Też jeszcze się nie zapisałamHmmm czy tylko ja się jeszcze nie zapisałam na połówkowe? mam nadzieje że na wizycie u prowadzącej 25.01 da mi skierowanie albo powie gdzie co i jak
Dzisiaj zamówiłam też leginsy ciążowe z sinsay, które część z Was polecała, oby dobrze się nosiły, bo już nie ma opcji wciągnąć brzuchów
reklama
Lina_88
Zaangażowana w BB
Ja nie wiem jak mam spać. Zawsze moją ulubioną pozycja byla na boku z podkulonymi nogami. Teraz mam jakiegoś schiza ze dziecku bedzie nie wygodnie i leze na wznak. Ale po tym nie mogę wytrzymac z bolu krzyża Poza tym dokuczają mi mdlosci wiec zdarza sie ze spię pol nocy na siedząco..Czy zaczynacie zwracać uwagę w jakiej pozycji sypiacie?
Lina_88
Zaangażowana w BB
Ja też jeszcze nie jestem zapisana. Takze jest na więcejHmmm czy tylko ja się jeszcze nie zapisałam na połówkowe? mam nadzieje że na wizycie u prowadzącej 25.01 da mi skierowanie albo powie gdzie co i jak
Dzisiaj zamówiłam też leginsy ciążowe z sinsay, które część z Was polecała, oby dobrze się nosiły, bo już nie ma opcji wciągnąć brzuchów
Mama 88
Fanka BB :)
nie zwracam ale ostatnio i tak spać nie mogę bo mam syndrom niespokojnych nóg. To samo miałam w ciąży z córką. Kręcę się pół nocy po łóżkuJa nie wiem jak mam spać. Zawsze moją ulubioną pozycja byla na boku z podkulonymi nogami. Teraz mam jakiegoś schiza ze dziecku bedzie nie wygodnie i leze na wznak. Ale po tym nie mogę wytrzymac z bolu krzyża Poza tym dokuczają mi mdlosci wiec zdarza sie ze spię pol nocy na siedząco..
konwalia_
Zaangażowana w BB
ja mam U co prawda jest wielka ale nie żałuję ani trochę,że ją kupiłam. Od razu lepiej mi się śpiJa mam c jest super
Anuszka272
Moderator
Mnie sam zapisał lekarz na prenetalnych co do spania w poprzednich ciążach czytałam że najlepiej spać na lewym boku bo wtedy wszystkie narządy prawidłowo pracują ale nie wiem ile w tym prawdy... Ja chyba w każdej pozycji w nocy się ale najlepiej mi na lewej stronie z zarzuconą nogą na mężu
Morskawoda32
Taaak, podobno na plecach najgorzej wiec już staram się przyzwyczajać żeby wyrobić nawyk i tej pozycji unikać.Czy zaczynacie zwracać uwagę w jakiej pozycji sypiacie?
Karolina_st
Ja śpię jak wyjdzie w pozycji obronnej, tak żeby nie dostać kopniaka w brzuch ani w głowę z 4 letnim synem, mężem i psem w nogach do tego.Czy zaczynacie zwracać uwagę w jakiej pozycji sypiacie?
konwalia_
Zaangażowana w BB
niestety chyba w ogóle nie powinno się spać na brzuchu ja mam w kształcie U ,jedna nogę na boku mam wyprostowana poducha między nogi a pod plecami druga część. Ja jestem zadowolona,bo uwielbiam spać z podwinięta noga a w dodatku nie boli mnie kark. Na bóle kręgosłupa też przetestowaneCzy z poduszką ciążową można spać na brzuchu? To moja ulubiona pozycja, a już teraz jest mi trochę niewygodnie i chyba więcej tu działa moja psychika, że nie chce tam nic uszkodzić.
reklama
Anuszka272
Moderator
ja męża spycham z łóżka jak uciekam przed kopniakami młodejJa śpię jak wyjdzie w pozycji obronnej, tak żeby nie dostać kopniaka w brzuch ani w głowę z 4 letnim synem, mężem i psem w nogach do tego.