reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2023

Hmmm czy tylko ja się jeszcze nie zapisałam na połówkowe? :D mam nadzieje że na wizycie u prowadzącej 25.01 da mi skierowanie albo powie gdzie co i jak :D
Dzisiaj zamówiłam też leginsy ciążowe z sinsay, które część z Was polecała, oby dobrze się nosiły, bo już nie ma opcji wciągnąć brzuchów 😅
Też jeszcze się nie zapisałam:)

reklama
Czy zaczynacie zwracać uwagę w jakiej pozycji sypiacie?
Ja nie wiem jak mam spać. Zawsze moją ulubioną pozycja byla na boku z podkulonymi nogami. Teraz mam jakiegoś schiza ze dziecku bedzie nie wygodnie i leze na wznak. Ale po tym nie mogę wytrzymac z bolu krzyża 🙈 Poza tym dokuczają mi mdlosci wiec zdarza sie ze spię pol nocy na siedząco..😥

Hmmm czy tylko ja się jeszcze nie zapisałam na połówkowe? :D mam nadzieje że na wizycie u prowadzącej 25.01 da mi skierowanie albo powie gdzie co i jak :D
Dzisiaj zamówiłam też leginsy ciążowe z sinsay, które część z Was polecała, oby dobrze się nosiły, bo już nie ma opcji wciągnąć brzuchów 😅
Ja też jeszcze nie jestem zapisana. Takze jest na więcej 😊

Ja nie wiem jak mam spać. Zawsze moją ulubioną pozycja byla na boku z podkulonymi nogami. Teraz mam jakiegoś schiza ze dziecku bedzie nie wygodnie i leze na wznak. Ale po tym nie mogę wytrzymac z bolu krzyża 🙈 Poza tym dokuczają mi mdlosci wiec zdarza sie ze spię pol nocy na siedząco..😥
nie zwracam ale ostatnio i tak spać nie mogę bo mam syndrom niespokojnych nóg. To samo miałam w ciąży z córką. Kręcę się pół nocy po łóżku

Mnie sam zapisał lekarz na prenetalnych 🤷 co do spania w poprzednich ciążach czytałam że najlepiej spać na lewym boku bo wtedy wszystkie narządy prawidłowo pracują ale nie wiem ile w tym prawdy... Ja chyba w każdej pozycji w nocy się 🙈🤣 ale najlepiej mi na lewej stronie z zarzuconą nogą na mężu 🤣

Czy z poduszką ciążową można spać na brzuchu? To moja ulubiona pozycja, a już teraz jest mi trochę niewygodnie i chyba więcej tu działa moja psychika, że nie chce tam nic uszkodzić.
niestety chyba w ogóle nie powinno się spać na brzuchu 😔ja mam w kształcie U ,jedna nogę na boku mam wyprostowana poducha między nogi a pod plecami druga część. Ja jestem zadowolona,bo uwielbiam spać z podwinięta noga a w dodatku nie boli mnie kark. Na bóle kręgosłupa też przetestowane

reklama
Do góry