W badaniu pappa ryzyko ZD 1:210 w Nifty 1:20Strasznie jest mi przykro... Trzymaj się Byłam niemal przekonana, że nifty wykluczą wszystkie wady i Cię uspokoją! Jeśli masz siłę, żeby odpowiedzieć, to jakie miałaś ryzyko zespołu Downa przy pappie? I teraz jak bardzo duże Ci wyszło w niftach? Może jeszcze amnio wykluczy.....
reklama
Dużo czytałam, sporo dziewczyn miało wynik w Nifty 1:20 a po amino okazywało się ze dzieciątko zdrowe. Najgorsze jest znowu to czekanie i niepewność. Ale głowa do góry zobaczysz wszystko będzie dobrze.W badaniu pappa ryzyko ZD 1:210 w Nifty 1:20
Tak w pappa wyszło 1:210 w Nifty 1:20Myślałam ze to badanie określa bardziej czy jest wada czy jej nie ma .
Czyli to jest jak pappa np 1:4 tak?
Miętusek
Moderator
To czy w takim razie wynik jest miarodajny? Nie wiadomo jak próbka była przechowywana i czy nie została zbadana za późnoI wiecie czemu tyle to trwało data pobrania 3.01 a próbka dotarła do laboratorium dopiero 10.01 ciekawe co się działo w tzw międzyczasie ....
U
użytkowniczka LB
Gość
Głowa do góry! Nie trać nadzieji! Po amnio będziesz miała pewność! My wszytkie trzymamy kciuki za Ciebie i Twoje maleństwo! PowodzeniaWłaśnie dostałam informację o moich wynikach ,wyszło duże ryzyko zespołu Downa. Szczerze mówiąc nie spodziewałam się takiego obrotu sprawy bo mieliśmy ryzyko zespołu Edwardsa 1na 4.Jutro czeka mnie amniopunkcja żeby potwierdzić wynik Nifty .Opuściły mnie resztki nadziei .
I wiecie czemu tyle to trwało data pobrania 3.01 a próbka dotarła do laboratorium dopiero 10.01 ciekawe co się działo w tzw międzyczasie ....
Masakra, ciekawe.. jakby nie zdawali sobie sprawy, ze na takie wyniki kobiety czekają jak na szpilkach..
xoxo.
Fanka BB :)
kurczę od razu o tym pomyślałam. Chyba tego się nie dowiemy trzeba czekać na wynik amnioTo czy w takim razie wynik jest miarodajny? Nie wiadomo jak próbka była przechowywana i czy nie została zbadana za późno
Bardzo mi przykroWłaśnie dostałam informację o moich wynikach ,wyszło duże ryzyko zespołu Downa. Szczerze mówiąc nie spodziewałam się takiego obrotu sprawy bo mieliśmy ryzyko zespołu Edwardsa 1na 4.Jutro czeka mnie amniopunkcja żeby potwierdzić wynik Nifty .Opuściły mnie resztki nadziei .
Wiem, ze nie te słowa dużo nie pomoga, ale mimo wszystko ubolewam i mimo wszystko mam nadzieję, że wszystko się dobrze potoczy.
reklama
laurka95
Fanka BB :)
To masz jeszcze dużą szansę na to, że dziecko będzie zdrowe! Możesz być przecież wśród tych 19 kobiet ze zdrowym bobasem To lepiej niż 1:4 przy Edwardsie z pappy (a Edwards ile z ciekawości w niftach wyszedł? ). Musisz poczekać na wyniki z amnio, ale nie trać nadziei!W badaniu pappa ryzyko ZD 1:210 w Nifty 1:20