Anuszka272
Moderator
Witamy w naszych skromnych progach... To będzie Twoje pierwsze dziecko?Cześć dziewczyny, to i ja chciałabym się ujawnić. Jestem po prenatalnych (wczoraj) i wszystko na szczęście ok. Śledzę Was od samego początku, ale ze względu na wcześniejsze poronienie to chciałam poczekać do bezpiecznego momentu. Termin z miesiączki na 07.07 a z USG 02.07. Mamy chłopaka (badanie Sanco, usg potwierdziło). Ciąża jest dla mnie łaskawa, oprócz permanentnego zmęczenia i gorszej kondycji to wszystkie inne objawy są znikome i sporadyczne. Mam raczej odechciewajki niż zachcianki. Od kilku dni czuję wzmożony apetyt co jest nieco irytujące. Będę wdzięczna za przyjęcie mnie do Waszego cudownego grona. Z góry dziękuje
ps. btw mieszkam w Warszawie więc jak któraś jeszcze jest to chętnie w przyszłości wymienię opinie na temat szpitali itp
U mnie też nie no dziś to jakieś apogeumI nie wiem jak u Was, ale u mnie mdłości nie odpuszczają. Przychodzi g. 14-15 i jazda..
O Jezu nie mam ziemniaków bo właśnie bym placki robiłaA moją dziś placki ziemniaczane , zagryzanie bananem i jogurtem
Koleżanko nie szalej... Słyszałaś rano więc jest dobrze teraz po jedzeniu to może tak fika że ciężko wychwycić ja tak mialamJuż męża czołgam się do kuchni
15 minut i będą ....
Ale jestem zła na siebie .... Właśnie chciałam serduszko puścić mężowi a tam nie mogę go znaleźć ... I już znowu schiza :/ eh... Byle wytrwać do 4'tego jeszcze przed snem spróbuje i jutro rano ... Coś tam słychać ale to chyba raczej pępowina ... Bo za wolno .... A serduszko to taki jak by kon galopował ...
Eh....
Edit miało być już się czołgam go kuchni a nie męża