o poduszkę sobie już zakupiłam w kształcie v i muszę powiedzieć że mega wygodnie mi się spinie myślałaś o poduszce ciążowej? Ja sobie chwalę z supermami ,mój mąż czasami mi podkrada
reklama
Lina_88
Aktywna w BB
W piątek zacznę 14 tydzień a nadal tez wymiotuje, ale mnie bierze na noc. Kiedy to sie skonczyA ja dalej codziennie rano wymiotuje, chociaż tyle ze juz tylko rano po wcześniej to do 3/4 razy.
Mkd92
Fanka BB :)
Hmmm czy tylko ja się jeszcze nie zapisałam na połówkowe? mam nadzieje że na wizycie u prowadzącej 25.01 da mi skierowanie albo powie gdzie co i jak
Dzisiaj zamówiłam też leginsy ciążowe z sinsay, które część z Was polecała, oby dobrze się nosiły, bo już nie ma opcji wciągnąć brzuchów
Dzisiaj zamówiłam też leginsy ciążowe z sinsay, które część z Was polecała, oby dobrze się nosiły, bo już nie ma opcji wciągnąć brzuchów
aneta85aneta
Mi właśnie te popołudniowe i wieczorne przeszły i całe szczęście bo właśnie wtedy czułam się najgorzej. Pewnie jeszcze chwila i ustąpią.W piątek zacznę 14 tydzień a nadal tez wymiotuje, ale mnie bierze na noc. Kiedy to sie skonczy
Miętusek
Moderator
Czy z poduszką ciążową można spać na brzuchu? To moja ulubiona pozycja, a już teraz jest mi trochę niewygodnie i chyba więcej tu działa moja psychika, że nie chce tam nic uszkodzić.nie myślałaś o poduszce ciążowej? Ja sobie chwalę z supermami ,mój mąż czasami mi podkrada
aneta85aneta
Czy zaczynacie zwracać uwagę w jakiej pozycji sypiacie?
Światełko0
Zaangażowana w BB
Ja pisałam, że też jeszcze się nie umówiłam na połówkowe, ale dzisiaj tutaj tyle stron nowych jest, że można było przegapićHmmm czy tylko ja się jeszcze nie zapisałam na połówkowe? mam nadzieje że na wizycie u prowadzącej 25.01 da mi skierowanie albo powie gdzie co i jak
Gość Marta
Ja mam c jest superMyślałam, nie mogę się tylko zdecydować czy chce kształt U czy C haha
Lina_88
Aktywna w BB
No to prawda, ja najgorzej sie czuje gdy przychodzi wieczór. Kazdego dnia budze sie z nadzieją ze będzie lepsze samopoczucie i przestanie mi wszystko smierdzieć itd.Mi właśnie te popołudniowe i wieczorne przeszły i całe szczęście bo właśnie wtedy czułam się najgorzej. Pewnie jeszcze chwila i ustąpią.
reklama
Ja też jeszcze nie jestem zapisana na polowkowe, nawet nie wybiegam tak daleko myślami. Każda z nas jest w innym tyg ciąży więc niektóre dziewczyny zapisują się wcześniej. Ja i tak wszystko robię prywatnie więc termin umawiam po każdorazowej wizycie. Lekarz na wizycie na pewno powie co i jakHmmm czy tylko ja się jeszcze nie zapisałam na połówkowe? mam nadzieje że na wizycie u prowadzącej 25.01 da mi skierowanie albo powie gdzie co i jak