dirtycriminal
Fanka BB :)
Kurcze niby w pl narzekamy a pracownik l4 i maciezynski ma jak pączek w maśle nie wyobrażam sobie pracować w ciazy w przedszkolu do końca chyba że nauczyciele maja tam inaczej przecież to są te same zarazki od dzieci itp. Oczywiście pracownicy małych firm maja najgorzej i tutaj jest bardzo źle u nas...To jednak w Irlandii jest pod tym względem lepiej, w zależności od pracodawcy albo masz przez 6 miesięcy taki zasiłek albo pełna wypłatę a później mozesz 4 miesiące wziąć bezpłatny macierzynski. Zawsze narzekam ze w UK domy, samochody, jedzenie tańsze ale czasem jednak w irlandii jest lepiej
L4 na ciążę tez nie ma, pracuje się do 2 tyg przed planowana data porodu ale za to jest płatne chorobowe.
Ja mam w wakacje i miało to dwie strony medalu, imprezy na ogrodzie grill itp ale czasami wszyscy byli na wakacjach i kogo tu zaprosićw sumie fajnie mieć urodziny w wakacje chociaż moje dzieciaki zawsze ubolewaly nad tym,że nie mogą przynieść do szkoły cukierków z okazji urodzin
Ja miałam z palca 92 a z krwi 80 ale w normie wszystkoMi jak z palca zmierzyła miałam 98 więc byłam zdziwiona przeważnie mam 70-80 na czczo a później z krwi wyszło mi 79 . Tak więc mniej niż z palca. Tak samo u diabetyka na innym glukometrze inny pomiar niż na moim. Trzymam kciuki
Dziś masz wizytę może zadzwoń do lekarza poinformuj goJakbym miała za mało stresu to właśnie zobaczyłam ze śluz mam zabarwiony delikatnje na brązowo- różowo mam nadzieje, że to kwestia odstawienia luteiny.
Stres mi teraz wzrósł do maksimum
U mnie od razu widać więc chyba nie będzie pomyłki ze to chłopak ______________________________________________ _Zaraz zbieram się na wizytę do mojego lekarza wczoraj niby przez sekundę słuchałam małego ale ten lekarz z tym łożyskiem mnie zestresowana, choć wydaje mi się że nie mam przodującego, jest na przedniej ścianie a to różnica chyba. Mam nadzieję że wszystko ok...Ciężko stwierdzić co tam widziała u nas 13+4 jak dobrze pamiętam był siusiak i moszna widoczna. Z dziewczynami podobno jest tak, że może coś tam wyrosnąć hehe o okazać się chłopak, ale jak już jest siusiak to niby małe prawdopodobieństwo że będzie jednak dziewczynka
Ostatnia edycja: