecie jak się cieszę, ze dzień zaliczony z jedzeniem na plus, mam nadzieje, ze dziś będzie podobnie
Wczoraj pierwszy raz od daaaawna zjadłam jajka, dwa sadzone i cienkie podsmażone plasterki boczku wędzonego, zjadłam ze smakiem i serio nawet nie wiecie jak się cieszę, ze dzień zaliczony z jedzeniem na plus, mam nadzieje, ze dziś będzie podobnie
Idę się szykować do wizyty mam dzisiaj aż dwie fajnie jakby już był wątek prywatny bo będę miała pewnie dużo info zwrotnego i dużo pytań
Trzymajcie kciuki
Kciuki zaciśnięte, musi być dobrze
Chyba nie ostatnia bo na ostatni termin w lipcu mamy @Emka_27 , @Ani91867 , @aneta85aneta , @słoneczko91 , @madziula0234 i jeszcze więcej kiedy dziewczyny macie prenetalne?
Heh, hej... tak, jutro mam usg prenatalne. Dziś odebrałam wyniki pappa... trochę się boję, bo wolna beta wyszła 121 IU/l a pappa 4.25 IU/l.Chyba @Emka_27 ma tego 18.01.
Ale moim zdaniem możemy przechodzić jak najszybciej
Muszę wytrzymać do jutra do 12:00.
Karolina_st
Fanka BB :)
Dla mnie maluszek był ok do momentu rozszerzania diety. Od tej chwili aż do momentu przejścia na toaletę miewałam odruch wymiotny na moim mleku jakieś bardziej znośne te kupy byłyU nas to chyba odwrotnie bedzie chociaż nie jeden raz przebierałam dziecko ale przy maluszkach mam większy opór
Natalianatalia
Mam tak samo jak ty tylko ze mi w 12+5 powiedziała ze chłopak 100%Wolałabyś dziewczynkę? Oczywiście, że dla każdej najważniejsze aby wszystko było ok z dzidziusiem, ale zawsze osobiście miałam bzika na punkcie tych różnych ślicznych ubranek dla dziewczynek I jak dowiedziałam się, że jestem w ciąży, to od razu sobie wyobraziłam taka damulkę przy moim boku, którą będę stroić A tu wczoraj zonk - chłopiec - niby się jeszcze może zmienić, ale pani doktor tak dość pewnie to powiedziała Z chłopca oczywiście też będę przeszczęśliwa. Mimo wszystko mam trochę zmartwień z tym związanych natury medycznej, ale to już może lepiej na wątku prywatnym poruszę ten temat...
Heh, hej... tak, jutro mam usg prenatalne. Dziś odebrałam wyniki pappa... trochę się boję, bo wolna beta wyszła 121 IU/l a pappa 4.25 IU/l.
Muszę wytrzymać do jutra do 12:00.
A te wyniki 121 i 4.25 są złe? Jeśli tak to skąd wiesz?
No nie wiem właśnie.... ale mam skończony 12tc a norma wolnej bety trochę przekracza widełki podane przez laboA te wyniki 121 i 4.25 są złe? Jeśli tak to skąd wiesz?
reklama
madziula0234
To już tak z pewnością 100%? Bo ja czytałam gdzieś na internecie taka historię, że na prenatalnych dziewczynie powiedzieli, że na 80% chłopak, a potem jednak lekarz stwierdził 'o, siusiak się wytarł i jest dziewczynka' Ciekawego czy jest jakaś możliwość, że ten wyrostek jednak opadnie i będzie równoległyMam tak samo jak ty tylko ze mi w 12+5 powiedziała ze chłopak 100%