reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
Hmmm czy tylko ja się jeszcze nie zapisałam na połówkowe? :D mam nadzieje że na wizycie u prowadzącej 25.01 da mi skierowanie albo powie gdzie co i jak :D
Dzisiaj zamówiłam też leginsy ciążowe z sinsay, które część z Was polecała, oby dobrze się nosiły, bo już nie ma opcji wciągnąć brzuchów 😅

Hmmm czy tylko ja się jeszcze nie zapisałam na połówkowe? :D mam nadzieje że na wizycie u prowadzącej 25.01 da mi skierowanie albo powie gdzie co i jak :D
Dzisiaj zamówiłam też leginsy ciążowe z sinsay, które część z Was polecała, oby dobrze się nosiły, bo już nie ma opcji wciągnąć brzuchów 😅
Ja pisałam, że też jeszcze się nie umówiłam na połówkowe, ale dzisiaj tutaj tyle stron nowych jest, że można było przegapić 😅

Mi właśnie te popołudniowe i wieczorne przeszły i całe szczęście bo właśnie wtedy czułam się najgorzej. Pewnie jeszcze chwila i ustąpią.
No to prawda, ja najgorzej sie czuje gdy przychodzi wieczór. Kazdego dnia budze sie z nadzieją ze będzie lepsze samopoczucie i przestanie mi wszystko smierdzieć itd.🤞

reklama
Ja też jeszcze nie jestem zapisana na polowkowe, nawet nie wybiegam tak daleko myślami. Każda z nas jest w innym tyg ciąży więc niektóre dziewczyny zapisują się wcześniej. Ja i tak wszystko robię prywatnie więc termin umawiam po każdorazowej wizycie. Lekarz na wizycie na pewno powie co i jak

Do góry