reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
Hmmm czy tylko ja się jeszcze nie zapisałam na połówkowe? :D mam nadzieje że na wizycie u prowadzącej 25.01 da mi skierowanie albo powie gdzie co i jak :D
Dzisiaj zamówiłam też leginsy ciążowe z sinsay, które część z Was polecała, oby dobrze się nosiły, bo już nie ma opcji wciągnąć brzuchów 😅

Hmmm czy tylko ja się jeszcze nie zapisałam na połówkowe? :D mam nadzieje że na wizycie u prowadzącej 25.01 da mi skierowanie albo powie gdzie co i jak :D
Dzisiaj zamówiłam też leginsy ciążowe z sinsay, które część z Was polecała, oby dobrze się nosiły, bo już nie ma opcji wciągnąć brzuchów 😅
Ja pisałam, że też jeszcze się nie umówiłam na połówkowe, ale dzisiaj tutaj tyle stron nowych jest, że można było przegapić 😅

Mi właśnie te popołudniowe i wieczorne przeszły i całe szczęście bo właśnie wtedy czułam się najgorzej. Pewnie jeszcze chwila i ustąpią.
No to prawda, ja najgorzej sie czuje gdy przychodzi wieczór. Kazdego dnia budze sie z nadzieją ze będzie lepsze samopoczucie i przestanie mi wszystko smierdzieć itd.🤞

reklama
Ja też jeszcze nie jestem zapisana na polowkowe, nawet nie wybiegam tak daleko myślami. Każda z nas jest w innym tyg ciąży więc niektóre dziewczyny zapisują się wcześniej. Ja i tak wszystko robię prywatnie więc termin umawiam po każdorazowej wizycie. Lekarz na wizycie na pewno powie co i jak

Do góry