reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

Na wyniku nifty pro- mam przed oczami !! sa podane wyniki % czułość , specyfika i ppv
ale Ty akurat nie masz o tym pojęcia bo posługujesz się wiedzą z internetu, zresztą nie wiem skąd?
I gdyby dotyczyło to T18 i T13 to ppv jest niższe a ryzyko błędu większe.

Gdzie w moim poście nie ma krzty empatii?
Znasz mnie i wiesz co przeszłam? Wydaje mi się, że wyraźnie napisałam, że amniopunkcja da EJK odpowiedź, a nie bzdurne teksty "czytałam wiele przypadków 1:20 w nifty idzieci były zdrowe albo nifty jak pappa-statystyka".
Kobieta martwi się o swoje dziecko pod sercem i naprawdę ja bym nie chciała żeby mnie ktoś karmił fałszywymi informacjami !
A teksty mądrzejsze od lekarza to świadczą akurat o Twojej kulturze.
to chyba nie umiesz czytać ze zrozumieniem 🤦 napisałam wyraźnie skąd czerpie swoją wiedzę... A to że wyników nie mam przed sobą o niczym nie świadczy... Nie karmię nikogo fałszywoscia tylko daje autentyczne przykłady... Bardzo współczuję przeżyć i nie życzę nikomu tego stresu i życia w niepewności jednak każdy przykład jest inny... I nigdy nie należy odbierać nikomu nadziei a Ty napisałaś taki komentarz jakby EJK85 miała już się pogodzić z tym że jej córeczka jest chora... Ale sama za chwilę twierdzisz że tylko amniopunkcja może to potwierdzić czyli potwierdzasz to co my piszemy już od jakiegoś czasu 🤦 więc wybacz ale zostań sobie na forum gdzie się udzielalas do tej pory a na naszym nie świeć swoimi mądrościami bo dziewczyny mające wyniki dokładnie wiedzą czego mają się spodziewać

reklama

Załączniki

• Screenshot_2023-01-16-15-45-25-343_fr.vinted.jpg
    Screenshot_2023-01-16-15-45-25-343_fr.vinted.jpg
    252 KB · Wyświetleń: 34
Ooo też muszę sobie kupić jakieś jeansy ciążowe bo po diecie przyzwyczaiłam się do jeansow i na wyjścia tylko je zakładałam i teraz w legginsach czuję się taka gola 🤣

Ooo też muszę sobie kupić jakieś jeansy ciążowe bo po diecie przyzwyczaiłam się do jeansow i na wyjścia tylko je zakładałam i teraz w legginsach czuję się taka gola 🤣

To jak masz Vinted to koniecznie odwiedź :) jest tego masa, zreszta wszystkich ciążowych ubran jest pełno, czasem bardzo tanio, a po co mamy wydawać majątek na te 3-4 miesiące ? później mam nadzieje, ze tylko kiecki i inne lekkie ciuchy 😁

Na wyniku nifty pro- mam przed oczami !! sa podane wyniki % czułość , specyfika i ppv
ale Ty akurat nie masz o tym pojęcia bo posługujesz się wiedzą z internetu, zresztą nie wiem skąd?
I gdyby dotyczyło to T18 i T13 to ppv jest niższe a ryzyko błędu większe.

Gdzie w moim poście nie ma krzty empatii?
Znasz mnie i wiesz co przeszłam? Wydaje mi się, że wyraźnie napisałam, że amniopunkcja da EJK odpowiedź, a nie bzdurne teksty "czytałam wiele przypadków 1:20 w nifty idzieci były zdrowe albo nifty jak pappa-statystyka".
Kobieta martwi się o swoje dziecko pod sercem i naprawdę ja bym nie chciała żeby mnie ktoś karmił fałszywymi informacjami !
A teksty mądrzejsze od lekarza to świadczą akurat o Twojej kulturze.

Forum nazywa się Lipcowe mamy 2023 a nie porady lekarzy. Każdy wypowiada się z tą wiedzą którą posiada i potwierdza źródło tej wiedzy. Nie raz zdarzyło się że słyszałyśmy tu co innego od lekarzy.
Myślę też że EJK sama dostatecznie czytała i rozmawiała ze specjalistami żeby mieć SWOJĄ opinię na temat SWOJEJ sytuacji i może jeśli zechce i uzna za słuszne iść tropem który ktoś zostawił w komentarzu.
Nie sądzę żeby do był dobry temat od dyskusji kto ma rację, proponuję już się więcej na ten temat nie wypowiadać w sposób oceniający jedna drugą. Każda ma inne przeżycia i doświadczenia a sprzeczki nic nie dadzą :(

To jak masz Vinted to koniecznie odwiedź :) jest tego masa, zreszta wszystkich ciążowych ubran jest pełno, czasem bardzo tanio, a po co mamy wydawać majątek na te 3-4 miesiące ? później mam nadzieje, ze tylko kiecki i inne lekkie ciuchy 😁
mam i właśnie idę poszperać 😉 nigdy ciążowych rzeczy poprzednio nie kupowałam bo pamiętam właśnie że siostra wydała tyle kasy na takie ubrania a później leżały i się kurzyły 🤣

mam i właśnie idę poszperać 😉 nigdy ciążowych rzeczy poprzednio nie kupowałam bo pamiętam właśnie że siostra wydała tyle kasy na takie ubrania a później leżały i się kurzyły 🤣

No dokładnie, moim zdaniem bez sensu, ja sama dostałam po siostrze, mimo, ze ma dwójkę i więcej nie planuje dzieci, to jakoś te spodnie leżały aż 5 lat gdzieś na strychu 🙈 chyba, ze na mnie czekały 😃😃

reklama
Do góry